.
Отговор в тема
Страница 85 от 87 ПървиПърви ... 357581828384858687 ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2155
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Днес започнах "Кехлибареният далекоглед" от Филип Пулман - последната книга от трилогията "Тъмните му материи". Очертава се интересна, също като предишните две от поредицата.
    Паралелно с нея чета "Quo Vadis" от Хенрик Сенкевич и "Подборът" - Али Конди. Последната я проточвам вече месец, нещо не ми е интересна, сюжетът ми е досаден.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на RagioL
    "Залезът на боговете или как се философства с чук в ръка"

Фридрих Ницше

Повече от фен Аватара на ranieri
    Препрочитам " Етюд в червено " , после мисля да довърша "Спасителят в ръжта " , че от много време й се каня .

Тъкмо почвам "Праскови за кюрето" на Джоан Харис. Вчера прочетох "Очила" на Иво Сиромахов, мда ..

Мега фен Аватара на teenems
    Петдесет нюанса освободени
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Биология за 9ти клас на Димитър Огнянов - трябва да се вземат тез изпити някак.

Когато остане време и ако имам желание се мъча да прочета "Торба с кости" на Стивън Кинг.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мъча си Тютюна, ама нещо -нищо
    Уж я чета, ама ме мързи , та едвам гледам
    Ще почна Дългата разходка по-късно днес
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тютюн не е зле,малко ме поизмъчи и мен,обаче. По едно време имах чувството ,че тва действие не се развива.
    Сега нищо не чета,но мисля да си подхвана една книга,която г-на по история ми даде.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Ще почна Дългата разходка по-късно днес
    <3

Много ми препоръчват на Ян Ван Хелсинг - Не пипай тази книга, но още се чудя

Цитирай Първоначално написано от kalzzz Виж мнението
    Много ми препоръчват на Ян Ван Хелсинг - Не пипай тази книга, но още се чудя
    Интересни работи пише в нея. Ако харесваш да четеш теории за конспирации ще ти е интересна.

Голям фен
    Забравени и неразбрани личности и събития през българското средновековие - Пламен Павлов . Обичам исторически книги ..

Супер фен Аватара на Jaune
    Взривената въздушна кула от Стиг Ларшон и 46 текста от Ина Григорова

Голям фен Аватара на Barbie47
    Днес или най-вероятно утре ще приключа с "Любов"- Елиф Шафак и след това съм планирала "Черно мляко"- пак от Е. Шафак. Ъмм.. случайно някой да е чел " Открита пред теб" от Силвия Дей? Много й се чудя, но най-вероятно ще си я взема.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Алкохол- Калин Терзийски, Диана Драгоева

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Jaune, не можеш да си представиш колко ти завиждам, че четеш "Взривената въздушна кула"... Иска ми се никога да не съм я чела, за да я прочета отново и да се потопя в света на Лисбет. ;]]
    "Не пипай тази книга" на мен ми хареса... горе-долу. Струва си да се прочете.
    По темата - преди час дочетох "Бич Божи" на Уилям Дитрих и утре смятам да почна (по-скоро да допрочета) "Quo Vadis".
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    София
    Много си е хубава темата даже, по-добре отколкото някакви детски драмички, които властват обичайно по тийн - форумите... Аз чета "Железния светилник" отново, както и "Името на розата". :P

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хартиеното момиче на Гийом Мюсо. Прочетох я. Интересен беше замисълът и историята. Хареса ми как той пише, и това че започва всяка нова глава с цитат от някоя книга, стихотворение или интересни мисли. За пръв път срещам такова нещо в книгите на някого.

Иначе, почвам На изток от рая на Джон Стайнбек.

Повече от фен Аватара на teen95
    Подпалвачката на Стивън Кинг.

Мисля да започвам Вакантен пост на Дж. К. Роулинг...Някой да я е чел вече и да даде мнение?

Голям фен Аватара на Barbie47
    Вчера приключих с "Преди да умра" на Джанет Даунам ... изключителна е

Супер фен
    Град
    Germany
    ''То'' на Стивън Кинг.

Повече от фен
    Прочетени наскоро:
    Дашиъл Хамет - Прокълната кръв, Малтийският сокол, Кльощавият, Алена жътва и няколко разказчета - много ме кефи тоя човек. Препоръчвам с две ръце на почитателите на криминалетата.
    Ink - Hal Duncan - една от най-добрите книги, които съм чел през миналата година. Няма да допадне на средностатистическия читател.
    Casual Vacancy - много средняшка, ако не сте претенциозни ще ви хареса, но според мен Роулинг може много повече, просто тоя тип книги не са за нея.

Сега почнах нещо лекичко за разтоварване - разказите за Конан и Къл в хронологичен ред и Морският ястреб на Сабатини.

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Прочетени наскоро:
    Дашиъл Хамет - Прокълната кръв, Малтийският сокол, Кльощавият, Алена жътва и няколко разказчета - много ме кефи тоя човек. Препоръчвам с две ръце на почитателите на криминалетата.
    Ink - Hal Duncan - една от най-добрите книги, които съм чел през миналата година. Няма да допадне на средностатистическия читател.
    Casual Vacancy - много средняшка, ако не сте претенциозни ще ви хареса, но според мен Роулинг може много повече, просто тоя тип книги не са за нея.

Сега почнах нещо лекичко за разтоварване - разказите за Конан и Къл в хронологичен ред и Морският ястреб на Сабатини.
    Значи по-добре да не очаквам много този път от Роулинг ..Жалко мислех, че ще е някъв нов блокбъстър ;д Нищо не ми пречи да я прочета все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си