- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее,ако членът не е във влагалището?
Аз много не ги разбирам тия работи, но мисля че шанса е ≤0%
Възможно е, ако някакси се стече сперма към влагалището, но шансът е малък, защото сперматозоидите в кислородна среда бързо умират..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми то само така се забременява...Как ще забременее мацката, ако члена ти е във влагалище то и...Първоначално написано от RobbaN
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
абе ей облъченяци как ше забременее жена без да има семенна течност У путката Й![]()
KYR za leFski
tctcct...ae hora predi da po4nete da vodite polov jivot, razgledaite foruma kakvi syveti i temi ima za da ne stavat falove...
a po temata nqma nikakyv 6ans
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Shtom ne e vyv vlagali6teto i ne moje za6toto za da zabremenee spermatozoidite trqbva da popadnat s mnogo barza skorost vytre pak i te umirat ako sa otvyn za 2sec
МОЖЕ!
Суперсперматозоид - оплодява всичко,отвън и о твътре
Напротив.
Може да се забременее и без члена да е вътре.Случвало се е.
Всичко?!Първоначално написано от petet
.. Ами ако ми свърши на ръката примерно, оплодена ли е?!
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не бе то лети като СупермееееенПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Да. Ин-витро.
Don't tell me what I can or can't do !
am iskam da pitam ako sam imal po prasta sperma i sled tova i brukna s nego moje li da stane neshto ?
molq vi otgovorete shtoto she se pobarkam
+1Първоначално написано от Dobromir
Да може и тризнаци ще имате !!!ЧЕСТИТО НА КЪСМЕТЛИИТЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ъъъъъ НЕЕЕти как си го мислиш тфа?!?!?
![]()
![]()
![]()
Im wILd aNd fReE,aNd wHaT d0 u wAnt fRom mEe?
може и да е малък шанса,дори нищожен,но никога не си прави експерименти...
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Ако някой сперматозоид успее да се откопчи от напиращите покрай него събратя и успее да скочи - да тогава е почти сигурно, че си бременна.Веднъж стигне ли до влагалището е невъзможно да бъде спрян.
Възможно ли е да си забия главата в монитора без физически усилия!?![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Spermatozoidite veche sa s mnogo visoka funkcionalnost, usavarshenstvaha se s vremeto, zashtoto momichetata postoqnno gi e strah da ne zabremenqt, te veche sa dosta zagoreli i namirat nachin da oplodqt qicekletkata, kolkoto i nevyzmojno da im izglejda na nqkoi.![]()
Ем че как, вече има СуперСперма!!! Сперматозоидите, съдържащи се в нея, като с магнит се доближават до яйцеклетката. 100% оплождане до 2км разстояние. Но това не е всичко, ако се обадите в близките 5 минути получавате специална добавка към СуперСпрема, с нейна помощ разстоянието за възможно оплождане се увеличава на 3км. Поръчайте сега на телефон 0895******