.
Отговор в тема
Страница 53 от 87 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2155
    Иван Вазов "Под игото".Прочетох я през годината,но беше наложително да действам по експедитивно,та я прочетох за 3 дни и резултатът е нулев-нищо не си спомням.А догодина ми предстой матура а и кандиданстудентски изпит по БЕЛ,така че е наложително да я прочета.Честно казано е доста интересна.

П.С.:Някой чел ли е "Тютюн" на Димитър Димов?Аз я бях почнала,стигнах до 60 стр. на 1ви том и се отегчих.Стори ми се доста по-сабо прозиведение от "Железният светилник" на Димитър Талев,което към края също ми доскуча.Дано първоначалното впечатление да ме е излъгало,защото е доста обемиста творбата.

Чета `Триумфът на червилата` на Кандис Бушнел.Тоест до преди няколко часа четях нея.Свърших я.Книгата е невероятно интересна,чете се на един дъх,препоръчвам я на всеки.Разказва се за три преуспели жени и различните трудности,пред които трябва да се изправят в живота.Нещо в стила на `Секса и града` (на същия автор),но мацките в `Триумфа` са 10-тина години по-възрастни и много по-зрели.
    Аз винаги чета по няколко книги паралелно,така че мога да кажа и за другата,която също свърших преди няколко дни.Тя е `Списъкът на седемте` на Марк Фрост,нея също я препоръчвам на всеки.Доста объркан и сюрреалистичен сюжет,но е завладяваща.Разказва се как един доктор от края на 19ти век попада под обсега на зли сили заради ръкописа на романа си,в който описва таен подземен свят на някакви безумци,които се опитват да завладеят света и да дадат физически образ на дявола.В крайна сметка докторчето се измъква с помощта на един таен агент,който в крайна сметка се оказва брат на господаря на този подземен свят.Знам,че звучи доста откачено,но всъщност е интересно.
    Днес започвам една друга книга-`Купонът на Ралф`,нямам спомен кой беше авторът,нито дали книжката си струва.

Искам да си хвана гадже, което чете като вас
    Иначе сега съм на "Братя Карамазови".
    Audio ergo sum

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Венчило с дявола. От интернет я чета обаче ..
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

голяма гордост, че не четете книги.. поне не се излагайте като го пишете и тук
    по темата.. в момента съм на Quo Vadis на Сенкевич.. доста силна книга бих казала аз..
    everybody lies !

В момента чета "Две свещи за дявола", но от компютъра и не знам кога ще я свърша..

Град
    Пловдив
    Аз почти привършвам ,,Тютюн'' на Димитър Димов и определено мога да кажа, че това вече е една от любимите ми книги
    Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.

Цитирай Първоначално написано от ThisWay
    Иван Вазов "Под игото".Прочетох я през годината,но беше наложително да действам по експедитивно,та я прочетох за 3 дни и резултатът е нулев-нищо не си спомням.А догодина ми предстой матура а и кандиданстудентски изпит по БЕЛ,така че е наложително да я прочета.Честно казано е доста интересна.

П.С.:Някой чел ли е "Тютюн" на Димитър Димов?Аз я бях почнала,стигнах до 60 стр. на 1ви том и се отегчих.Стори ми се доста по-сабо прозиведение от "Железният светилник" на Димитър Талев,което към края също ми доскуча.Дано първоначалното впечатление да ме е излъгало,защото е доста обемиста творбата.
    определено си се излъгала за "Тютюн" - в началото е малко тъпичка,ама нататък става много интересна .. малко като сапунен сериал .. заплетени историики
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    "Старецът и морето" - Ърнест Хемингуей

,,Под игото'' на Иван Вазов

Илиада / Одисея - Омир
    Неприлично Щастлива .. : )

Tender is the night,хубава е
    инжектирай ми любов..

Голям фен Аватара на king95
    Да спечелиш войната
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Бай Ганьо от Алеко Константинов разказва се за Ганьо Балкански и простотиите му интересна ми е

Бай Ганьо от Алеко Константинов разказва се за Ганьо Балкански и простотиите му интересна ми е

Хахахахахаха а, не думай, че за това ставало дума
    Audio ergo sum

Супер фен
    ''Дамата с черния воал''.

Град
    София
    Trumpet Voluntary / на английски /
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Цитирай Първоначално написано от RainbowInTheDark
    по темата.. в момента съм на Quo Vadis на Сенкевич.. доста силна книга бих казала аз..
    Чудех се дали да я чета .. Но ще я намеря по-нататък

Последно прочетох "Предречено от Пагане", аз сега ще започвам ''Илиада''.
    Long Live Rock N' Roll .. !

Тютюн на Димов

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Тартюф
    на Жан-Батист Молиер

Мега фен Аватара на iiordanova
    Днес ще започна "Мечти по ноти" на Майли

Цветният воал

"16.50 от Падингтън" - Агата Кристи
    "Любовта е като пица!" и "Всичко е тип - топ!", от поредицата за Алф, май бяха на... Райнер Мюлер... или беше Бюлер.Нещо от този род.А, Бютнер.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Техника за емоционална свобода - Иван Петернишки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си