- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
ъмм "Бел-Ами" на Ги дьо Мопасан.. до 39-та страница няма нищо интересно, да се надяваме че по-нататък има![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Хари Потър & даровете на смъртта...![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
я не четем
оти сакам да сАм прос
Бел-Ами е страхотна!Отначало е леко тъпичка , но просто книгата те кара да се замислиш ,над много неща!Горещо ти препоръчвам ,,Нормандска шега'' книга с разкази също на Мопасан!Прочети до края Бел-Ами (превежда се приятел) и после ще ми благодариш!Първоначално написано от DaRk LaDy~
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
"451 градуса по Фаренхайт" на Рей Бредбъри.. класика![]()
И аз тая чета в моментаПървоначално написано от TarkCougar
![]()
"Нека ти раэкажа" на Хорхе Букай
[size=7][b][u]fosse cos
Tales of the Supernatural-Frank Brennan.Книгата е на Cambridge Unniversity Press.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
"Граф Монте Кристо" и я препрочитам за пореден път. Обожавам тази книга...![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
"Бай Ганьо"-Ал.Константинов и "Железният светилник"-Димитър Талев
"Как един крал погубва Франция" на Морис Дрюон.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
"Диви разкази" - Николай Хайтов
"Дъщеря на снеговете"-Джек Лондон
Леле велика беше тая книга просто.Аз съм я чел един път ,но просто много те грабва.Супер яка е.Първоначално написано от amazonkata90
Puedo escribir los versos m
Мхм...много хубава книга.Аз също чета нея в момента.Първоначално написано от durotar12
ох в момента чета " крадецат на праскови" тъпооо![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
nikoq![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Граф Монте Кристо" и "Чайлд Харолд". Мисля и трета да започна, щото хич не ми се вярва да съумея да ги прочета всичките тези 20 книги, дето ни треснаха за 10 клас.![]()
Софокъл - "Антигона"![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
ооо тва и ние трябва д аго четем за 9-ти клас ама е мн тъпооо. Реших че няма да го чета...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4eta romani a puk koi roman 4eta <taina>
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
аз?! да чета книги![]()
![]()
![]()
![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Дени Дидро -"Монахиня"
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
чета "Jovana"
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...