.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    Скитосвам по улиците
    Амиии не съм доволна от подбора на певици,но и без това няма да ида...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Не слушам нон-стоп чалга,но една-две песни ми харесват.Айде сега-линчувайте ме ! Преди слушах само чалга.Бях малка и неосъзната още.И въпреки това никога не съм ходила на турнетата им.Не мисля и тази година да ходя.Повечето им певици пеят на плейбек,пък и аз като съм на светлинни години от сцената защо да ходя.Пък дори и да съм на първия ред,пак нищо няма да виждам.Да не говорим,че по тея турнета трябва да седиш прав и да се тикаш между някакви потни чичковци. А,не,мерси.Гледах някакво повторение оня ден по "ПланетаТВ" от миналогодишното им турне,някой певици(Емилия и Райна) пяха на живо по едно време.Райна беше пълна скръб,даже се разтревожих да не би от фалшивото й пеене да не ми се счупи нещо телевизора,че ми е новичък.Емилия пък завидно пееше доста добре и то старите си песни..не тея новите,дето ги рецитира само.Та това са ми впечатленията,аз 5 лева няма да дам,за да им слушам звуковите ефекти и плейбека.Който има излишни пари-да ходи да си ги пилее излишно

Не съм сигурна дали ще ида има много певици които не ми харесват тая година

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Някъде по широкия свят...
    Отивам скривам се зад сцената и вместо на плейбека да пуснат чалга ще направя саботаж и ще пуснат яко жица!И тогава ще видя 50 000 мазни чалгари в истерична паника.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Отивам скривам се зад сцената и вместо на плейбека да пуснат чалга ще направя саботаж и ще пуснат яко жица!И тогава ще видя 50 000 мазни чалгари в истерична паника.
    и аз бих се включила..

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    и аз бих се включила..
    Винаги,когато някъде пуснат чалга,си представям как изведнъж ще се смени песента и ще се чуе мощна жица с яко дране !

Идеята е добра,стига да можеше да се осъществи ...

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    и аз бих се включила..
    Винаги,когато някъде пуснат чалга,си представям как изведнъж ще се смени песента и ще се чуе мощна жица с яко дране !

Идеята е добра,стига да можеше да се осъществи ...

Дам и мен мн ме кефи идеята представям си физиономиите на чалгарите. Тва си е направо духовен оргазъм за нас

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от dark_shadow_f
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    пфффф ужас, аз отдавна на слушам поп фолк и се чудя отде се появиха и кога станаха толкова известни андреа, джена, елена, мнооо зле, ужас!!!!!!!!! и все пак чудя се кой им ходи по турнетата, че винаги има много хора?!?
    Според мен все по-малко хора продължават да слушат 4алга и до 4 години турнето им ще из4езне. На това турне ходят най-ве4е цигани(има и много българи не искам да обиждам никои оба4е мнозинството са цигани).Като отиде половината циганска махала на концерта как няма да е пълно с хора.

Ох, абе ти ходила ли си изобщо на някой от турнетата?!?! Имало главно цигани... аре моля ти се! Има си и предостатъчно българи.

Bux4 NET - Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!

Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
    Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
    Кликаш-гледаш-печелиш!
    Bux4 NET – печелившото забавление!

Град
    Miami
    верно е все повече хора спират да слушат чалга
    и да на концертите има предимно мангали

ve4e i te se 4udqt kakvo da pravqt za da e interesno na horata a i za da svalqt pari,no e hubavo 4e vkarvat rezervi koito 6te dobiqt populqrnost okolo tyrneto za okolo mesec i posle pak reitinga im 6te spadne,a otnosno ivana se nosi sluh 4e 6te napuska payner i zatova nqma da e na tyrneto...

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Сериозно обмислям възможността да наема снайперист....Кво като ше ми вземе 100 бона..Нали може да отърве България от тоя геноцид...

Или поне Ерик Адамс и Димайо да влетят на сцената с по един автомат в ръка....

Ех...

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Сериозно обмислям възможността да наема снайперист....Кво като ше ми вземе 100 бона..Нали може да отърве България от тоя геноцид...

Или поне Ерик Адамс и Димайо да влетят на сцената с по един автомат в ръка....

Ех...
    Дам, тва за Димайо и Ерик Адамс ми хареса....

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Няма да я оттървеш ... От чалгата се печелят куп пари. Ще наемат нови гиздави "певици" и ще продължат да продават... Единственото нещо,което може да премахне чалгата от България е нагласата на хората към тази музика... и да,мисля,че все повече хора се отдръпват от нея,което е добре.

tupi kradli! Da gi e** v ****. Kradat pesni i klipove, i se grimirat sme6no i se obli4at sme6no i aaauuuuuuuuu! ko6marni sa.i pak 6te suberat tupoto 6umensko naselenie ot 4algari na stadiona! prosti tupi hora, kak moje nqkoi da im kupuva tupite bileti i da im hodi na tupite turneta!!??
    Music will save the world!

Супер фен Аватара на Di
    Все се каня да ида.. иииииии никога не ходя
    не се изказвай неподготвен,прасе

Лелее на плакатите пише,че билета е 6 лева...
    треа си луд да дадеш 6 лева за тия

Град
    Miami
    OMG

че преди не беше ли 3 лева е?
    тея не са наред за тея к***и 20 стинки няя даде нормален човек да им слуша цивренето
    извиняям са ако убидих некой чалгар

на 5 уж трябва да са в хасково(така го даваха в началото) пък ся дават,че на 5 са в димитровград...ми....на коя реклама да вярвам?????

Ха-ха-ха

Дано като дойдат,някой да ги гръмне,д*ба майка им к*рвенска!

Град
    Miami
    ентелегентни пор**актриси пожелаам им на тва турненце Дано като дойдат,някой да ги гръмне,д*ба майка им к*рвенска!

както каза човека

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    На 5 август е в Димитровград..
    И се чудя защо пък Джена ще я сложат там.. тая неможе да пее .. Тъпо е..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от Puky
    И се чудя защо пък Джена ще я сложат там.. тая неможе да пее .. Тъпо е..
    Моите уважения,ама коя чалгарка мое' да пее???!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си