.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    x
    аь ус ефь пьтнсше

viq puk kvo si mislite 4e kato otide na kozmeti4ka moje da ne q dokara do infekciq?? xaxa ami vijte sq zavisi ot 4oveka dano na avtorkata vsi4ko e nared i da nqma problemi ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    ami vzimash igla zapalka zagrqvas iglata slagash led na uhoto mahash leda slagash qbulka i dupchish smelo

някой е гледал ''Капан за родители''
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Една моя съученичка си проби сама дупки на ушлетата .. Тя си е некаф мазохист по природа де ..Последствията небяха фатални но бяха много болезнени лепнала си бе инфекция ама за по сигурно неказваше и на тяхните и така малко по малко и се разпространила и като утиде на доктор и казаха 4е ако небила утишла можела дасе сбогува с некой части от тялото си Такаче ако питаш мен по добре утиди дай 6 лв (поне на мене за толкова миги пробиха) няма дате заболи и няма как дасе възпали ..
    Иначе ако си много навита сама даси ги направиш слагаш си лед на ухото докато буквално ти замръзне до такава степен че почваш да него усещаш .. взимаш една запалка или кибритена клечка без значение нагрявасх една игла,махаш леда слагаш едно памуче със спирт от др страна на ухото и дупчиш успех \/

начи са...отиваш до аптеката,купуваш си спирт и абокат мажеш мястото със спирта и бамммм с абуката спокс...не боли поне мен де...
    ааа и след тва дупката треа се промива вс ден(по2-3 пъти) шото иначее ше има "олеелеее ухото ми се въспали о.О" ай дано сме ти помогнали :P
    :P

Цитирай Първоначално написано от malkotu_zlo
    начи са...отиваш до аптеката,купуваш си спирт и абокат мажеш мястото със спирта и бамммм с абуката спокс...не боли поне мен де...
    ааа и след тва дупката треа се промива вс ден(по2-3 пъти) шото иначее ше има "олеелеее ухото ми се въспали о.О" ай дано сме ти помогнали :P

МММ тя вече написа че се е пробила Така че темата може да се заключи :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Какви възпаления, какви щуротии бе ? Всичките ми дупки по ушите ( в момента имам само 3, другите са зарастнали ) съм си ги правил сам.
    Взимаш от аптеката : Стерилна игла, спирт за промивка ( или собствена урина ) няколко ледчета ( може и без тях, ама нали искаш да не усещаш нищо ) и една ябълка.

Стискаш ледчетата на ухото няколко минути докато изтръпне, слагаш разрязаната ябълка на две на задната част на ухото и пробиваш със стерилната игла. След това редовно промиваш със спирт или урина.
    Важно е обаче организма ти да понася метала, който ще слагаш.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си