- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Аз имам Гробище за домашни любимци. Ако искаш мога да ти я дам, ама много държа да ми я върнешПървоначално написано от KumchoValcho
От къде си бтв?
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
А "Гробище за домашни любимци" интересна ли е ? За какво по-точно се разказва ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нощен свят "Дъщери на мрака" я приключих вчера [понеже беше многоооо интересна я прочетох за точно 2 днии ;дд]]а сега започнах Тъмна любов книга 1-ва![]()
обичам вампиритеееее
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Има филм по нея, ако не се лъжа.Първоначално написано от SmilezZz
Saatana! Vittu! Perkele!
Има, даже 2, втория мисля, че е измислен, демек не е по книгата. Разказва се за гробище, което може да съживява мъртвите. Обижавам Кинг като писател, въпреки че никой друг, който познавам не споделя интересите миПървоначално написано от rammstein123
![]()
HeavensMaiden, от Варна съмА ти от София предполагам. Иначе щях да съм ти мнооооооого благодарна
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
"Железният светилник"
Бай Ганъо,До Чикаго и назад - А. Константинов
Потръпване в студа - Маги Стийвуотър [не съм сигурна за фамилията]
Да обиколиш света за 80 дни
:P![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Тоя светилник интересен ли е, че всички го четете, или просто е задължителен в списъка ви?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Нощ в Лисабон -Ремарк
Властелинът на Пръстените.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Death Note: Another Note, The Los Angeles BB Murder Cases![]()
"С дъх на канела" на Никалъс Спаркс.
А преди нея прочетох "Тетрадката" на същия писател.![]()
чета Призраците са около нас на Мередит Костейт на издателстово ПАН мн е итрересна за по мързеливите е 100 стр но едвали ще ви хареса аз съм 5 клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
задължителна е, на мен не ми беше интересна, сега съм на Тютюн и тя е същата бозаПървоначално написано от ameli
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Хотел - Артър Хейли.
Аз я имам, имам всичко на Стивън Кинг, но още не съм я челаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Дан Браун - Шифърът на Леонардо. Влача я цял месец.
^^
Парижката Света Богородица
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
както винаги няколко книги едновременно
'' Алхимикът''- Паулу Куелю
'' Черити'' - Лесли Пиърс (Ебаси книгата. На кратко докъдето съм стигнала- Черити има 3ма братя и сестри, живеят бедно, баща и свещенник, които я изнасилва и тормози, майка и не и обръща внимание и само я кара да върши домакинксата работа и да се грижи за децата, една нощ къщата се запалва и Черити успява да се измъкне със братята и сестрите си, но майка им и баща им загиват. Децата биват разделени по различни семейства, а Черити е пратена при вуйчо си, който е сакат и дебел и страшен гадняр, тя се налага да му чисти и да му прави клизми... абее няква супер описателна и гнусна ама няма как трябва да я довърша)
ameli включва се в матурата по български![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker