- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
на скоро свърших "Гробище за домашни любимци" на Стиван Кинг
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
"Дългата разходка" - Стивън Кинг
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Чета ` Стас и Нели ` - роман ..![]()
awerw♥
разкази на Йовков, после ме чака Тютюн
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
В момента чета "Дядо Горио" на Оноре дьо Балзак и определено много ми харесва, а наскоро прочетох "Шифърът на Леонардо" на Дан Браун. Препоръчвам я на всеки, който не я е чел. Любимите ми книги обаче са "Жената в бяло" и "Тес от рода д'Ърбървил".![]()
"Училище за един милиард долара" - Аманда Браун,Джанис Уебър
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нищо не е вечно - Сидни Шелдън![]()
Отвъд Полунощ - Сидни Шелдън![]()
Пловдив в техните спомени
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!
Нора Робъртс - Кръвни братя
Още съм в началото, но засега ми допада.![]()
Моето семейство и други животни-Джералд Даръл
Книгата съм я чела и наистина е много интересна. Сега чета "Старогръцки митове и легенди" от списъка за 9 клас.Първоначално написано от Monstre
![]()
![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
за първи път от доста време насам чета само 1 заглавие, другите стоят пренебрегнати наоколо:Д
Самотата на простите числа на Паоло Джордано
//харесва ми динамиката и все пак детайлизирания изказ, силната емоционалност и опитите за обективност на автора, зад които неуспешно се опитва да скрие. много силна дебютна книга, определено ме спечели)
Уж чета Електра от Еврипид ама?! Затова си почнах нещо интересно и увлекателно за кой ли път - Хари Потър
![]()
Преди няколко дни завърших "Сексът и градът - началото: Дневниците на Кари Брадшоу" на Кандис Бушнел
Аз обичам да чета по няколко книги едновременно,въпреки че никога не прочитам нито една до край :P
В момента чета : Отвъд принципа на удоволствието на Зигмунд Фройд , Психология на сексуалността на Зигмунд Фройд и Дон Кихот ;п
НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-ОТВОРЕН ОТКОЛКОТО СИ,ЗА ДА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ ПO-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО МОЖЕШ ДА ПОЕМЕШ [!]
eclipse може и да гладах филма но книгата е мн по добре ...... а и да не си помислите че съм от тези '' луди фенчета '' дето са влюбени в героите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
никакъв шанс да съм такава
![]()
иначе съм си взела лифърът на леонардо има отзиви че книгата е невероятна![]()
![]()
![]()
Тютюн
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
То не е книга точно, ама все пак чета нещо- Закон за движение по пътищата.
Бе подхванала съм 3, ма не им се вижда края скоро![]()