- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
"Български хроники", том 1 - Стефан Цанев. Уникална книга...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Емилио Салгари"Черният Корсар"![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Снощи свърших 3ти том на "Български Хроники" - Стефан Цанев
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
Първите 2 книги са уникални, сигурно и 3тата част е такава.Чакам да пуснат луксозното изданиеПървоначално написано от Burzumul
![]()
Иначе оня ден започнах "Engelszungen" ("Ангелски езици") на Димитър Динев. Интересна е.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Препоръчвам ти Desperation ("Град 'Отчаяние'"), на тази книга съм ревала от страх. От нея е най-известният horror-thrilllllll-момент в историята на литературата - с ръката на прозореца. Ако си падаш по фентъзи - "Талисманът" и съм чувала добри неща за "Тъмната кула", но не съм ги чела, защото по принцип не харесвам този жанр. Или "Кристин", "Кошмари и съновидения"(това е сборник разкази), "Зеленият път"(най-четената му книга). Изобщо, Стивън Кинг е уникален писател. "Капан за сънища" е откровено гнусна и отвратителна книга(а филмът е боклук), но я прочетох на един дъх. "То" далеч не е най-доброто му произведение, поне на мен не ми направи голямо впечатление. Е, личи си кой живее за Кинг.Първоначално написано от Discard
Сега чета "The great Gatsby" и "The collected works of Oscar Wilde". Редувам си ги.
ПП: Axel_f, трамваят до гробищата в началото на книгата сега ходи до летището. Случайно да си Leistung?
Хари Потър и нечистокръвния принц.
пп-мерси за предложенията.
В4ера свърших "4 след полунощ" на Стивън Кинг мн увлекателна и сега се 4уда какво др да 4ета може би нещо др на Стеф4о Кинг щото мн ме радва...
Eclipse се казва книгата, много е хубава.. третата част от поредицата "Здрач"![]()
Тартюф![]()
Да, при това наистина случайно...Но не чета книгата за училище.Първоначално написано от Schneeflocke
А ти случайно да живееш във Виена?
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
ами аз сега се каня да започна " The Unquiet" на John Connolly малко ще си упражня езика..някой чел ли я е!?
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian -Sherman Alexie![]()
Im hot you are not!
Свитъкът Омега на Ейдриън Д`Аже Много е интересна!![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Д З Ъ Т или животът и смъртта на един задник.
ACϟDC
Здрач (Twilight).. По-интересна е от колкото очаквахИ сега с нетърпение чакам да гледам и филма..
чета Империята на смъртта -тя е за Хитлер и фашизма и в нея има и непобликувани факти и истини от "кухнята" на нацистка Германия мноо е интересна![]()
![]()
Point of Origin на Patricia Cornwell
Welcome to the end of the thought process.