.
Отговор в тема
Страница 4 от 87 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2155
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    "Една арабска принцеса разказва " на Днейн Сасън
    Разказва се за това как мъжете в арабските страни са мъчили жените си .

Ох, тази и аз съм я чела доста отдавна, но си я спомням добре. За съжаление всичко в нея е истина...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Чета "Немили-Недраги" на Иван Вазов.Съмнявам се някой да не я е чел, или поне чувал.Става въпрос за хъшовете, избягали от границите на България (в Румъния) по време на турското робство.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    "Отнесени от вихъра" на Маргарет Мичъл,но за жалост нямам много време. Трябва да прочета след това 2-рата й част, а после продължението на Александра Рипли - "Скарлет".

А книгата е невероятна. Толкова увлекателна, толкова пряма за времето, в което е писана..страхотна е и горещо я препоръчвам.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    "Отнесени от вихъра" на Маргарет Мичъл,но за жалост нямам много време. Трябва да прочета след това 2-рата й част, а после продължението на Александра Рипли - "Скарлет".

А книгата е невероятна. Толкова увлекателна, толкова пряма за времето, в което е писана..страхотна е и горещо я препоръчвам.
    "Скарлет" на Рипли е също в две части м/у др... И да, съгласна съм, че книгите са супер.

По темата- "Лолита"... достатъчно известна е, съмнявам се да има нужда от разяснения.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Свищов
    Знам, свекърра ги има и съм ги виждала. Август месец и без това по цял ден ще кърша пръсти.

Голям фен Аватара на o0ps
    Тютюн на Димитър Димов, ама съм още в началото... Харесва ми...

Тери Пратчет-Автентичната котка

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от swete
    съжалявам,че се намесвам в чужда тема,но не ми се искаше да пускам нова понеже имат нещо общо.искам да попитам дали може да ми препоръчате книга на някой чужд автор,която да е подходяща за бъдеща осмокласничка.мерси предварително!
    Ako ne si chela Malkia Princ, vzemi i q procheti. Tq e 3-tata kniga (sled Bibliata/Korana i nqkakva kniga za Biznesa ili ne znam tochno kakva beshe), koqto vseki chovek trqbva da prochete, dava mnogo na vseki. Ako pyk si q chela ti preporychvam "Alhimikyt" na Paulu Koeliu, prosto neveroqtna kniga, koqto te grabva i ne mojesh da q ostavish. Kato cqlo Paulu Koeliu e strahoten, az cheta mnogo negovi knigi. Sega shte si vzimam "Krai reka Piedra sednah i zaplakah".
    Не съм съгласен за Паулу Коельо.Както казва госпожата ми по философия-не ти оставя много за дущата,върху което да помислиш.Чел съм "Алхимикът" и отначалото ме грабна,но мисля ,че излага идеите си по доста прост и необоснован начин.Освен това е толям плагият.Обичам да чета книги ,в които има по-вплетен,скрит смисъл.Такава книга е "Сто години самота" на Маркес,която чрез просто описание за това как минава денят на Амаранта Буендия, те кара да се замислиш за много неща.
    Puedo escribir los versos m

Захванал съм "Колелото на Времето" на Робърт Джордан(бог да го прости)

на 4ти том съм.. не мисля да разказвам

2рата, която чета, но за момента съм оставил е Forest Mage на Robin Hobb...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Супер фен
    Град
    България
    В момента чета:

[i],,Пълна психодиагностика на човека''

[i] ,,Приключенията на Том Сойер'' ,,Приключенията на Хъкълбери Фин'' на Марк Твен

[i],,Планетата на двойниците''-Карен Симонян

Последната е в края си!
    Искам много да прочета ,,Повелителя на мухите''

Искам да прочета "Повелителят на мухите" от Уилям Голдинг и нещо на Агата Кристи!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

И аз това чета. Завръзката беше много интересна и нататък продължи все така увлекателно.За една седмица почти прочетох двете части.

The confessor забравих на кой
    Просто хванах първото нещо на английски което ми се изпречи
    Кретенизмът е здраве

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Доста интересничка е и ми остават около 40 страници. Мисля утре да я довършвам и да почвам книгите за училище, че като ги гледам какви топузи са повечето Въй, Въй
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    ........

Последната е в края си!
    Искам много да прочета ,,Повелителя на мухите''

Искам да прочета "Повелителят на мухите" от Уилям Голдинг и нещо на Агата Кристи!
    Повелителят го препоръчвам! Уникална, покъртителна книга!

Иначе сега съм на Хрониките на Нарния: Племенника на магьосника, ама почти я свърших. За два дена

Ще си взема нещо по-сериозно.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kissin' you

И аз това чета. Завръзката беше много интересна и нататък продължи все така увлекателно.За една седмица почти прочетох двете части.
    Уча за държавен изипит и единственото ми време да чета книги е след 11 и 30 вечер. И понеже цял ден съм чела и учила, слад 20 минути заспивам.

Мега фен
    Град
    София
    Аз пък си чета "Преспанските камбани" на Димитър Талев. В началото съм, но няма как какво друго да чета- 12клас предстои

Фен
    Град
    botevgrad

...

много благодаря на всички,който ми отговориха мисля да започна със "Долината на лъвовете".отново се извинявам на авторката,че и се намесих в темата.

Супер фен
    Днес почнах "Jungle Love" на Маргарет Джонсън, много увлекателна книжка...
    nicolepcd

Град
    entre el mar y una estrella...
    "Ана Каренина" - тъпа е засега , дано стане нещо че е мн скучна
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    ''Диета само за тийнейджъри''
    mindscan

"робинзон Крузо" -егати тъпата книгааа...ще се гръмна. АМа ще се помъча още малко, защото нали е задължителна пък и се смята за "класика:...

4eta predi da se rodq syper tupaa
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Цитирай Първоначално написано от desityyy
    4eta predi da se rodq syper tupaa
    Да не би да четеш "Преди да се родя и след това" на Ивайло Пертов. Ако е това, наистина не ти завиждам, ужасна е. Учихме я в даскало и направо....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Шифъра на Леонардо За втори път я чета

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    "Невинни в смъртта" от Нора Робъртс. Много добра книжка.

Резюме
    Разказва се за ужасяващата смърт на един учител в елитно частно училище. Учителят е добър човек, не е имал проблеми с никого, държал се е добре с всички. Млад е и е женен от скоро. Жена му всеки ден му приготвя закуска, в която убиецът слага отрова- рицин. При което той умира в класната стая в изпражнения и повръщано, намерен от 2 ученички. Единственият заподозрян е учител, който чука майки на ученичките и др учители. Той също бива убит, докато плува рано сутрин в училищния басейн. Същевременно се говори за лейтанант Ив Далас, която разследва случая и нейни лични проблеми.

Книгата е мн интересна и е една от малкото, които са ме грабвали така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си