- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
В момента чета ''Детски болести'' - учебник за полувисшите медицински институти.
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Мъжът и жената интимно
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Първоначално написано от qjte dreben penis
Хаха майтапиш се,нали?Баба ми я предлага тази книга.Иначе чета Тайната на имението на Агата Кристи и е хубава,но аз съм към края и от 2-3 месеца хаха,просто като наближи края на някоя книга ми доскучава,но си налагам да я дочета(не много успешно,отнема ми доста време).
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
+1Първоначално написано от Lil`G`Girl
![]()
![]()
![]()
Аз сега съм си взела Нов завет (за училище ни трябва) и до колкото ми казаха не е особено интересно...Първоначално написано от adizitk1
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
и аз съм я челаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Вчера прочетох "Г-н Монк отива в пожарната", а сега ще почвам "Мъглите на Авалон"(дано да е интересна).
Гледал съм филма и ми хареса иначе чета в момента "Сто години самота" пак от нега, в оригинал на испански.Първоначално написано от Сърчице_
Puedo escribir los versos m
Дочитам The Damnation Game на Clive Barker и чакам The Scarlet Gospels.
...хаха аз чета ''Крадецът на праскови'' не че много исках да я чета ама ми я дадоха от новото даскало и ше е смешно да не ''слушам'' още ф началото ама не съжалявам че я чета не е глупава...![]()
Джефри Арчър-Четвъртата Власт
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
съжалявам,че се намесвам в чужда тема,но не ми се искаше да пускам нова понеже имат нещо общо.искам да попитам дали може да ми препоръчате книга на някой чужд автор,която да е подходяща за бъдеща осмокласничка.мерси предварително!
Нз какво обичаш да четеш, но аз мн харесвам "Долината на лъвовете" от Кен Фолет.Първоначално написано от swete
Тя е леко четиво, малко приключенска, малко криминална и малко романтична.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чета отново "Под игото" щели сме пак да го учим
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Оуън Колфър-Тайната на Артемис Фоул..Супер книжка![]()
Има много хубави книги , които са разделени на нива.Аз когато бях на твоята възраст прочетох Jumanji и една книжка за Audreay Hepburn - може да ги потърсиш.Първоначално написано от swete
![]()
Наяве и насън , Кит Пиърсън .. за едно бедно момиче ,унижавано и захвърляно по всякакъв начин от майка си,мечтаещо за голямо и щастливо семейство.Дали това което се случва с нея е било сън или поредната илюзия от прочетените книги ...
Тая вечер я почнах,ама утре ще я прочета .Много ми е интересна![]()
Властелина на пръстените- Първата част
е не точно чета а я мотам из къщата![]()
Не съм я чела точно тая, но щом е на Кен Фолет и аз ти я препоръчвам (към авторката).Първоначално написано от marilyn
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ako ne si chela Malkia Princ, vzemi i q procheti. Tq e 3-tata kniga (sled Bibliata/Korana i nqkakva kniga za Biznesa ili ne znam tochno kakva beshe), koqto vseki chovek trqbva da prochete, dava mnogo na vseki. Ako pyk si q chela ti preporychvam "Alhimikyt" na Paulu Koeliu, prosto neveroqtna kniga, koqto te grabva i ne mojesh da q ostavish. Kato cqlo Paulu Koeliu e strahoten, az cheta mnogo negovi knigi. Sega shte si vzimam "Krai reka Piedra sednah i zaplakah".Първоначално написано от swete
"Една арабска принцеса разказва " на Днейн Сасън
Разказва се за това как мъжете в арабските страни са мъчили жените си .
ГОЛЯМА книга на митовете и легендите![]()
Дъглас Кенеди-Мъртво Сърце![]()