- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
"Убиец"- Сара Шепард <3
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Скитница - С. Майър
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Ее най-добрата книга! Супер е! :P :P :PПървоначално написано от swetlie
В момента чета "Гробище за домашни любимци" за втори път.
Of mice and men![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Терзания на Лорън Кейт
Обаче яко ме е хванал мързела,а ме чакат още 5 книги![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
"Wanted" на Сара Шепърд (от Малки сладки лъжкини) тъкмо я прочетох на компютъра, заедно с нея четях и още чета "Високият прозорец" на Реймънд Чандлър. А миналата седмица дочетох "Куджо" от Стивън Кинг.
Едит: Струва ли си да почвам нещо на Виктор Юго или във всяко негово нещо има тия противни описания?
Шифърът на Леонардо - Дан Браун
Човекът , който се смее - Виктор Юго
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Да убиеш присмехулник- Харпър Ли
Аз вчера прочетох "ВЕЩЕРИТЕ.Сказание за Сарамир 1" на Крис Удинг
Разказва се за едно момиче Кайку,която си изгубва семейството,домът си и .....живота си.Една жена на име Асара я връща на земята.Кайку се закле да отмъсти на тези които убиха семейството и.
Вещерите са хора който носят Маски и могат да проникнат в чаросплетието,но всеки път когато се върнат от него те губят част от разума си.Те убиват Различните деца още когато се родят,защото те могат да им разкрият тайната.Всичко се променя,когато се разбира,че дъщерята на Кръвната Императрица на Сарамир е Различна.Хората започват да всигат бунтове,а благородници да се готвят за война.
След като Кайку преминава през множество испитания,тя открива тайната на вещерският камък и се присъединява към Лоното ,което е съставено от Различни и хора ,които искат Престолонаследничката да се качи на трона.
Много подробно са описани смъртите,което не ми хареса и пропусках описанията им.Иначе книгата е много интересна!Препоръчвам я на всеки ,който обича фентъзи и фантастика.![]()
Тая книга я взех от библиотеката,затова ще потърся и "Сказание за Сарамир 2" там.Ако я няма сигурнио щте си я купя![]()
Някой знае ли дали "Гробище за домашни любимци" става за 13 годишни
Сборник по математика,тестове за кандидатстване и помагала по БЕЛ. И МАТ.
ами казва се Изпепелена и в последната част от Училище за вампири . Много е готина ,който иска да я прочете няма да съжеляваа
Аз сега чета "Белият зъб" на Джек Лондон.
Става, аз също я четох за първи път на 13Първоначално написано от katy1997
Аз чета третата книга от поредицата Училище за вампири.
Ииии Хари Потър и Огненият Бокал за 827847823472 пътКнигите на ХП тряя просто постоянно да ги препрочитам иначе не се чувствам пълноценна
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ерагон ..отново ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Алиса огледалния святаз обичам да чета само романи
![]()
Най-накрая дочетох "Гняв" на Стивън Кинг.. Не че е особено дълга..Но е супер интересна..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Хари Потър и затворникът от Азкабан !!![]()
![]()
![]()
Почнах от начало да ги чета !
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Много хубава книга!Първоначално написано от katy1997
В момента съм подхванал Sherlock Holmes на Sir Arthur Conan Doyle. Жестока е, особено в оригинал, но напоследък нямам много време за нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Днес почнах и завърших "Бях само на дванайсет", на Натали Швайгхофер. Чете се на един дъх, по действителен случай е. Тежка е доста.