- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
"Граф Монте Кристо" - Александър Дюма
Много ми харесва тази книга и някои неща ми бяха полезни.![]()
И на мен тази книга много ми харесва, една от любимите ми е. :PПървоначално написано от HeartOfRaven
А по темата: В момента чета "Самотният бегач на дълго разстояние" на Силитоу
To be yourself is all that you can do...
Mmmm mi Stiwan King razbira se sega cheta 4ri sled polunosht tq e w 2 chasti (sega cheta 2ta chast :P ) za men lichno e mnogo interesna . Ta w knigata sa sybrani 4 razkara i obschto wzeto sa mnogo interesni![]()
![]()
![]()
moje da se kaje che sa donqkade misteriozni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Metal is forever
Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Eclipse![]()
Sometimes people run away just to see if anyone cares enough to follow.
Na Zapdniq Front Nishto Novo-Erih Mariq Remark
В момента чета "Пожелай ми слънчогледи" на Софи Кинсела. Струва ми се много интересна![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
В момента никоя бях почнала Невидимия на Хърбърт Уелс(мразя фантастиките но тази....Уау!),но не я довърших,защото съм я чела.Иначе последно четох Жената фантом прочетох я на един дъх,понеже е на любимия ми автор-Уйлям Айриш.Неговите книги мога да чета милион пъти,въпреки че Жената фантом я четох веднъж и едва ли ще я повторя(не че не си струва,но не си падам по това да чета много пъти една и съща книга,въпреки че на този автор имам една,която съм я челе 3 пъти!)Сегаа мисля да чета Интригантката,но не ме грабна просто....Сигурно,ако тръгна да я чета ще е прекалено разточително...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Светът на Али:Срещи,двойни срещи и много големи грижи
![]()
Пътеписите на Карбовски
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Вмомента чета "Twilight" - първата книга
"Здрач"![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
С тоя "Здрач" сте се побъркали всички..Аз преди няколко дни прочетох "Нощем с белите коне", много е добра и сега съм на "Тютюн".
![]()
чета 'обичам ли го?" от Искра ангелова и петър волкин...ама нещо ми е скучна и също така сега чета и "послушните момичета отиват в рая,а непослушните-по света" от Уте Ерхард. Много ми е интересна,разказва се за проблемите и решенията на жените от гледна точка на психологията
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Здрач![]()
В момента чета няколко книги:
"Шифъра на Леонардо"-Дан Браун
"Електра"-Есхил
"Цифрова Крепост"-пак на Дан Браун
Мога само да кажа страхотни книги.Препоръчвам ви да прочетете "Цифрова крепост"!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()