.
Отговор в тема
Страница 3 от 87 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 2155
    В момента чета ''Детски болести'' - учебник за полувисшите медицински институти.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Мъжът и жената интимно
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis
    Мъжът и жената интимно

Хаха майтапиш се,нали?Баба ми я предлага тази книга .Иначе чета Тайната на имението на Агата Кристи и е хубава,но аз съм към края и от 2-3 месеца хаха,просто като наближи края на някоя книга ми доскучава,но си налагам да я дочета(не много успешно,отнема ми доста време).
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от swetyYkittyY
    Сега чета "ТО" на Стивън Кинг. Разказва се за шестима приятели, които........офф я земете да я прочетете кво ще ви разказвам.
    На мен ми е суперинтересна...
    Аз съм гледала филма

Цитирай Първоначално написано от Lil`G`Girl
    ne 4eta knigi
    +1

Re: Книгата,която четете в момента

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Нз дали има друга такава тема,но признавам си,че хич на ми се търси,извинете за което. Та исках да ви питам-коя книга четете в момента,на кой автор е,за какво се разказва и интересно ли ви е!
    Аз сега съм си взела Нов завет (за училище ни трябва) и до колкото ми казаха не е особено интересно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ококорени очи - якичка е

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ококорени очи - якичка е
    и аз съм я чела
    Вчера прочетох "Г-н Монк отива в пожарната", а сега ще почвам "Мъглите на Авалон"(дано да е интересна).

Цитирай Първоначално написано от Сърчице_
    Любов по време на Холера на Габриел Гарсия Маркес невероятна книга разказва се за една безкрайна любов.
    Гледал съм филма и ми хареса иначе чета в момента "Сто години самота" пак от нега, в оригинал на испански.
    Puedo escribir los versos m

Град
    да, точно там
    Дочитам The Damnation Game на Clive Barker и чакам The Scarlet Gospels.

...хаха аз чета ''Крадецът на праскови'' не че много исках да я чета ама ми я дадоха от новото даскало и ше е смешно да не ''слушам'' още ф началото ама не съжалявам че я чета не е глупава...

Град
    Da Projects
    Джефри Арчър-Четвъртата Власт
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Фен
    Град
    botevgrad

...

съжалявам,че се намесвам в чужда тема,но не ми се искаше да пускам нова понеже имат нещо общо.искам да попитам дали може да ми препоръчате книга на някой чужд автор,която да е подходяща за бъдеща осмокласничка.мерси предварително!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от swete
    съжалявам,че се намесвам в чужда тема,но не ми се искаше да пускам нова понеже имат нещо общо.искам да попитам дали може да ми препоръчате книга на някой чужд автор,която да е подходяща за бъдеща осмокласничка.мерси предварително!
    Нз какво обичаш да четеш, но аз мн харесвам "Долината на лъвовете" от Кен Фолет.
    Тя е леко четиво, малко приключенска, малко криминална и малко романтична.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Чета отново "Под игото" щели сме пак да го учим
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Оуън Колфър-Тайната на Артемис Фоул..Супер книжка

Град
    ............

Има много хубави книги , които са разделени на нива.Аз когато бях на твоята възраст прочетох Jumanji и една книжка за Audreay Hepburn - може да ги потърсиш.

Град
    ..във един измислен свят..
    Наяве и насън , Кит Пиърсън .. за едно бедно момиче ,унижавано и захвърляно по всякакъв начин от майка си,мечтаещо за голямо и щастливо семейство.Дали това което се случва с нея е било сън или поредната илюзия от прочетените книги ...

Тая вечер я почнах,ама утре ще я прочета .Много ми е интересна

Guest
    Властелина на пръстените- Първата част

е не точно чета а я мотам из къщата

Супер фен Аватара на BrokenInnocence

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Нз какво обичаш да четеш, но аз мн харесвам "Долината на лъвовете" от Кен Фолет.
    Тя е леко четиво, малко приключенска, малко криминална и малко романтична.
    Не съм я чела точно тая, но щом е на Кен Фолет и аз ти я препоръчвам (към авторката).
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Ako ne si chela Malkia Princ, vzemi i q procheti. Tq e 3-tata kniga (sled Bibliata/Korana i nqkakva kniga za Biznesa ili ne znam tochno kakva beshe), koqto vseki chovek trqbva da prochete, dava mnogo na vseki. Ako pyk si q chela ti preporychvam "Alhimikyt" na Paulu Koeliu, prosto neveroqtna kniga, koqto te grabva i ne mojesh da q ostavish. Kato cqlo Paulu Koeliu e strahoten, az cheta mnogo negovi knigi. Sega shte si vzimam "Krai reka Piedra sednah i zaplakah".

"Една арабска принцеса разказва " на Днейн Сасън
    Разказва се за това как мъжете в арабските страни са мъчили жените си .

ГОЛЯМА книга на митовете и легендите

Дъглас Кенеди-Мъртво Сърце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си