- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Тантра :P :P :P :P :P :P
Петимата тибетци от Аня Янг![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Clara und Spinki ебаси малоумната е просто![]()
Нямаше логика,беше любов.
Аз, Вещицата
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Кралица Марго,но днес ще я свършвам![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
к'фи книги веееDDD ходете на плаж, кафенца, басейни, остава 1 месец вие четете книги... зубърчеTa
![]()
![]()
aha
я се гръмни бе.Първоначално написано от qnkata5
по темата - Паулу Коелю - Алхимикът. Майка ми ме накара да я чета, въпреки, че според мен не е за моята възраст - странна е, идята ме дразни, а Паулу Коелю напоследък стана банален![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Чета "Пиратът"завършвам я и мисля да почна да чета "Кралица Марго".
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Много са ми забавни хора, които си мислят, че четенето е действие, което напълно ангажира ежедневието ти и което не може да се съчетае с нищо друго.
Audio ergo sum
Айде ти да си спи по кафетата аз ще си ходя по Beach Bar-овете и дискотеките а ? Не ми обяснявай какво да правим защото живея в Слънчев бряг и се прая мата-хари пиян ден и нощПървоначално написано от qnkata5
Наистина както каза ArrowsOfDeath много хора си мислят че отделя от времето ... След работа и след after party-то е много разпускащо да прочета някоя друга страница
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Верно е адски тъпа тая книга, ама ни задължаваха да я четем в 8 клас, че даже си спомням, че и 20 страници превеждах :Д. За да не е спам - Хрониките на Амбър: Козовете на съдбатаПървоначално написано от SummerMakesMeHappy
тартюф![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Александър Дюма-"Граф Монте Кристо"
Декамерон.![]()
Never let me go /Kazuo Ishiguro/
Аз също я чета.Ти на кой ден си от книгата? Аз съм на девети утре ще го почвам.Първоначално написано от JustaLittleKid
Моляте щажи ми поне интересна ли е тай книжица и колко е голяма, защото ми предстои да я чета.Първоначално написано от Colouring
^Интересна е,да.Само че наистина е дългичка.Аз имам само първия том и той е около 600 страници и нещо.Нататък не знам,не съм си я взела още.Абе,ще се прочете!![]()
ами аз чета "аз , вещицата " на дебора харкнес .. на мене ми е интересна , разказва се за вищици , вампири и демони ии за някакъв омагьосан ръкопис![]()
![]()
''4-юли'' на Джеймс Патерсън
Интересни са и книгите на Стивън Кинг,класика е
" Антигона " на Софокъл![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Срещи с Буров![]()
Аз сега чета 13 Причини защо. Малко е тъжна, но още първия ден стигнах до половината![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
На мен ми се ще да я взема от библиотека за ученика, ащото е съкратено там апак незнам дали ще имам достатъчно време да я прочета докрай на лятната ваканцияПървоначално написано от Colouring
Между другото мисля че кнгата е 3 тома всеки с по-толкова страници.
В неделя вече ще съм прочел ДЕКАМЕРОН и ще вида дали бибиотекарката ми е намерила Граф Монте Кристо и Хамлет и там още някои иначе пък имам Българи от старо време и ддядо Горио, който казват че не интересен , но аз мисля че време за него няма да има въпреки това.
Толкова от мен ще си пишем пак.
П.С. Поне интересн ли е Граф Монте Кристо.Нещо приключенско ли е.
^Всеки има различен вкус,не мога да ти кажа на теб дали ще ти хареса.Прочети и виж!Няма значение,че е дълга,все пак дори и да не свършиш до края на ваканцията,какво ти пречи да я продължиш през учебната година?Да,на мен ми е интересна,както казах по-горе.В интернет много инфо можеш да намериш за какво се разказва.
Шарлот Бронте-Джейн Еър![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum