- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Планета Дерби Плюс 2008
Амиии не съм доволна от подбора на певици,но и без това няма да ида...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Не слушам нон-стоп чалга,но една-две песни ми харесват.Айде сега-линчувайте ме !Преди слушах само чалга.Бях малка и неосъзната още.И въпреки това никога не съм ходила на турнетата им.Не мисля и тази година да ходя.Повечето им певици пеят на плейбек,пък и аз като съм на светлинни години от сцената защо да ходя.Пък дори и да съм на първия ред,пак нищо няма да виждам.Да не говорим,че по тея турнета трябва да седиш прав и да се тикаш между някакви потни чичковци.
А,не,мерси.Гледах някакво повторение оня ден по "ПланетаТВ" от миналогодишното им турне,някой певици(Емилия и Райна) пяха на живо по едно време.Райна беше пълна скръб,даже се разтревожих да не би от фалшивото й пеене да не ми се счупи нещо телевизора,че ми е новичък.Емилия пък завидно пееше доста добре и то старите си песни..не тея новите,дето ги рецитира само.Та това са ми впечатленията,аз 5 лева няма да дам,за да им слушам звуковите ефекти и плейбека.Който има излишни пари-да ходи да си ги пилее излишно
Не съм сигурна дали ще ида има много певици които не ми харесват тая година![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отивам скривам се зад сцената и вместо на плейбека да пуснат чалга ще направя саботаж и ще пуснат яко жица!И тогава ще видя 50 000 мазни чалгари в истерична паника.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
и аз бих се включила..Първоначално написано от lsd43
![]()
Винаги,когато някъде пуснат чалга,си представям как изведнъж ще се смени песента и ще се чуе мощна жица с яко дранеПървоначално написано от marilyn
![]()
![]()
!
Идеята е добра,стига да можеше да се осъществи ...![]()
![]()
Първоначално написано от LINKNOT
Дам и мен мн ме кефи идеятапредставям си физиономиите на чалгарите. Тва си е направо духовен оргазъм за нас
![]()
Първоначално написано от dark_shadow_f
Ох, абе ти ходила ли си изобщо на някой от турнетата?!?! Имало главно цигани... аре моля ти се! Има си и предостатъчно българи.
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
верно е все повече хора спират да слушат чалга
и да на концертите има предимно мангали![]()
Сериозно обмислям възможността да наема снайперист....Кво като ше ми вземе 100 бона..Нали може да отърве България от тоя геноцид...
Или поне Ерик Адамс и Димайо да влетят на сцената с по един автомат в ръка....
Ех...
Дам, тва за Димайо и Ерик Адамс ми хареса....Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
Няма да я оттървеш ... От чалгата се печелят куп пари. Ще наемат нови гиздави "певици" и ще продължат да продават... Единственото нещо,което може да премахне чалгата от България е нагласата на хората към тази музика... и да,мисля,че все повече хора се отдръпват от нея,което е добре.Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
tupi kradli! Da gi e** v ****. Kradat pesni i klipove, i se grimirat sme6no i se obli4at sme6no i aaauuuuuuuuu! ko6marni sa.i pak 6te suberat tupoto 6umensko naselenie ot 4algari na stadiona! prosti tupi hora, kak moje nqkoi da im kupuva tupite bileti i da im hodi na tupite turneta!!??
Music will save the world!
Все се каня да ида.. иииииии никога не ходя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Лелее на плакатите пише,че билета е 6 лева...
треа си луд да дадеш 6 лева за тия![]()
OMG
че преди не беше ли 3 лева е?
тея не са наред за тея к***и 20 стинки няя даде нормален човек да им слуша цивренето![]()
извиняям са ако убидих некой чалгар![]()
на 5 уж трябва да са в хасково(така го даваха в началото) пък ся дават,че на 5 са в димитровград...ми....на коя реклама да вярвам?????![]()
![]()
Ха-ха-ха
Дано като дойдат,някой да ги гръмне,д*ба майка им к*рвенска!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ентелегентни пор**актрисипожелаам им на тва турненце Дано като дойдат,някой да ги гръмне,д*ба майка им к*рвенска!
както каза човека![]()
![]()
![]()
![]()
На 5 август е в Димитровград..![]()
И се чудя защо пък Джена ще я сложат там.. тая неможе да пее .. Тъпо е..![]()
Моите уважения,ама коя чалгарка мое' да пее???!!!Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()