- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Първоначално написано от sexy_sladuranka___
Ох, тази и аз съм я чела доста отдавна, но си я спомням добре. За съжаление всичко в нея е истина...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чета "Немили-Недраги" на Иван Вазов.Съмнявам се някой да не я е чел, или поне чувал.Става въпрос за хъшовете, избягали от границите на България (в Румъния) по време на турското робство.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
"Отнесени от вихъра" на Маргарет Мичъл,но за жалост нямам много време. Трябва да прочета след това 2-рата й част, а после продължението на Александра Рипли - "Скарлет".
А книгата е невероятна. Толкова увлекателна, толкова пряма за времето, в което е писана..страхотна е и горещо я препоръчвам.
"Скарлет" на Рипли е също в две части м/у др... И да, съгласна съм, че книгите са супер.Първоначално написано от krem4et0
По темата- "Лолита"... достатъчно известна е, съмнявам се да има нужда от разяснения.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Знам, свекърра ги има и съм ги виждала. Август месец и без това по цял ден ще кърша пръсти.
Тютюн на Димитър Димов, ама съм още в началото... Харесва ми...![]()
Тери Пратчет-Автентичната котка![]()
![]()
![]()
Не съм съгласен за Паулу Коельо.Както казва госпожата ми по философия-не ти оставя много за дущата,върху което да помислиш.Чел съм "Алхимикът" и отначалото ме грабна,но мисля ,че излага идеите си по доста прост и необоснован начин.Освен това е толям плагият.Обичам да чета книги ,в които има по-вплетен,скрит смисъл.Такава книга е "Сто години самота" на Маркес,която чрез просто описание за това как минава денят на Амаранта Буендия, те кара да се замислиш за много неща.Първоначално написано от Nadelina
Puedo escribir los versos m
Захванал съм "Колелото на Времето" на Робърт Джордан(бог да го прости)
на 4ти том съм.. не мисля да разказвам
2рата, която чета, но за момента съм оставил е Forest Mage на Robin Hobb...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
В момента чета:
[i],,Пълна психодиагностика на човека''
[i] ,,Приключенията на Том Сойер'' ,,Приключенията на Хъкълбери Фин'' на Марк Твен
[i],,Планетата на двойниците''-Карен Симонян
Последната е в края си!
Искам много да прочета ,,Повелителя на мухите''
Искам да прочета "Повелителят на мухите" от Уилям Голдинг и нещо на Агата Кристи!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
И аз това чета.Първоначално написано от krem4et0
Завръзката беше много интересна и нататък продължи все така увлекателно.За една седмица почти прочетох двете части.
![]()
The confessor забравих на кой![]()
Просто хванах първото нещо на английски което ми се изпречи
Кретенизмът е здраве
Доста интересничка е и ми остават около 40 страници. Мисля утре да я довършвам и да почвам книгите за училище, че като ги гледам какви топузи са повечетоВъй, Въй
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Повелителят го препоръчвам! Уникална, покъртителна книга!Първоначално написано от ANTIHUMAN
Иначе сега съм на Хрониките на Нарния: Племенника на магьосника, ама почти я свърших. За два дена![]()
Ще си взема нещо по-сериозно.![]()
Уча за държавен изипит и единственото ми време да чета книги е след 11 и 30 вечер. И понеже цял ден съм чела и учила, слад 20 минути заспивам.Първоначално написано от kissin' you
Аз пък си чета "Преспанските камбани" на Димитър Талев. В началото съм, но няма как какво друго да чета- 12клас предстои![]()
много благодаря на всички,който ми отговориха мисля да започна със "Долината на лъвовете".отново се извинявам на авторката,че и се намесих в темата.
Днес почнах "Jungle Love" на Маргарет Джонсън, много увлекателна книжка...
nicolepcd
"Ана Каренина" - тъпа е засега , дано стане нещо че е мн скучна
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
''Диета само за тийнейджъри''![]()
mindscan
"робинзон Крузо" -егати тъпата книгааа...ще се гръмна. АМа ще се помъча още малко, защото нали е задължителна пък и се смята за "класика:...![]()
4eta predi da se rodq syper tupaa![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Да не би да четеш "Преди да се родя и след това" на Ивайло Пертов. Ако е това, наистина не ти завиждам, ужасна е. Учихме я в даскало и направо....Първоначално написано от desityyy
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Шифъра на ЛеонардоЗа втори път я чета
![]()
"Невинни в смъртта" от Нора Робъртс. Много добра книжка.
Резюме
Разказва се за ужасяващата смърт на един учител в елитно частно училище. Учителят е добър човек, не е имал проблеми с никого, държал се е добре с всички. Млад е и е женен от скоро. Жена му всеки ден му приготвя закуска, в която убиецът слага отрова- рицин. При което той умира в класната стая в изпражнения и повръщано, намерен от 2 ученички. Единственият заподозрян е учител, който чука майки на ученичките и др учители. Той също бива убит, докато плува рано сутрин в училищния басейн. Същевременно се говори за лейтанант Ив Далас, която разследва случая и нейни лични проблеми.
Книгата е мн интересна и е една от малкото, които са ме грабвали така.