.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Дали иска само секс?

Zdraveite ot nqkolko dni xodq s edno mom4e.Toi e mn dobur i se durji s men mn milo.Edin den zapo4naxme temata za sexa.Az mu kazax 4e sum devstvena a toi se u4udi kak moje na moqta vuzrast da sum devstvena (az sum na 16).Ot togava vseki put kato si govorim toi zapo4va da me pita koga 6te go napravim,da mi kazva 4e 6te e mn xubavo.I ve4e neznam kakvo iska toi ot men dali e trugnal s men zaradi sexa ili za6toto ima 4uvstva.Az go popitax i toi mi kaza 4e ima 4uvstva no vse pak neznam dali bi mi kazal istinata.E, tova e moqt problem i blagodarq predvaritelno za pomo6ta
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Извинявай пиле, ама как искаш ние да ти помогнем?! .. Да ти кажем какво чувства той ли?! И за какво е с теб?! .. Нито го познаваме, нито ше се запознаем с него ..
    И все пак след като ходите от няколко дни и си девствена, едва ли най-добрия вариянт е да му пуснеш ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Велико Търново
    Според мен не бързай. Ако наистина има чувства ще те изчака.

Мега фен Аватара на machoka
    Еми не виждаш ли, че иска секс

Всъщност кой не иска? ) Въпросът е дали той е този, който заслужава да ти бъде първи сексуален партньор, а това няма как ние да ти кажем!

Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи . Сигурно има чувства , но просто секса е инстинкт който явно е по-силен от чувствата :P
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи . Сигурно има чувства , но просто секса е инстинкт който явно е по-силен от чувствата :P
    или просто се надява тя да е куха лейка и да и замае главата с 2-3 сладки думи
    после е ясно : чук-чук-чао

Мега фен
    Незнам дали е само при мен или пре сички, но определено ме възбужда нещо, което е недостъпно и го искам все повече и повече.След като не си правила секс, според мен е нормално той да се стреми да ти е първия.Макар че начина му малко sux ама кво да се прави не всички са обиграни като нас

Град
    Там някъде :)
    Nqma takuv koito da ne iska sex [!] Zapitai se obache dali tova momche e "tochniq"...tozi s koito iskash da go napravish i posle nqma da sujalqvash [!] Az go napravih prekaleno priburzano i sega sujalqvam..taka che misli predi da napravish neshto Aide uspeh milichka..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Е след като ходите от няколко дни, той знае че си девствена и иска секс... какво означава според теб?! Изчакай малко време и ако се задържите заедно, вече може да спиш с него... поне според мен....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи..
    Pyrvoto momche, s koeto spah, iskashe prosto da me izchuka, dori ne mu pukashe, che go obicham, nito pyk, che mi e pyrvi. Ne sym syglasna!
    A otnosno temata na avtorkata shte kaja, che e po-dobre da izchaka!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи..
    Pyrvoto momche, s koeto spah, iskashe prosto da me izchuka, dori ne mu pukashe, che go obicham, nito pyk, che mi e pyrvi. Ne sym syglasna!
    Това, което казваш, не значи, че не му е пукало дали е първи. Ако момичето е девствено 100% има някакви притеснения и ти изпъкват мачо инстинктите

Аз подкрепям на чичко полицай мнението, че нещо недостъпно е много атрактивно. Ако ме харесват 5 момичета, ще ме грабне шестото, което няма да ми обръща внимание. На подсъзнателно ниво, вярвам, че десвственото момиче го приемаме по сходен начин. Все пак мисля, че може да го задържиш още малко в чакане (голяма мъжка солидарност имам, няма що ^^) . Ако му дадеш секс толкоз рано, после какво?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Там някъде :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Това, което казваш, не значи, че не му е пукало дали е първи. Ако момичето е девствено 100% има някакви притеснения и ти изпъкват мачо инстинктите

Аз подкрепям на чичко полицай мнението, че нещо недостъпно е много атрактивно. Ако ме харесват 5 момичета, ще ме грабне шестото, което няма да ми обръща внимание. На подсъзнателно ниво, вярвам, че десвственото момиче го приемаме по сходен начин. Все пак мисля, че може да го задържиш още малко в чакане (голяма мъжка солидарност имам, няма що ^^) . Ако му дадеш секс толкоз рано, после какво?
    Ako mu dade sex tolkova rano nali znaesh variantite sa dva ... ili shte q zareje,zashtoto samo tova e iskal i veche mu e pisnalo..ili naistina ima nqkakvi chuvstav kum neq i shte si ostanat zaedno [!]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Ako mu dade sex tolkova rano nali znaesh variantite sa dva ... ili shte q zareje,zashtoto samo tova e iskal i veche mu e pisnalo..ili naistina ima nqkakvi chuvstav kum neq i shte si ostanat zaedno [!]
    Ооо да след 3-4 дена заедно, съм сигурен че е пълен с чувства.
    Осъзнайте се малко и спрете да бъдете толкова наивни...

той на колко години е?
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    той на колко години е?
    17
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Абе след няколко дни няма да има чувства тва ви го гарантирам но и ест не е сигурно, че ще зареже... Може просто да е разгонен
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ходите от няколко дни и вече иска секс?И питаш дали има чувства или е само за секса?Ако се позамислиш и сама можеш да си отговориш на собствения си въпрос.От теб иска само секс.И един съвет:не му пускай,поне не и докато сама не го поискаш!

Аз ще те посъветвам да не бързаш. Някои момчета обичат по-недостъпните. Ако му пуснеш бързо, ще те помисли за лесна, че те е навил с няколко мили думи. Внимавай да не стане чук и бек.

Mn blagodarq na vsi4ki

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Лято е, хормоните бушуват, на хората им се прави секс... Кво мрънкаш...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Лято е, хормоните бушуват, на хората им се прави секс... Кво мрънкаш...
    Като ти гледам подписа, май и ти си от тях :P

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    От няколко дни не могат да се зародят кой знае какви чувства ..., че да се опреш на тях и да преспиш с него. Изчакай
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Щом не спира да те пита кога ще го правите значи прекалено много го иска, отделен въпрос дали те харесва, дръж го малко така... да видиш дали е готов да чака :P а когато се е учудил за това, че си на 16 и си още девствена трябвало да му кажеш "ами да не съм като другите момичета, които не мислят за себе си и си лягат само, за да не ги оставят" да го дразниш ... ти решаваш кога ще го направиш
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Еми не виждаш ли, че иска секс

Всъщност кой не иска? ) Въпросът е дали той е този, който заслужава да ти бъде първи сексуален партньор, а това няма как ние да ти кажем!

+ 8712348921 Това,че е почнал да ти дава зор си е чиста проба "дали ще му излезе късмета" .. И ако ходите отскоро не виждам какви чак толкова чувства може да имате .. Според мене той си е с тебе заради секса .. Помисли си добре ... преди да правиш глупости ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    не е установено още :]]
    според мен,не бива да правиш каквото и да е с него,защото просто самата ти не си сигурна дали го обичаш или не....
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си