Здравейте..След около две седмици ще ходя на море.. Моля ви кажете някаква диета с която за 2 седмици някъде ще сваля някое друго килце.. Искам малко да се стегна за морето. Знам, че има много теми за такива диети но..
н ензма за две седмици дали става номера..ми пробвай с упражнения.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
С упражнения нищо няма да направи за две седмици. Общо взето каквато и диета да спазваш за две седмици ще свалиш най - малко 2 кила. Дори и само сладките, чипсовете и прочее и тестеното да спреш. А на самото море можеш да наблегнеш на морските храни все пак там са най - много и салатки и месо, но не свинско и там ще продължиш да си си във форма. Не е толкова трудно...
Ами,спри да ядеш хляб и сладко...Аз така правя.Рядко си позволявам някое и друго удоволствие...
Ставай и бягай по минимум 1 км. с почивки разбира се . Мини на нисковъглехидратна диета и спортувай много . АКо имате стълби ги качвай на бегом по 20 - 30 пъти .
С една дума наблегни на спарта и зеленчуците .
Гарантирам резултат .
setila si se koga da otslabvash![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не се сещам за диета в момента.НО http://www.vbox7.com/play:94512c7a това нещо върши работа.Първоначално написано от sweetcupcake
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Nai-efikasnata e:Na Zakuska varish edno qice
Na obqd go obelvash
Na vecherta go hvarlqsh![]()
A inache ogranichi se ot sladkite neshta,pii po edna chasha voda kogato se hranish i pravi pone leki uprajneniq.Za plaja moje da si s nqkoe drugo kilce po-malko![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
ядененто съм го ограничила и свалих 3 кг преди няколко дни но няма видима разлика...![]()
Само със спиране на хляб не знам дали ще стане,..аз хляб попринцип почти не вкусвам,просто не го намирам за необходимост. :P
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ако някой намери някоя интересна диетка може да я пусне тук..![]()
![]()
Едно момиче преди време беше пуснала 1 тема с много и различни диети,добре че си я запазихПървоначално написано от sweetcupcake
![]()
Ето линк http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=157946
Първоначално написано от sladur4e_yo
![]()
![]()
![]()
mersi za link4etooooo.....