- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Иван Вазов "Под игото".Прочетох я през годината,но беше наложително да действам по експедитивно,та я прочетох за 3 дни и резултатът е нулев-нищо не си спомням.А догодина ми предстой матура а и кандиданстудентски изпит по БЕЛ,така че е наложително да я прочета.Честно казано е доста интересна.![]()
П.С.:Някой чел ли е "Тютюн" на Димитър Димов?Аз я бях почнала,стигнах до 60 стр. на 1ви том и се отегчих.Стори ми се доста по-сабо прозиведение от "Железният светилник" на Димитър Талев,което към края също ми доскуча.Дано първоначалното впечатление да ме е излъгало,защото е доста обемиста творбата.![]()
Чета `Триумфът на червилата` на Кандис Бушнел.Тоест до преди няколко часа четях нея.Свърших я.Книгата е невероятно интересна,чете се на един дъх,препоръчвам я на всеки.Разказва се за три преуспели жени и различните трудности,пред които трябва да се изправят в живота.Нещо в стила на `Секса и града` (на същия автор),но мацките в `Триумфа` са 10-тина години по-възрастни и много по-зрели.![]()
Аз винаги чета по няколко книги паралелно,така че мога да кажа и за другата,която също свърших преди няколко дни.Тя е `Списъкът на седемте` на Марк Фрост,нея също я препоръчвам на всеки.Доста объркан и сюрреалистичен сюжет,но е завладяваща.Разказва се как един доктор от края на 19ти век попада под обсега на зли сили заради ръкописа на романа си,в който описва таен подземен свят на някакви безумци,които се опитват да завладеят света и да дадат физически образ на дявола.В крайна сметка докторчето се измъква с помощта на един таен агент,който в крайна сметка се оказва брат на господаря на този подземен свят.Знам,че звучи доста откачено,но всъщност е интересно.![]()
Днес започвам една друга книга-`Купонът на Ралф`,нямам спомен кой беше авторът,нито дали книжката си струва.![]()
Искам да си хвана гадже, което чете като вас
Иначе сега съм на "Братя Карамазови".
Audio ergo sum
Венчило с дявола. От интернет я чета обаче ..![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
голяма гордост, че не четете книги.. поне не се излагайте като го пишете и тук![]()
по темата.. в момента съм на Quo Vadis на Сенкевич.. доста силна книга бих казала аз..
everybody lies !
В момента чета "Две свещи за дявола", но от компютъра и не знам кога ще я свърша..
Аз почти привършвам ,,Тютюн'' на Димитър Димов и определено мога да кажа, че това вече е една от любимите ми книги![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
определено си се излъгала за "Тютюн" - в началото е малко тъпичка,ама нататък става много интересна .. малко като сапунен сериал .. заплетени историикиПървоначално написано от ThisWay
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
,,Под игото'' на Иван Вазов![]()
Да спечелиш войната![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Бай Ганьо от Алеко Константинов![]()
![]()
![]()
разказва се за Ганьо Балкански и простотиите му
интересна ми е
Бай Ганьо от Алеко Константинов![]()
![]()
![]()
разказва се за Ганьо Балкански и простотиите му
интересна ми е
Хахахахахаха а, не думай, че за това ставало дума![]()
![]()
Audio ergo sum
''Дамата с черния воал''.
Trumpet Voluntary / на английски/
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Чудех се дали да я чета .. Но ще я намеря по-нататъкПървоначално написано от RainbowInTheDark
Последно прочетох "Предречено от Пагане", аз сега ще започвам ''Илиада''.
Long Live Rock N' Roll .. !
Тартюф
на Жан-Батист Молиер
"16.50 от Падингтън" - Агата Кристи
"Любовта е като пица!" и "Всичко е тип - топ!", от поредицата за Алф, май бяха на... Райнер Мюлер... или беше Бюлер.Нещо от този род.А, Бютнер.