- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Помагалото за зрелостни и кандидат-сстудентски изпити по история,много ми е интересно и бързо напредвам( е,и да не ми беше интересно , пак щях да го чета,защото ще кандидатствам с история...).![]()
Дарън Шан:Циркът на Ужасите
книгата е много по-добра от филма![]()
МОМИЧЕ!
"Майка" на Тома Марков, ама не мога да я довърша. Просто ми е гадна и тъпа.
амии аз чета книгите от поредицатаа признанията на Джорджия Никълсън!!Малко са старички и чак сега реших да си ги купяя,но пък са ми доста интересни!!![]()
![]()
В момента чета поредицата на Карл Май за приключенията на Винету и Поразяващата ръка а и не само за тях. Та преди малко прочетох 9 том от поредицата на писателя, казва се "Черния Мустанг". Както тази така и останалите книги от поредицата са много интересни и смислени. Мисля да прочета следващия 10 том той се казва "Край Рио де ла Плата" .
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
ако си затвориш очите/почти през цялото време/ за нередактираните безумни грешки, мисля че е забавна и влиза в категорията "става".Първоначално написано от TheNewReligion
Сега чета "Завръщане в Голямата гора" и съм убедена, че ще е на светлинни години от тази на Милн.)
[quote="JCoutureJunkie"]И аз,само че на английски[/quoteПървоначално написано от padnaloblak
Здравейте
Чудя се, дали да поръчам, тази книга за подарък на учителката ми по бел,защото спечелих от 1000 стипендии и съм решила да и благодаря с подарък (помогна ми за есето).Тя вече не ми преподава,а е страхотна учителка и съм решила да е тази книга..До колкото си спомням когато излезе Шифарат на Леонардо на нея и беше харесала...Хубава ли е?И дали изобщо става за подарък на учител?!
Надявам се още да я няма,все пак скоро излезе..мнения!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
"Забраненият плод"... ама май ще я зарязвам щото имам да чета много книги за училище![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Български хроники на Стефан Цанев и Трилогия за номите на Тери Пратчет (доста скучно книжле между другото).
Норвежка гора - Харуки Мураками
днес/утре започвам Улица 'Консервна'
Писма за Клаудия - Хорхе Букай
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Скитница - Стефания Майър
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз ако ше чета си измислям мои истории и така
а иначе чета под игото (матури идат![]()
)не че аз искам
а иначе на компа чета една на английски език"Second Chance"
И защо? Требва да се четат книги че иначе на контейнераПървоначално написано от sexXgirl2007
![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
=]
Сега нищо.Предложете ми ,че много ми се чете.Писма за Клаудия - Хорхе Букай ми се струва интересна по заглавието-хубава ли е?
Дневниците на вампира "пробуждането" на Л. Дж. Смит![]()
йеп. Всичко на Хорхе Букай е страшно интересно и с невероятен смисъл за живота. Нека Ти Разкажа също е невероятна.Първоначално написано от MichellePhan
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Интересна ли е?Първоначално написано от xXxScreamxXx
В момента дочитам " Единайсет минути " на Паулу Коелю. Препоръчаха ми я, но изобщо не смятах, че ще е толкова разкрепостена. \/
Гордост и предразсъдъци-Джейн Остин![]()