- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Ивайло Петров - Преди да се родя и след това , хубава е , на мен ми харесва , особенно частта с пияния поп![]()
"Крадци на лебеди"
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Краткият втори живот на Бри Танър - Стефани Майър
Адската хорааа. Взимайте си я!
Ако има зарибени по книги, кликайте върху картинката отдолуenjoy!
страхотна книгаПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Memento mei, memini tui!
Скитница от Стефани Майър,остават ми 30тина страници![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
"Развиване на вътрешната енергия" - Блоуин и Джоунс
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Четох много готино книга, купих си я от САЩ:I'd tell you I LOVE you,but then i'd have to kill you.Съжалявам, че пиша на английски, но това е заглавието.![]()
![]()
![]()
![]()
"Умницата и Хубавицата" на Клеър Лазебник (даваха я с Cosmopolitan). Амии интересна е за момента. Става въпрос за две сестри. По-голямата е успяла адвокатка, а по-малката харчи всичко, което искара за дрехи... ии малката сестра намира един договор от преди много години, според който родителите са сгодили сестра й за някакъв тип. И се запознават и от там нататък не знам какво става, щото съм стигнала само до 72-73 страница ;д![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Брулени хълмове
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
една от любимите миПървоначално написано от vampirregirl
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Ад - Данте Алигиери
Ми понеже бях забутала из багажите си "Тетрадката" , днес я намерих и реших да я допрочета.
Така , че .. в момента чета - "Тетрадката" на Никълъс Спаркс
"Джейн Еър" от Шарлот Бронте..Нещо в началото не ме грабва \:
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
В момента нищо..Преди малко свърших "Лятото на дързостта" - Барбара Делински..И сега се чудя какво да прочета..
Препоръчайте нещо !!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На колко години си?! ;д Аз лично мога да ти препоръчам "Бариерата" на Павел Вежинов..побъркала съм се по тая книга, само за нея говоряПървоначално написано от SmilezZz
Интересна е, харесва ми стила й на писане..Около 100 страници е, не че има някво значение..Една от малкото, които в последно време ме грабна по някакъв начин, взех я и не я оставих докато не я прочета..сега смятам и да гледам филма, направен по нея..Но на теб ти препоръчвам първо да прочетеш книгата, а не да си градиш впечатленията от филма..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
На 14 години съм..Първоначално написано от SummerDream
Всъщност - За тази книга ли става на въпрос - http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=1732
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Същата..
Аз съм на почти 16, лично на мен ми беше интересна..има неща, върху които можеш да се замислиш..
"Железният светилник" - Димитър Талев.
Знам, че ще я изучаваме след няколко години (11 или 12 клас, сега съм за, но е страхотна засега!
![]()
Омир-"Илиада" чета в момента въпреки че малко се обърквам с толкова много имена..
Стивън Кинг - Живата факла (подпалвачката)уникална както винаги..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
За да не пускам нова тема ще питам тук.
Коя е най-добрата книга на Стивън Кинг според вас?
Аз мисля да си купя "То" , но още се чудя . .
Всичките му са прекрасно уникални, няма най-добраПървоначално написано от iiordanova
![]()
Вземи си я, няма да сгрешиш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук