- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Нз дали има друга такава тема,но признавам си,че хич на ми се търси,извинете за което.Та исках да ви питам-коя книга четете в момента,на кой автор е,за какво се разказва и интересно ли ви е!
![]()
Аз сега чета ''Омагьосано време'',тя е на различни автори,в нея са разказани мистериозни истории и някви такива страшни разказчета,но има и мн разкази,които са мн задълбочени и те карат да мислиш за тях с часове.Мн ми е интересно.![]()
п.п.Знам,че ще има идиоти,които ще пускат спам.![]()
ми аз подхванах една от книгите на майка миТя е романтична и драматична. Разказва се за 4 сестри и техните съдби. На различни автори е. Името и е "Сестри и тайни". Може да звучи тъпо, но всъщност е интересна.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
High Life,Low Life![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Търговецът на оръжие- Хю Лори ( Д-р Хаус ) :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз чета "Конникът без глава" на Майн Рид.Много ми е интересна.
Едва на 200 страница съм,но мога да кажа че действието се развива в прерията.Става въпрос за едно семейство което околко 1800 година си купува една плантация и се мести,а дъщерята се влюбва в най-добрият ловец на мустанги.Взе да става малко сладникава,но е много различна.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Първоначално написано от valentinka_1990
Книгата е уникална![]()
А иначе сега свърших "Повелителят на мухите" от Уилям Голдинг.![]()
ne 4eta knigi![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Леле много благодаря, че сподели с нас, вече ще мога да спя спокойно.Първоначално написано от Lil`G`Girl
![]()
В момента, както винаги, чета няколко книги едновременно:
Каменните дневници
Вино от глухарчета
Пътеводител на галактическия стопаджия
Hectors Reise ( Die Suche nach dem Gl
Don't worry, be happy!
Чета Светът на Софи от Юстайн ГордерПодзаглавието е Роман за историята на философията - мисля, че се досещате за какво става въпрос
Очаквах да е по-сухарска отколкото е - много ми харесва
![]()
Вечната Амбър на Катлийн Уиндз ..
ето и една мисъл , която ми хареса :
" - Непознатите може би са единствените,които си заслужава да познаваме..
- Непознатите не представляват заплаха? - попита той.
- Непознатите са продукт на въображението ни..."
Браво на вас,продължавайте в същия дух!![]()
![]()
=D>
Tazi misyl e tolkova typa i napylno protivore4i na istinata
V momenta 4eta Carpe Jugulum na bylgarski Zahapi za vrata
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
Аз си падам по фантастичните книги. Сега чета "честта на вещицата" п0следната книга 0т трил0гията "децата на пр0спер0" 0т Джан Сийгъл еми разкзва се за една вещица![]()
Аз бях пукал такава тема,но в друг раздел.Аз сега чета The picture of Dorian Grey на Оскар Уайлд.Интересна е,авторът изразява много откровения за живота,любовта и др неща.Отзад има критически бележки,които обясняват много от странните му възгледи с това,че е бил гей.
Puedo escribir los versos m
"Бялата ръкавица"
наскоро завърших Дейл Карнеги-''Изкувството да говориш пред публика''........ а в момента чета ''Декамерон''
пп : Лятото се птдавам на книги от списъка.....тъй като тази година имам доста..... + зипаа през учебно време..... др литература
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Това колко я схващаш е друг въпрос ..Първоначално написано от danlqn
ЗабелязвамеПървоначално написано от Lil`G`Girl
![]()
Чета "Капитан Блъд" от Рафаел Сабатини.Разказва се за Питър Блъд,който е обвинен несправедливо в държавна измяна и заради това е заробен на остров Барбадос.Успява да избяга и е принуден да стане пират,но преди това се влюбва в Арабела Бишоп,дъщеря на плантатора,който го притежава.На нейно име кръщава пиратския си кораб.Извършва подвизи из Карибско море...и още не съм стигнала до финалните глави.След тази книга съм си приготвила "Баскервилското куче",а след него и "Капитан Немо".Като ги прочета ще дойде ред да чета и книгите от списъка за лятото.
,,Романът на Лизи,,-С.Кинг
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
еййй тъкмо почнах Сърцата на тримата на Джек Лондон, дано да е интересна.![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
хах
Все още има хора,които четат книги..
![]()
Не е толкова зле,колкото изглежда.
До скоро - Хари Потър и Нечистокръвния Принц (![]()
![]()
), а сега Astral Dynamics на Robert Bruce на английски
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
То
Книгата е много по интересна от филма
![]()
Краят започва от самото начало.
Тодор Живков избрани съчинения
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE