- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Свърших с Краткият втори живот на Бри Танър и започвам Цезар на Кон Игълдън .
"Проиграни победи" на фелдмаршал Ерих фон Манщайн
"Да погледнеш живота в очите" - Анна Макстед![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
"Гордост и предразсъдъци" - Джеин Остин .. уникална любовна истоя .. чета я за 3ти път .. обичам я![]()
![]()
![]()
"Задната къща" - Ане Франк
Много хубава книга, заслужава си да се прочете, защото е доста смислена.
Дон Кихот.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Прелестни създания- Ками Гарсия и Маргарет Стоъл. Интересна е, ако ви харесват фентъзи романите.![]()
свърших Брулени хълмове и Писма до Клаудия, започнах Железният светилник
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
the wedding от Nicholas Sparks :P ... не очаквах да е толкова инт. - мислех, че първата The notebook е по-грабваща, но и тази е доста добра!!!~_
Intelligent Network Video; Understanding Modern Video Surveillance Systems
Вече свърших Дон Кихот и започнах "Малка черна рокля"
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Avon нямаха ли такъв парфюм?Първоначално написано от slynchoo
![]()
Audio ergo sum
^ Имаха, имаха![]()
Та, аз сега съм на старобългарска литература =/
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Аа книжката от Космо и аз я имам.Аз сега чета Бригада.Първоначално написано от slynchoo
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
За мен е много скучна книга. Опитах няколко пъти да я чета и стоя до 15-тата страница. 15 страници нищо не става...Първоначално написано от Yancheto
Е отказах се да я чета.
Иначе прочетох Тартюф. Много лесна за четене книга. С една нормална случка от живота. Заслужава си да се прочете нещо такова.
Преди няколко дни прочетох и Бел-ами. Много ми хареса. Беше ми интересно, приятно и увлекателно да я чета. Хубав роман, след който се надявам да се изучават повече такива неща в училище.
Сега смятам да почвам Парижката Света Богородица на Виктор Юго. Клетниците е една от любимите ми книги. Надявам се и с тази да не се разочаровам![]()
хах, и на менПървоначално написано от vesito13
![]()
![]()
Училище за вампири: Преследвана ;]]
"Кой уби г-жа Скроф" на М. Валтари и "Франкенщайн" на М. Шели. Втората преди това два пъти съм я чела на АЕ. :д
Saatana! Vittu! Perkele!
В момента никой.
Онази седмица почнах `Паднали ангели` ,но нещо не ме грабва..![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Аз лично предпочитам документалните книги.В момента чета "Неразгаданите мистерии" от Колин Уилсън и Деймън Уилсън.В нея се говори за предимно за няк'ви паранормални явления от вида на Бермудския триъгълник,НЛО,Полтъргайст и.![]()
софокъл - антигона![]()
![]()
от училище ни карат
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre