- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гледане на кафе
Така,днес в къщи доиде една жена,която гледа на кафе на маика ми.Каза и много неща и то все лоши така да се изразя.
Аз не исках да ми гледа на мене,тъи като си имам достатъчно проблеми,за да ми приписва още.Но какво стана?Твърди че видяла нещо за мене(в чуждо кафе)-Имало момче в живота ми,с което нищо нямало да стане и ми предстои тежка операция.
Незнам но ми стана много кофти.Наистина има едно момче-наи-голямата любoв ж живота ми и се надявам и мисля,че скоро всичко ще стане.Поне така изглежда.Бях мн щастлива,а сега... неее![]()
А и тази операция...
Въпросът ми е да вярвам ли на тази жена(тя всъщност не е истинска гледачка,а просто гледа еи така)и според вас възможно ли е от кафето на някои друг да се разберат толкова много и съществени неща за мен?
Благодаря на всички предварително.
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Всеки човек си има съдба-това,което ти е писано ще се случи,независимо какво е казала накаква си шарлатанка,ако мога така да я нарека-струва ми се наистина глупаво да се определи съдбата на човек по една чаша кафе.Живей си живота-радвай се на мига и не му мисли![]()
[i][b]When it
tva ne e nqkoi dryg, a maika ti! ako ne si razbrala, 4e si 4ast ot neq trqbva da si maloymna!!!
Има хора които наистина могат да гледат на кафе и познават.Дали тази е била такава или просто шарлатанка не се знае.Ти просто не мисли за това все пак не можеш да си сигурна в думите и.
на земята има достатъчно луди...тази жена може да е една от всички![]()
Аз гледам на кока кола има ли желаещи ??
Абе тия врачки, гадателки и т.н са д*ба и шарлатаните!!! По-лошото е само, че има хора, които им се връзват![]()
![]()
![]()
А отговорът на въпроса, зададен от авторката е: НЕ!!!
Боже , като е "някаква жена" как я пускате в дома си , бе хора !![]()
![]()
Тя може да ти каже и , че утре ще те блъсне камион , НО няма как да ти предскаже на кафе какво ще ти е здравословното състояние и няма начин да ти каже такива подробности !Това , че на някои циганки фантазията им работи на пълни обороти не трябва да ти проваля деня !
Братовчедката на майка ми гледа на кафе редовно и всичко , което ми каже е вярно , но не може да се кажат подробности , когато бъдещето ти се предсказва така !![]()
не обръщай внимание на това което ти е казала. Каквото ти е писано ще стане и ти не можеш нищо да промениш. Живей си живота и бъди щастлива, изобщо да не ти пука за това, което ти е казала!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
начи на мен ми казаха че ще стана овчар ама без маитап и аз се засмях обаче после като помислих не ми беше смешно но както и да е не и вярваи
Бих искала и аз да попитам дали вярвате в гледането на кафе, защото баба ми ми гледа и ми каза хубави неща (баба ми не е гледачка, просто понякога гледа само на най- близките) но нз дали да и вярвам или ми го e казала за да ме успокои (зашото бях притесена мн за това нещо)![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5