- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
"Фирмата акула" на Питър Палистър.
Старият ми акаунт е kalashnik.
преди около седмица свърших с '' момичето което може да лети'' от Виктория Форестър, но междувременно чета и от списъка ми за през ваканцията.... ПП падам си повече по фантастика
![]()
Започнах да чета ''Талисманът'' от Стивън Кинг и Питър Строб преди няколко дни. Разказва се за едно момче, което отива на дълго пътуване в Териториите, представляващи огледален образ на реалния свят, за да намери Талисмана, който ще спаси майка му от смърт. Книгата ми е много интересна, пълна е с мистика и въображение, както и смразява кръвта на моменти, все пак и Стивън Кинг има пръст в тази работа.![]()
“Look down at me and you see a fool;
look up at me and you see a god;
look straight at me and you see yourself”
Шахматна композиция от Венелин Алайков !
Гордост и предразсъдъци - Джейн Остин
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
"Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд
"Every molecule of carbon in our bodies
originated in the stars"- John Barrow
Сега почвам даскало тай че няма де има много време за тияя работи, но както и да е. А вие по време на училище четете ли книга и как успявате да се вместите във времето?
дано да четеш съкратената версияПървоначално написано от Gerrynka
Aлеко Константинов - Бай Ганьо ..![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Четенено изобщо не заиви от училището.Първоначално написано от stiffy
![]()
Сега чета Agatha Christie-The Best Short Stories на английски.
Аз започвам 52 значими идеи от Богатството на народите от адам смит
Тъкмо привърших тази седмица "Птиците умират сами " . Прочетох я на един дъхСега мисля да почна да чета някоя книга от списъка ми за лятото .. Навреме съм се сетила
![]()
Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Chew me, sue me
Everybody do me
Kick me hike me
Dont you black or
white me!
Крис Картър - Хищникът
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Сто години самота![]()
Преди няколко дни прочетох "Дар" на Даниел Стийл - страхотна книга. Сега се чудя коя да започвам да чета.![]()