.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Мислите ли, че изглеждате секси ?

mislite li , 4e izglejdata sexy i 4e prevli4ate protivopolojniq pol?xaresvat li vi

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    I AM HOT , YOU ARE NOT !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Яко заглавие.
    По темата: това дали изглеждам секси и дали привличам противоположния пол могат да определят само негови представители. Но по това, което съм чувала и виждала, бих казала по-скоро "Да". (Все пак зависи и как съм се постъкмила - невинаги съм супер секси с анцунг. )
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

v

axaxxaxa to sexy izla4vane e ne samo oblekloto , a samiq van6en vid,izvivkite na tqloto.po ancung pak moje da si sexy.
    I AM HOT , YOU ARE NOT !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И това го има, но може да си в най-секси облеклото, но да не ти е ден - да имаш торбички под очите, да си отпуснат и пр.
    Все пак отговорът ми става същият. Най-важното е, че приятелят ми ме харесва такава, каквато съм, другите са без значение.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

На тая тема и давам още 1-2 часа ( докато някой модератор не се събуди , и не я види ) ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ми казвали си ми го много пъти . Ама на повечето не вярвам , защото се чудят как само да им падна в ръчичките. Но също зависи и от първото впечатление което ще направя.
    Все пак защо ми е този чар..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    На тая тема и давам още 1-2 часа ( докато някой модератор не се събуди , и не я види ) ....
    То вярно, наште модератори спат до към 1 следобед
    Мързеливци....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi ot tova ,koeto sa kazvali da ,ama zavisi kak s1m se napravila : D ako s1m si izleznala prosto ,bez da si obr16tam specialno vnimanie da se nakontya - edva li ,ama prosto znam kak da se obleka taka ,4e 100 4oveka da mi kajat ,4e s1m sexy . . . ; ) ama ne vseki den imam jelanie za tova

Град
    Велико Търново
    аз не мога да кажа дали сам хубава или не.това 6те определат околните
    Руса кукличка

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мм .. не мога да определя .. Трябва проотивоположния пол да каже ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Там
    Много забавна тема.Еми вижте подписа и решете за вас
    Live Fast,Bite Hard!!!

\ /VVVVVVVV\ /
    'VΛ"""""""""ΛV
    ""/ \ΛΛΛΛΛ/ \

www.impulse.bg/terzerius

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Да,казвали са ми..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Определено съм атрактивна и правя впечатление. Не е нужно да ми го каже някой то се вижда в погледите на мъжете когато се разхождам. И не е необходимо да съм се гримирала или облякла кой знае как.

Мега фен Аватара на amatorium
    Sexy izluchvaneto zavisi ot nqkoi belezi na povedenie poveche ot kolkoto ot vunshniq vid i drehite. Mislq, che vseki chovek ima momenti, v koito se chuvstva sexy i obratnoto. Vajno e samovnushenieto
    Eating isn't cheating - Arnold

dali si sexy ne se opredelq ot edna snimka naprimer, gleda se finesa, 4upkite, pohodkat, na4ina po koito glega6, jenstvennosta(govorq za momi4eta samo) tova samo na pruv pogled bez da razgovqrq6 s momi4eto, no ima4e kato zapo4ne6 dialog e vajen i re4nika koito upotrebqva6, glasut i t.n. az ne bih kazala 4e privli4am vsi4ki mom4eto, no sum zabelqzala 4e privli4am ne tezi koito sa moite godini, a tezi deto sa s 6-7 i na gore godini po-golemi ot men, po-olegnalite a tezi malkite, razglezenite, mamini sin4eta si haresvat oble4enite v skupi drehi, slabotelesni, ploski kato duski, s golqmo samo4uvstvie bez osnovanie rqdkost sa mom4eta, koito trezvo mislqt nad ne6tata

Голям фен
    Ммм да уе кво !!

ami mnogo mom4eta sa mi kazvali 4e sum sexy i 4e imam hubavo tqlo...no az specialno za sebe si...nz...ne moga da kaja ni6to...{:...drugite da precenqvat{}
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

това е въпрос на вкус,но кое момиче не се радва на мъжко внимание

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не,бих казала не..каквото и да ми говорят другите,аз си знам,4е съм дебела и не съм секси!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sexy izluchvaneto zavisi ot nqkoi belezi na povedenie poveche ot kolkoto ot vunshniq vid i drehite. Mislq, che vseki chovek ima momenti, v koito se chuvstva sexy i obratnoto. Vajno e samovnushenieto
    Абсолютно си прав. Да не говорим, че има жени и момичета, които може да са пълни, не толкова красиви и т.н. но са СТРАШНО сексапилни! Познавам такова момиче. Просто около нея лъха яко "секс".

По темата : да много често ми го казват и доказват и аз определено се чувствам секси я тялото си и в главата.

Da mislq i do nqkakva stepen tva dali misli6 4e si seksi opredelq i tva kak 6te te vyzpriemat drugite okolo teb! Taka 4e saveta mi e 4uvstaite se sks za da vi vijdat drugite hora taka

Супер фен
    Град
    България
    Еми не ,не се харесвам! Не знам дали ги превличам ,но не ме и интересува на този етап ,защото в момента за мен има много по-важни неща отколкото момичетата и гаджета!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Миии Да...Определено привличам погледа било то с походка или облекло...Харесвам си тялото не съм дебел,грам мазнина нямам по тялото,което е доста стегнато и релефно Абе честно казано завиждам на всички само защото може да ме гледат постояно
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Яко заглавие.
    По темата: това дали изглеждам секси и дали привличам противоположния пол могат да определят само негови представители. Но по това, което съм чувала и виждала, бих казала по-скоро "Да". (Все пак зависи и как съм се постъкмила - невинаги съм супер секси с анцунг. )
    +1

По темата - "Да".

Друг е въпроса, че мисля, че една жена не трябва да бъде секси. Тя трябва да се държи така. И то не пред всички встествено, в противен случай "курва" би била по-уместната дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си