- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
много яка книгаПървоначално написано от SunLov3
.
В момента чета 4 след полунащ на Кинг,прочетох ланголиерите и сега съм на вторият разказ от седмица-2 вече....просто не ми остава никакво време.
"Властелина на пръстените " - Дж. Толкин .. много увлекателна-харесва ми : ))
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Вино от глухарчета- Рей Бредбъри
Странна и интересна![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Twilight-Midnight Sun
"Фантастичните победи на модерната психология" Пиер Дако
Ама когато ми се чете нещо леко, хващам "Здрач" ( обикновено се случва преди да заспя).
Добреди няколко дена прочетох " Дневника на Граф Чано " от самото заглавие се разбира че е от самия Граф Чано който е бивш министър на външните работи при Мусолини . Интерестното е , че е и негов зет и също така е участавал в опита за свалянето на Мусолини от власта . Сега почвам "Капана на Сталин" на Игор Бунич .![]()
Здрач![]()
![]()
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Привършвам "На изток от рая" на Стайнбек.
новолуние![]()
![]()
![]()
+1 много интересна книга,една от малкото които ми харесват на Прачет"Нощна стража"-Тери Пратчет
''Името ми е червен'' на Орхан Памук
Ще ми препоръчате ли някой роман!много си падам по такива книжки!Или по-добре 1 роман,1 научнофантастична и 1 трилър
малко да разнообразя.........
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Скоро свърших Новолуние на Стефани Майър,а сега ще започвам песента на Шанара на Тери Брукс ... дано е толкова интересна колкото първите 2 книги от поредицата![]()
![]()
![]()
Някой може ли да ми каже дали книгите на Орхан Памук си заслужават четенето ? Защото питам различни хора,но повечето отзиви са негативни...
Нюйоркски светски хроники - Лорън Уайзбъргър
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Декстър: Острието на ножа - Джеф Линдзи.
Ами понеже в часовете по английски ми е супер скучно, имаме по 4 на ден взех да чета книги на Тери Пратчет. Бива си го. А на който му се чете нещо интересно - "пясъчна буря", Джеймс Ролингс