- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
С дъх на канела.Гледах филма,но книгата си е друго нещо..
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Робърт Харис - Сянка
Още съм само в началото, но ми харесва за сега. Ако някой обича да чете трилъри - това е вашият писател.
Балзак - Дядо Горио. Засега не ми е много интересна, но ще я дочета, може пък да стане хубава.
После смятам да чета на Стивън Кинг няколко книги (Мъртвата Зона, Куджо, Град Отчаяние и Сейлъмс Лот), но преди това ще прочета на Р. Харис - Imprium (разказва се за Цицерон и е трилогия), а след нея имам "Андромеда" на Фред Хойл и Джон Елиът.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Декамерон - Джовани Бокачо и Българи от старо време - Любен Каравелов.Искам да попитам дали ще може някои да ми препоръча книга за икономисти понеже съм в търговска гимназия - Банково дело.Моята учителка по икономика ми препоръча веднъж Богатсктвото на народите на Адам Смит.Ако някои я е чел бих се радвал да споделикакво мисли за нея.
Благодаря!!!
Тютюн на Димитър Димов ... и по м/у другото си препрочитам трите книги на Здрач
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Само аз ли се занимавам с военна история в този сайт???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Академия за вампири е страхотна. Прочетох шестте книги за няма и две седмици, а сега започнах с Vampire Kisses 8: Cryptic Cravings и дочитам Richelle Mead - Iron Crowned от поредицата Storm Born за Юджийн Маркам. Общо взето книжките са леки и спокойно мога да си упражнявам езика на тях.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
В момента чета две или три книги..
4та част на поредица "Безсмъртните" -- Тъмен пламък
1ва част на една поредица, която не знам как се казва -- "Паднали Ангели"
3та книга от Светът на Али.. просто защото трябва да я даря на библиотеката, а преди това искам да я прочета![]()
много малко ми остана от "Игра на тронове: Песен за огън и лед".
АЗ се интересувам от нея!!!Дори тази година ще съм 10 клас и предварително си взех учебника по история за 10 клас, защото точно там е тази военна история, която е много интересна.А ти в момента какво четеш някакво заглавие да дадеш или пък писател???Първоначално написано от reich
Възмездието - А. Кристи
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
"Паднали ангели" заслужава ли си? Чудех се дали да си я взема..Първоначално написано от Djenka
![]()
Иначе сега чета - "Нюйоркски светски хроники" от Лорън Уайзбъргър
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Ами аз в момента чета ''Капан за сънища'' на Стивън Кинг. Почти съм я преполовила и до сега ми е доста интересна. Знам, че има и филм по нея, но смятам да го гледам чак когато я прочета цялата.![]()
I hear you through the symphonic voices of nature.
The purity I could never doubt.
They tell me to lie on the grass and observe my saviour.
The one crucified to the chirping of birds!
10-те грешки на Адолф Хитлер или как фюрерът би могъл да спечели войната е едната...
Другата: Моята Борба (Адолф Хитлер)
След като ги прочета започвам с За мишките и хората
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
"Монахът,който продаде своето ферари" на Робин Шарма.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
" Скарлет" от Александра Рипли продължението на "Отнесени от вихъра".
Влюбена съм в тази героиня!
Теми по биологияИначе наскоро прочетох 13та книга на Колелото на времето и сега с нетърпение чакам да излезе последната 10та книга от Малазанска книга на мъртвите.Падам си по доста обемни поредици
![]()
Как да манипулираме хората
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .