- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Чета ''Кристин'' от Стивън Кинг.Като цяло бива,но при положение,че това все пак е С.К не съм впечатлена.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1 И аз доста е интересна.Първоначално написано от lipstik
az 4eta "patevoditel na galakti4eskiq stopadjiq" no iskam da pro4eta vsi4ki knigi na "zdra4" i "to" na stivan king. (sry za latinicata no ne sam v nas)
Онзи ден започнах "В сянката на неоните" на Йозеф Хотмар, но не ме е заинтригувала с нищо. Имам чувството, че лирическият герой не спира да хвали красотата на французойките и да плюе по политиката на Франция. Абе, май ще почвам друга.![]()
Ошо - Медитация изкуството на екстаза ... някой може ли да ми каже от каде мога да си сваля книги от интернет като например Кант - "Критика на Чистия Разум" или пък "елементи" от Евклид и ако може да са на български щото на български не разбирам някои думи пък кво остава ако са на друг език и да са безплатни най вече щото иначе по добре от библиотеката да си ги взема
"Клетниците" и "Анн Франк", първата на български, втората на френски...
Значи Затъмнение и я завърших преди 3-4 дена и сега ще препрочета Новолуние![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Граф Монте Кристо![]()
What you give is what you get !!
Дон Кихот
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
"Диагноза Тийн"![]()
"Страданията на младия Вертер"
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
"Майките" от Теодора Димова. Прочетох 25 страници и три пъти се разплаках. Анотацията е много точна.![]()
The Magicians' Guild by Trudi Canavan
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Иванко" - Васил Друмев [~Пиесата~]
учебниците ми .. имам изпити и не съм чела книга сигурно от месец ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Здрач.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
последната книга ,която прочетох беше 'Групата забравена от времето'.Става въпрос за биографията на Guns and Roses.Книгата ми е много интересна и бих я прочела още много пъти,страшно въздействаща,лично за менИначе в момента чета 'Двете страни на славата'-биографичната на AC/DC
Автор и на двете книги е Пол Стенинг и наистина е много добър.А, също така чета и на сестра ми книжката 'Матилда' (може би сте гледали филма)
Висша математика![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!