- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
JelezniqT Svetilnik ,ama prochetox samo zaglavieto , she go gledam na film nqma film da cheta nqkfi prazni prostotii 500 stranici no way baby
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Морис Льоблан- Принц Жерико
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Игрите на глада...отново
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Никога не оставам без книга за четене...
В момента чета "Незабравима разходка".Много ми харесва, но филма е до голяма степен променен![]()
книгата която започнах да чета е Кал, пот и сълзи на Беър Грилс. не само предаването му е интересно... но и книгата която си я купих... пълна с истински приключения които самият той е преживявал... неговата автобиография.. може да ви звучи скучно да четеш автобиографията на някого ... но за лично на мен още от първите няколко изречения ме заинтригува.![]()
Сега чета "Сладки малки лъжкини" 6 книга и като свърша с поредицата ,почвам с "Тайната градина"![]()
Свърших Кратка история на самолета на Захари Карабашлиев и сега отивам да си купя Симетрия,пак негова.
Мен много ме грабна този автор дано пише още и още!Препоръчвам го на всеки, които харесва българската литература!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Приключвам тази http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B0...9,r:1,s:0,i:69 и почвам тази http://www.google.bg/imgres?q=%3D%D0...69&tx=46&ty=48
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Както винаги аз почна ли да чета ,не мога да се спра само с една книга. :д
Пътеводител На Галактическия Стопаджия - Дъглас Адамс
Птиците умират сами - Колийн Маккълоу
Копнеж - Маги Стийвотър
Сън в лятна нощ - Уилям Шекспир
(След като ги прочета ще си взема - Метро 2033 ,Преди да умра и Пепел)
Don't Change for Anyone, but Yourself.
Тъкмо приключих с четенето на сирена от Триша Рейбърн, в момента чета възпламеняване на Сюзън Колинс, а междувременно и Сияние на Стивън Кинг. не съм много добра по обясненията, затова накратко. В Сирена Ванеса губи сестра си, която се хвърля от скала, а междувременно в градчето се развиват научно ненормални климатични условия. Ванеса мисли,че между тези неща има нещо общо и се впуска в разследване заедно със Саймън, и накрая откриват, че зад всичко стоят морските сирени, и най неочакваното, че тя е една от тях. Възпламеняване е втората част на Игрите На Глада, където хората живеят в Панема, държава образувана от остатъците на Америка, управлявана от Капитола, разделена на 12 - после се разбира, че са 13 - окръга и всяка година от всеки окръг се избират по двама трибути, които да се бият до смърт в игрите на глада. само един може да оцелее, но дали любовта ще победи властта на капитола? Сигурно знаете, че романите на стивън Кинг са ужасяващи и не са за слаби сърца, но нека кажа, че Сияние се развива в един планински хотел в колорадо, където бивш алкохолик открива във въображението си необясними неща, които го карат да бие малкия си син. в книгата има много кръв, жестокост и драма.
Препоръчвам да прочетете и трите книги, защото са много завладяващи, пък и ако си падате по такива неща нищо няма да загубите. съжалявам, че не съм много добра в обясненията и, че имам много правописни грешки в главните и малки букви, но ако бяхте с моята клавиатура, щяхте да ме разберете.
"Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Места за дишане на Емануил Видински
Физика на тъгата на Г.Г.
и още няколко:Д
Стивън Кинг- Сияние.
Май сме доста феновете му.