- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Под игото чета сега. Чела съм го 5-6 клас и съм забравила по-голямата част,като сега съм 11ти. Всъщност е интересно.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Платон- Държавата.
Аристотел- За поетическото изкуство
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Немска е книгата.. Die Katze (на английски се превежда Charley's Web, за това не съм сигурна на български как би трябвало да се преведе) на Джой Филдинг.
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
А.Капела- "Императрицата на сладоледа"
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Едновременно чета и Night without end - Alistair Maclean .Готина е.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Рей Бредбъри-"Вино от глухарчета"
Агата Кристи-"Убийство на игрището за голф"
и едновременно с тези двете дочитам и "Дядо Горио",че ей сега ще я учим.
отчаяно търся Ш-ш-шт !- Бека Фитцпатрик ..
а иначе чета : Хекс Хол 2 : Демонично стъкло - Рейчъл Хокинс :]]
Професия Модел,Рошумба Уилямс
английско заглавие:The complete idiot's guide to being a model,Roshumba Williams
Стивън Кинг -"Гробище за домашни любимци"
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Празни мисли на един празен човек - Джером К. Джером
"Бягащият човек" на Стивън Кинг
Тъй и не ми писна от антиутопии xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Кенет Кларк -Цивилизацията
,,Н,,като нож -то е сбор от криминални разкази с различни автори
знам че ще е тъпо
Парижката Света Богородица - Виктор Юго
просто обичам западна литература но и българската също я обичам![]()
“Игрите на глада: Възпламеняване“ на Сюзан Колинс
Джон Кехоу- Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят