- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни без рецепта?!
Iskam da popitam dali e vuzmojno da se zakypqt protivoza4atazni hap4eta bez lekarsko predpisanie. Ako nqkoi go e pravil neka kaje.
заглавие!
.: machoka :.
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Ако искаш да си навредиш на здравето и да надебелееш давай
.... мисля, че Yasmina са без лекарско предписание.... но не съм сигурна дали са добри и тн ...
всички са без , но никой не ги взима защото рискуваш много. И е наистина така. Трябва да си много зле и тъпа , за да почнеш да ги взимаш сама.
наистина...Първоначално написано от the_hottie
всъщност е по-добре да се посъветваш с гинеколог....няма да те изяде .... най-много да ти помогне...
можеш.. амаа нз дали ще ти дадът ако не си пълнолетна.. на една приятелка [ на 17 ] не и дадоха , защото не била пълнолетна![]()
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
е то си зависи от аптекарката(аптекаря) ... на мен ми дадаха миналата година... не бяха за мен....
+1 ..Първоначално написано от DjuDjiTo
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Чувал съм, че имало гинеколози - канибалиПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
По темата: Не взимам противозачатъчни![]()
П.П. Тая кога направи 904 поста![]()
Тая си има име .. и е във форума от около година ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
Просто не беше влизала няколко месеца и сега отново започна ..
Да си имаме уважението, мерси.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Чичко_ПолицайSpOrTs_GiRl
Пак сгафих ..![]()
Vyzmojno e no nai dobre otidi na genekolog za da ne se polu4at nqkakvi uslojneniq, toi 6te ti kaje koi sa podhodq6ti za tebe...Първоначално написано от Love_Is_In The_Air
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Vij sq,mackata,vsi4ki protivoza4atu4ni se prodavat bez lekarsko predpisanie,t.e. recepta,no e JELATELNO ako za purvi put 6te upotrebqva6 takiva da otide6 pri ginekologa si i toi da ti kaje kakvi da pozlva6-est 6te ti dade recepta,no posle moje i bez neq da si gi vzima6.Toi 6te ti kaje koi sa nai-podhodq6tite za teb-vse pak ti e li4en ginekolog.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ами възможно е, но не е препоръчително![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Най-добре да ти ги изпише доктор ,за да си сигурна ,че ще действат и че няма да имат страничен резултат.
ebati kuhata
кав ти е проблема да отидеш на гинеколог и да се посаветваш с него
тия хап4ета имат страни4ни ефекти и лекарят ти трябва да ти каже кои са наи подходяшти за теб
Първоначално написано от the_hottie
съжалявам,но не съм съгласна с теб.Вече близо година пия Жанин,но си ги всех след като отидох на гинеколог и не съм надебеляла...Напротив-помагат ми...В листофката пише че предпазват от рак на шийката на матката и от още няколко вида болести (сори не ми се търси из листофката,която е ОГРОМНА) Само ми порастнаха мако гърдите,което незнам дали е от Жанина или от нещо друго,но в никакъв случай не дебелея от тях...![]()
![]()
![]()
По темата:отиди на лекар,можеш и без ваште тя ще те прегледа и ще ти каже кои противозачатъчни са най подходящи за организма тии те се дават без рецепта...
![]()
![]()
![]()
Искаш да правиш секс?!Може,но не е хубаво без рецента!Пак и зависи на колко години си,ако иде някаква пикла на 13-14години в аптеката и каже "Може ли противозачатъчни"-едва ли ще ти дадат.Иди при гинеколог и се посъветвай с него.Все пак противозачатъчните имат много функций-повечето от тях.Аз пиех,но заради кистични образувания по яйчниците,затова не взимай без лекарско предписание,може МНОГО сериозно да си навредиш!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.