- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Чета "Алхимикът" на Паулу Коелю.
А това "Twilight" откога се каня да го прочета...![]()
"Червено и черно" на Стендал -> класика![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
v momenta cheta "tumnata polovina" na Stivun King a predi okolo sedmica prochetoh "dusha nazaem" na Svetozar Dimitov preporuchvam vi q mnogo e hybava))
Аз чета в момента на Тери Пратчет ,,Изумителният Морис и Неговите Образовани Гризачи'' почти я свършвам много е интересна! Днес си купих отново на Тери Пратчет ,,Нощна Стража''! Да довърша първата остават ми още някакви си 100 страници и почвам да чета ,,Нощна Стража'' дано да е интересна защото по описанието отдзат на книгата не ме грабна много!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
az ne 4eta knigi, ne 4e se gordeq s tova de ama
уди алън "пълна анархия"
Обичам да чета книги =) Напоследък чета много.
Сега чета "Over tijd" Dirk Bracke =)
Warcraft "Повелителят на клановете"![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Warcraft "Повелителят на клановете"![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Аз чета странни книги за повечето хора...някакви за магии и самоанализ....Но честно казано напоследък чета само Cosmopolitan,Joy и Elle
Сега чета "Оръжието за Слепия" автор: Андрей Воронин.По принцип чета на Агата Кристи криминалните романи![]()
Вероника решава да умре на П.Коелю.Установих,че Вероника е емошегувам се
(или поне така мисля) Вероника е младо момиче,на което му е писнало "сивото ежедневие" и решава да се самоубие като изпие няколко опаковки приспивателни.Опита е неуспешен и е изпратена в психиатрична клиника,където й казват, че ще умре до седмица.Разбира значението на думата "луд"....В много обяснения се впуснах чета я от вчера и ми е интересна
![]()
My heart is broke but I have some glue
"Някой като теб" от Мегън Кабът![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Вампирът Виторио на Анн Райс.Страхотна книга.Препоръчвам ви я![]()
Тери Пратчет - Точка на пречупване![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
уоу , стига бе .. само тъпите зубъри четат книги,нали !?Първоначално написано от go6okeca
Ти си го минал тва , да не си луд?
![]()
В момента чета-Швейк И една енциклопедия, И Уаркрафт 1, И една на Пратчет.Втората книга не блести много много със стил.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Не мога да си намеря хубава книга напоследъкА последната, която прочетох беше "Свръхнатоварване" на Артър Хейли
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
аз пък си мислех,че не можеш.Аз пък какво си говоря сама.Сега чета нещо на испански за един детективПървоначално написано от sladky2008
Първоначално написано от sladky2008
predstavqm si prosto kakuv ti e umstveniq bagaj
![]()