- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
"Къпиново вино" - Джоан Харис![]()
![]()
Много ми хареса
Джоан Харис има много хубав стил на писане...Книгите и са хубави. Не само "Шоколад", която е и филмирана..."Къпиново вино" е дълбока и интересна книга...
Мисля да почна да чета някоя книга сега за 10ти клас...да имам добра представа като изучаваме произведенията!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ми аз свъвщих Хамлет и почнах Дон Кихот
Гордост и Предрасъдъци - Джейн Остин
Memento mei, memini tui!
Сега започвам:
Томас Харди - Кметът на Кастърбридж
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Преди 3 дни я прочетох...Страхотна еПървоначално написано от s3nsual
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Хю Лори "Търговецът на оръжия"![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз съм чела само "Тъмната половина" на Кинг и мн ми хареса.Доколкото чувам всичките му книги са добри , така че , която и да избереш едва ли ще съжаляваш .Намислила съм си да чета "ТО" това лято,но трябва свърша книгите от даскалоПървоначално написано от iiordanova
,а те не са толкова лоши тая година де ...
Вчера прочетох Метро 2033 и сега ще си купувам Здрач на Димитрий Глуховски а на Стивън Кинг много ми хареса Зеления Път
Breaking dawn на англииски и е голяма мъка![]()
![]()
ама ще го прочета, а преди това я четох на бг
"Здравей, тъма"
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
Същата.Първоначално написано от lovence
![]()
![]()
![]()
Дневниците на Вампира: Пробуждането - Просто нещо изведнъж преди 1 седмица ми скимна да чета някакви книги за Вампирски истории, ако някой знае още интересни книги за Вампири (Без Здрач!) да каже![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Дневниците на вампира Завръщането - Свечеряване![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
прочетох Подпалвачката и сега мисля да продължа със Стивън Кинг![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Димитър Талев - Железният светилник
Only the strong survive
Мъртви преди мрак, Мъртви в Далас и Клубът на мъртвите на Шарлийн Харис. От всички вампирски неща признавам само тази поредица (всъщност книгите са 8, но на бг са само 3) гледай също и сериала True bloodПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Мерси МНОГО!Първоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тази вечер ще започна:
- Реймънд Чандлър - Дългото сбогуване
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥