- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Време разделно-Антон Дончев
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
sq 4eta "zamacite na konsos" no ne mi hgaresva mnogo .na vsi4ki vi prepora4vam da pro4etete knigata "heroin" mnoy e zaribena![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Брулени хълмове.
Don't worry, be happy!
Hey Bubbly,преди мноого мнооого време бях написала че чета Виктор Франкъл,не съм от София но може да я намериш във библиотеката,аз оттам си взех моята.![]()
Започнала съм "Идиот" на Достоевски, но все не ми остава време да седна да почета, то като остане малко свободно време гледам да се наспя и съм като труп просто..
днес свърших Вълчият брат и ще почвам втората книга от поредицата Странстващия дух надявам се да има и третата книга в библиотеката
Първата книга беше доста интересна![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
чета само списаниянай-обичам JOY
![]()
Психология и алхимия на Юнг![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
"Мъртвата зона" на Стивън Кинг![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Сега чета една детска датска книжка Drager, защото в момента уча датски..![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Стивън Кинг - Зеленият път
Преди няколко дена свърших `Без дом` на Хектор Мало май беше.Обаче книгата си беше мега яка.
Преди няколко дни прочтох "Ромео, Жулиета и мракът" от Ян Отченашек (много скучна книга).
В момента чета "Ти си любовта" от Оливия Уедсли (направо ме грабна, изключително интересна книга![]()
![]()
)
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
Twilight. По прицнип тая книга мога адки бързо да я прочета, защото е интересна, но ми остава време само късно вечерта и заспивам. Но почти съм я прочела.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Twilight / Здрач![]()
only a vampire can love you forever [h]
az s1m zabola glava v dve4ki:
ednata e "paragraf 22"
vtorata e proslovutata ot mnojestvo manekenki kniga,ot tehniq lubim avtor,a imenno "imeto na rozata"na paulo cuello
По принцип аз чета книги от поредицата преживяно и крими.Та по темата:Кнагата която чета в момента е "Да си жена в Арабия",а после смятам да прочета книгата,която в момента майка ми чете "Поръчково убийство" в нея се разказва за един случай от моя роден град Търговище.Само знам,че хора от Омуртаг са убили човек от Търговище,но като я прочета ще ви разкажа повече.Обещавам![]()
"Живата факла" от Стивън Кинг.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
защо ли бях сигурна,че като отворя ня коя да е страничка от темата ще ми се весне здрач поне 1 път...и какво стана-аз отварям 6тата май и още първото мнение беше Здрач,та паднах да се хиля..Тая мания както е обхванала всички трудно ще си отиде-все едно слушам за ьХП
Мойта последна беше Breaking dawn на Myer ...какво да кажа-4тата книжка от сагата...вече ги прочетох до 1,та дори и 5тата докъдето я има...поредната здрачохоличка съм![]()