- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
"На изток от рая"-Джон Стайнбек
С две думи:страхотна е.
Вчера приключих със `Гордост и предразсъдъци` на Джейн Остин.В момента нищо не чета,утре ще си взема някоя хубава книга от библиотеката.
Аз вчера свърших "Робиня на любовта"Това лято прочетох мнооого любовни романи,и направо се бях пристрастила към тях
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
преди няколко дена свърших "Любовникът" на Маргьорит Дюрас и беше повече от ужасна и скучна.само 2те еротични сцени по някъв начин спасиха положението...
иначе сега чета "Герой на два народа" на Николай (не му помня фамилията).Воненна е, харесва ми![]()
Чета сборник с разкзи на английски автори.За даскалото ми трябва.А и има някой интересни![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
абе чета аз от 2 месеца Дон Кихот и още съм на 2ра глава![]()
Whisskas, The Dead Zone е невероятна книга![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Властелинът на пръстенитеПочти свърших втората книга,много е хубава
![]()
хаха баси и азПървоначално написано от dancer
![]()
![]()
от кога са каня я почна....
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
"Дневници и нощници" на Иво Сиромахов.
Абсолютна простащина е, но поне е смешно.
а моята е много интересна
казва се teenproblem. net
Ся почнах "Отвъдн полунощ" на Сидни Шелдън
Fuck you You fucking Fuckers
Том Кланси - Под обсада. Падам си по трилърчета![]()
"Големият сън" - Реймънд Чандлър
tova e ot Arlet, ne ot ve4nata ambarПървоначално написано от halino0r
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ад на Данте Алигери ама нещо я чета от 20 днищот не ми оставя време
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Mein Kampf
Adolf Schickelgrubber Hitler
Аз чета в момента "Божествено зло" на Нора Робъртс.В книгата се разказва за жена,която е обзета от спомени свързани с детството й , и по специално с баща й , и мистериозната му смърт.Книгата е много увлекателна и всеки,който си пада по трилъри ще я оцени. :P
Ами аз сега чета "Връщане в живота".Pазказва се за мъж и жена.....мъжът е музикант,но се пропива...жена му се опитва да го накара да не пие......и общо взето 400 страници се разказва само за това:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой все още чете книги?днес свърших Дядо Прас,Тери Пратчет и утре почвам Посестрими в занаята,Тери Пратчет
![]()
The World's a better place when it's upside down!..
не чета книги,чета само списания
![]()
it`s not easy to be stupid in a large competition