- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Сега ще започвам да чета Ерагон на Кристофър Паолини...Все още не знам за какво се разказва![]()
17.09.2010
"Отхвърленото фередже"-невероятна е.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Беки Б. очаква бебе![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Kazvali sa mi,4e tova cepi mraka.Az sega 4eta "Istinata za Metallica"Първоначално написано от IrrieSkyline
На изток от рая![]()
Да, книгата наистина е страхотна, а и е написана на достъпен и разбираем език.Първоначално написано от Melesyo
![]()
"NIRVANA Биографията на Кърт Кобейн" от Чарлс Р. Крос
После подхващам "Търговецът на оръжие" на Хю Лори
"Червеният дъб",съставител Благовеста Касабова.
Разказва се за историята на България през светогледа на млади археолози от времето на Тодор Живков.![]()
"Железният светилник" - мислех..че няма да е хубава, но се оказа доста интересна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дао-то на Пух. Доста тъпо ми звучеше в началото,но трябва да призная че е интересна (: По много готин философски начин са описани всички постъпки на Пух
If I do something bad and there's no one there to catch me,does that make me good? ;S
"Тютюн" на Димитър Димов. Абе, мислех си, че ще е някаква супер безинтересна, а се оказа доста зарибяваща...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
аз вчера почнах да чета "Фермата" на Луйс Бромфийлд![]()
Оо чела съм я, увлекателно и леко четивоПървоначално написано от Wrathchild
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Леле откога не съм челаа...![]()
!! * В момента нищо не чета .
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Англичаните..портет на един народ - автор не помня..
ааа Англия![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ех, Агата Кристи и Джефри Дивър са всепризнати талантливи автори :}
Колкото до мен, наскоро изчетох "Без гордост и предразсъдъци" на А. Потър - супер леко четиво, изчетох я за 3 дни и останах много доволна :>
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Чета поредицата на Стефани Майер, сега съм на ECLIPSE, всичките са невероятни![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
1984![]()
Non musique - non vie!
Аз в момента чета Гръцки митове![]()
![]()
Вероника решава да умре на Коелю и паралелно с нея Под игото![]()
Вероника решава да умре си я изтеглих оня ден, но още не съм я започнала. Сега чета ''Зоната'' на Д-р Бари Сиърс.Първоначално написано от RaI4etO
mindscan
Ти можеш ли?!Първоначално написано от pandelka
![]()
mindscan