.
Отговор в тема
Страница 87 от 87 ПървиПърви ... 37778384858687
Резултати от 2 151 до 2 155 от общо 2155
    Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    ''Гордост и предразсъдъци'' на Джейн Остин

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Selected poems of Sylvia Plath
    Selected poems of Anne Sexton
    Selected poems of Robert Frost

1984
    Hunting unicorns - Bella Pollen

The handmaid's tale - Margaret Atwood
    Lolita - Vladimir Nabokov
    hah, loving your pack:Д

зачетох днес вълка на Хесе, покрай театралните си четива. като напече малко и VW:Д

Супер фен Аватара на nymphadora
    Тютюн втора част и Приспивна песен на Чък Паланюк.

Анди Андрюс - ''Проницателят''
    Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.

Бедност. Пропадащи бракове. Старост. Изгубени надежди. Банкрут. Несигурно бъдеще. Жителите на Ориндж Бийч, Алабама, се сблъскват с всички тези проблеми, захвърлени в самота и безсилие да променят живота си. Но за един стар скитник, благословен с дарбата да вижда онова, което другите пропускат, няма безизходна ситуация. Тайнственият Джоунс обикаля из крайбрежния град и дава помощ на всеки отчаян, посявайки в душите мъдрост и безсмъртна надежда.

а ето и един цитат от тази прекрасна книга :
    ''Сега, синко, ще ти обясня къде хората по принцип грешат в разбирането на стария израз, който ми цитира преди малко. Защо всички си мислят, че когато кажат ''Бог поставя всекиго там, където Той пожелае'' , то Бог ще постави *точно тях* на върха на планината или в някоя голяма къща, или на първия ред? Помисли... Всеки иска да е на върха на планината, но както добре знаеш, там има само камъни и е много студено. На върха на планината нищо не расте. Да, гледката е страхотна, но за какво ти е тази гледка? Тя само открива пътя по - нататък, показва ни следващата цел. Но за да достигнем тази цел, трябва да слезем от планината, да прекосим долината и да започнем да се изкачваме по следващата височина. Но тъкмо в долината, докато бавно напредваме през гъстата трева и плодородната пръст, научаваме онова, което ни позволява да изкачим следващия връх на живота, съзряваме за изкачването на този връх. Та, мисълта ми е , че в момента ти се намираш ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СИ.''

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Basic Readings in U.S. Democracy хахахах трябва ми за изпита :Д
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си