- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
Хеей, вече сте изредили всичките ми любими книги.Сега почнах "1984" на Джордж Оруел - най-сетне... след 10000 ревюта и препоръки и коментари за въпросната книга... време беше!
П.П. Поредицата "Песен за огън и лед" е уникална, няма спор, но не бих я сравнявала точно с "Властелина на пръстените". ;]]
Последно редактирано от dreamwalker : 06-23-2012 на 23:39
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
на мен 1984 не ми хареса все пак, но имаше добри попадения
просто самата идея не ми допадна
книга 3 от "Братството на черния кинжал"
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
В момента чета "Знакът на българина" от Димитър Недков, преди нея прочетох " Заплахата Дан Браун" на същия автор. Това са 4 книги за масонското братство. На мен ми харесват. "Знак8ът на българина" е поредица от 3 книги.
Ами..отдавна имам книгата Здрач,гледала съм филмите ,но чак сега се реших да я започна)
Джон Стайнбек - "За мишките и хората" ще почвам тази вечер.
Дочитам си Harry Potter and The Chamber Of Secrets <3
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Сега чета Игра на Тронове (1вата книга). Гледах сериала и много се запалих по поредицата.
попринцип все си чета нещо , но от 2 месеца не съм подхващала да чета
Дейвид Хосп - Адвокат за милиони
Стивън Ледър - Законът на паяка
Джон Гришам - Фирмата
Започвам ги една по-една.![]()
Сенки в рая,автор Ремарк.
Интервю с вампир..И чак сега разбирам колко е правилно,че не трябва да съдим една книга по филма й.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
джон кехоу -подсъзнанието може всичко
maDamn
И още нещо... Пътеводител на галактическия стопаджия
Най-накрая дойде реда и на последната книга от поредицата...
"Лечението", Мо Хейдър.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първата - НЕ
По темата - прочетох Drood, сега почвам да си препрочитам поезията на Едгар Алан По на английски, успоредно с Vellum на Хал Дънкан.
Бял шум от Дон ДеЛило
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива