- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
В момента съм на Harry Potter and the Deathly Hallows (уж си подобрявам английския) иначе не останаха книги вече за четене у нас![]()
Аз тази вече я прочетох, много ми хареса. Сега чета Ана КаренинаПървоначално написано от Mayhem
Сега чета "ТО" на Стивън Кинг. Разказва се за шестима приятели, които........офф я земете да я прочетете кво ще ви разказвам.![]()
На мен ми е суперинтересна...![]()
When I`m bad,I`m better!
и аз я чета в момента,наистина е мн интересна!Първоначално написано от swetyYkittyY
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
"Възможно най- пълният Пътеводител на галактическия стопаджия" - Дъглас Адамс![]()
Видях някъде из постовете, че още някой я чете. Книгата е много интересна и забавна! Останах с впечатлението, че има все още хора, които четат...Супееер!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
"Мървти души" - Гогол
Айсадора Дънкан - "Моята изповед"
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Най-накрая някой да каже кой е автораПървоначално написано от lovetanya
Браво и аз много обичам да чета на английски.Имам и аз последния Хари Потър на английски и съм я чел два пъти.Но я дадох на един приятел и ми я върна леко скъсана отзад и много се издразних и го питам"Не можа ли да я опазиш поне" а той ми вика "Е кво й е?"Леле много се ядосах щото много си паза книгите.Първоначално написано от Mayhem
Puedo escribir los versos m
На леки любовни романи съм в момента.Просто ми е такова настроението,чета "Брак по сметка" и "Да погледнеш живота право в очите".Първата е свърших,почнах вече втората.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
"sexus" - henry miller чета я от ден 2 и не съм прочела много много но за сега ми е интересна![]()
вчера прочетох на Даниел Стийл Нежност и сега нищо не чета но съм си набелязала една книга
<OJ>
"Брак по сметка"![]()
Първоначално написано от comics
da si priznaq sega ni6to ne 4eta...![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
миналия ден свърших книгата на Майн Рид - Ямайски марони
сега започнах да чета на Стивън Кинг - Живата факла [не съм навлязла много но ми е интересна пък и мама каза че е хубава] иначе съм си набелязала Смърт край Нил-Агата Кристи
![]()
Хари Потър и Даровете на Смъртта.А то ако става въпрос,и аз от 1 седмица съм си набелязала "Сейлъмс лот" на Кинг,но не се наканих да я започна.
Майка ми е мн голям фен на Агата Кристи.Първоначално написано от halino0r
![]()
Криворазбраната цивилизация
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
аммИии... аз не съм по книгите , ама преди известно време си купих " Г-н Монк и двете асистенкти" и ми беше супер интересна(аз обожавам и самия сериал) и изчетох книжката за 3 денаПрепоръчвам я на всеки
![]()
Kogato vsichko svarshi i liubovta ugasne edna jestoka rana ostava sled tova, kogato vsichko svarshi i ranata zarasne, togava pak se vrashta lubovta...
няма такава![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Поне си имаш повод эа гордост!Първоначално написано от barbie_94
[size=7][b][u]fosse cos
Книгата, която чета в момента е Party beach. Честно казано, от 1 година на сам, не съм чела книга на български.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Любов по време на Холера на Габриел Гарсия Маркес невероятна книга разказва се за една безкрайна любов.![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...