- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
еми защото така и така съм я започнала и не обичам да зарязвам тука така книга, а пък и баща ми ми я подариПървоначално написано от WaterLilly
не мисля, че е знаел за какво става въпрос като я е взел
а книжката си е доста сериозна към 400-500страници, а аз съм едва на 70та някъде
кой знае какви неща още ще се случат хаха
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Случи се така да чета милион книги наведнъж.
1-ва : Стивън Кинг - Сблъсък - книга първа
2-ра : Лоръл К. Хамилтън - Кафенето на лунатиците - четвърта книга от поредицата за Анита Блейк
3-та : Паулу Куелю - The Devil & Miss Prym
4-та : Fernando de Roias - La cantidad (за училище)![]()
"Под един покрив с врага"-Стамо Керезов ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
" Уроци по целуване " на Луис РенисънФилма е много як ! ( Angus, thongs and perfect snogging
)
JENSEN ACKLES![]()
Хора, как така четете по няколко книги наведнъж? Мноого ми е странно. И за да не е спам "Красиво зло" на Ребека Джеймс.Първоначално написано от MissitY
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Рей Бредбъри-Вино от глухарчета(не е нещо особено)
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
"Не пипай тази книга!" на Ян Ван Хелсингмного добра книга препоръчвам я на всички. (само ако сте достатъчно смели да я пипнете
)
2013 - Какво ще стане след 2012.
Ммм "Ледено ухапване" - Ришел Мийд жестока ее![]()
![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Бокачо - Декамерон
На моменти съм се смяла доста...![]()
амии сега чета за трети път "Затъмнение" на Стефани Майър![]()
аз чета вече за трети път "Затъмнение" на Стефани Майър![]()
дочитам "По пътя", една италианска и една сръбска книжка чакат ред до леглото ми:Д
Интересна ли е, учи ли се в училище, за какво става въпрос? :PПървоначално написано от Harmonyy
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не се учи в училищеПървоначално написано от ameli
на мен ми беше много скучна, не знам защо всички я хвалят
трябваха ми няколко месеца почивка преди да се сетя да си я дочета'Вероника решава да умре' е по - добра
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Аз чета "То" на Стивън КингСтрахотна е ... "„То“ разглежда темите за способностите на човешката памет, за детските травми и за грозотата, които са се скрили зад фасадата на малкото и спокойно градче Дери" [wikipedia]
. В книгата има всичко, което обичам да съдържа едно четиво:: страх, ужас, тъга, отвращение, цинизми, сцени +18 ;;d
![]()
Различията между минало, настояще и бъдеще са само една ужасно настойчива илюзия...
Айнщайн
и аз същоПървоначално написано от SHEsaREBELxxx
![]()
![]()
Различията между минало, настояще и бъдеще са само една ужасно настойчива илюзия...
Айнщайн
Чета "Нощ в Лисабон", но си я забравих на село. На някакъв немски автор беше.
Сега мисля да започна някой любовен роман, но още не съм се решила кой да бъде.
И спря да се върти за миг земята..
"Христо Смирненски-поезия и проза"-много ме кефи