- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Бел-Ами на Ги дьо Мопасан от списъка по литература за 10 клас, след това съм си взела Дядо Горио на Балзак. Също ми хареса ''13 причини азщо'' на Джей Ашър.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Любовна тактика- Томас Макнайт, Робърт Филипс
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Дядо Горио " ... уфф началото беше тооооолкова тъпо, сега съм към средата и ... понася се![]()
![]()
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Her Vampire Husband - Michele Hauf
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Проклятието Кенеди - Едуард Клайн
по принцип съм започнала и още 3 книги,но нещо ги изоставих xDD
В момента чета "Разкази" на Иван Вазов. Няма смисъл да обеснявам, защото както знаете има различни разкази от Вазов ;д
"Брулени хълмове" почнах, ама съм съвсем в началото.
^ Чакам мнение за книгата, очаквам да е положително, но все пакОт доста време и аз се каня да я прочета.
![]()
Много е хубава.Почвай я!Първоначално написано от vesito13
(аз да се обадя..)
Писала съм,ама - "Граф Монте Кристо"
В момента чета разкази на Вазов, понеже я имаме за лятото.Но ми е много скучна.Незнам защо, но българските автори никога не са ми допадали.
Не се кани повече! Почвай я!Първоначално написано от vesito13
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В библиотеката на село не можем да намерим Граф Монте Кристо и Хамлет и незнам аз утре ще свърша Декамерон и ще си дочета Българи от старо време а пак след това дядо горио и така.... Ще ви държа в течение...
Книгата се казва Хари Потър 3,1 и 2 вече ги прочетох..Авторът е Дж.К.Роулинг..Немога да кажа за какво се разказва в книгата,защото е цяла поредица от 7 книги![]()
Colouring, kalpazanka, благодаря и на двете, но просто сега не е момента за тази книга. Трябва ми някаква психическа нагласа за да започна дадена книга.![]()
Сега чета "Усмивка почти" - Франсоаз Саган. Повече от очарована съм. Много ми допада и някак всичко в нея ми е много близко.![]()
Ловецът на хвърчила - Халед Хосейни![]()
Да ви уведомя, ме съм прочел вече ДЕКАМЕРОН и сега чета Българи от старо време.
Цар Плъх - Джеймс Клавел
Сара Шепард - "Игра на лъжи"
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥