.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 162
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Успех..

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    пич добро хоби си си намерил,но вместо да правиш тези хартиени играчки се посвети на това да осъществиш мечетата си и сигурно тогава ще се сбъдбе а не ако чакаш на готово и прекарваш времето си вкъщи и правиш играчки
    hah nqma kak sam da sbydna tova... za jalost
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Maharbal ти ме кефиш!Нито си тъп ,нито нищо ,напротив бих казал ,че си умен!...
    i kak pyk stigna dova zakliuchenie
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    maharbal, дай линк да видя модела... не ми се получават готини моите, мн отдавна се тормозя с тея пилета... (Аз съм по цветенцата ) Таа, зарибих се да подаря на мъж ми за рд- то му едно такова пиле, ама не се получават ...

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    maharbal, дай линк да видя модела... не ми се получават готини моите, мн отдавна се тормозя с тея пилета... (Аз съм по цветенцата ) Таа, зарибих се да подаря на мъж ми за рд- то му едно такова пиле, ама не се получават ...
    zapovqdai http://www.metacafe.com/watch/852429...easy_and_cool/ q dai ti kym cvetq... iskam roza ama s dryjka ne samo cveta otgore... az znam edin vid ama e mnogo grozen

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Eto snimka na tezi deto sym napravil, ama tuka sa mai samo okolo 150 ot vchera e snimkata

http://thedeadman92.hit.bg/IMGP14653.JPG
    човече жестоко , продължавай и дано се сбъдне това което искаш :P
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Направи ли ги вече?

cherry*kiss

Цитирай Първоначално написано от cherry*kiss
    Направи ли ги вече?

oshte ne ama mi ostanaha malko naprail sym 850 Nai mnogo do sedmica shte sym gi napravil :P

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    zapovqdai http://www.metacafe.com/watch/852429...easy_and_cool/ q dai ti kym cvetq... iskam roza ama s dryjka ne samo cveta otgore... az znam edin vid ama e mnogo grozen
    http://modelche.blogspot.com/2007/08...aper-rose.html
    Заповядай Мн ефектно се получава

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Какво ще ги правиш, след като свършиш? Ще ги изгориш?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Пловдив
    Za momiche li go pravish ?...

Цитирай Първоначално написано от jony
    Какво ще ги правиш, след като свършиш? Ще ги изгориш?
    ne ne nzam kvo shte gi prava... ama nqma da gi izgora sys sigurnost

Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    Za momiche li go pravish ?...
    taina ne kazvam za kakvo si mislq doakto gi prava

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    и на мен ми харесва оригамито, но така и не съм се навила да опитам леле, дано да ти се сбъдне, че иначе язък за труда

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    и на мен ми харесва оригамито, но така и не съм се навила да опитам леле, дано да ти се сбъдне, че иначе язък за труда
    haha dano... ama se symnqvam...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от al_bundy316
    Хартията е естествен природен материал и се разгражда много лесно... Въпросът е колко време му трябва на едно новопосадено дърво да стане голямо... много
    ima po hubav material za prane na hartiq joint ama neznam 6to nikoi ne pravi hartiq ot nego moje da se prai plat i vyjeta ka4estvoto e na dobro nivo ama nikoi ne go izpolzva za tva idioti
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Това си е абсолютно разхищаване на хартията , бе ! Тръгнала да ми прави 1000 оригами .... После , защо не се диша ...

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Това си е абсолютно разхищаване на хартията , бе ! Тръгнала да ми прави 1000 оригами .... После , защо не се диша ...

1vo - ne ysm momiche
    2ro - veche e prekaleno kysno da mislq za prirodata... pochti gi napravih
    3to - smotanite fabriki unishtojavat prirodata mnogo poveche ot men. Az sym pohabil nekvi si 150 lista A4 (ot edin list prava po 6 jerava), a fabrikite sa unishtojili sumata mu i gori

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw

1vo - ne ysm momiche
    2ro - veche e prekaleno kysno da mislq za prirodata... pochti gi napravih
    3to - smotanite fabriki unishtojavat prirodata mnogo poveche ot men. Az sym pohabil nekvi si 150 lista A4 (ot edin list prava po 6 jerava), a fabrikite sa unishtojili sumata mu i gori
    1во - Не си длъжен да даваш на никой обяснение, пука ти, че някой ти е казал, че замърсяваш природата
    2ро - Дори да не се сбъдне мечтата ти, важното е, че си опитал
    3то - Успех

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    haha dano... ama se symnqvam...
    НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ!ЩЕ СЕ СБЪДНЕ
    haha ti si bil golqm optimist Az pyk ne vqrvam che shte se sbydne

Град
    u nas
    Отиди при момичето и просто я целуни и й кажи, че тя е всичко затеб бля бля бля.

Цитирай Първоначално написано от Entel
    Отиди при момичето и просто я целуни и й кажи, че тя е всичко затеб бля бля бля.
    Indeed.

Това си е тотално разхищение на хартията... Е, няма да се удушим от липса на кислород...

А и както автора каза, за "природата" е късно да мислим. И да мислим и да не мислим природата си отива.

Цитирай Първоначално написано от Entel
    haha abe vie u red li ste we? Ne sym spomenaval nikakvo momiche

Eto snimka na tezi deto sym napravil, ama tuka sa mai samo okolo 150 ot vchera e snimkata

Уау....голям зор, голямо нещо
    Пожелавам ти успех, въпреки че знам по-лесен начин, ама ще ме помислите за луд

Какъв е по- лесният начин? Спокс, няма да те помисля за луд.

cherry*kiss

Цитирай Първоначално написано от cherry*kiss

Уау....голям зор, голямо нещо
    Пожелавам ти успех, въпреки че знам по-лесен начин, ама ще ме помислите за луд

Какъв е по- лесният начин? Спокс, няма да те помисля за луд.
    Еми....има различни ритуали и заклинания

П.П.Авторе, като се съмняваш нищо няма да се получи, вярвай ми
    Ще стане само, ако вярваш

hah. Shtom se symnqvam nachi si iam prichina

veche sa 930 ostavat mi samo 70

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си