- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че изглеждате секси ?
mislite li , 4e izglejdata sexy i 4e prevli4ate protivopolojniq pol?xaresvat li vi
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
I AM HOT , YOU ARE NOT !
Яко заглавие.![]()
По темата: това дали изглеждам секси и дали привличам противоположния пол могат да определят само негови представители.Но по това, което съм чувала и виждала, бих казала по-скоро "Да".
(Все пак зависи и как съм се постъкмила - невинаги съм супер секси с анцунг.
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
axaxxaxato sexy izla4vane e ne samo oblekloto , a samiq van6en vid,izvivkite na tqloto.po ancung pak moje da si sexy.
I AM HOT , YOU ARE NOT !
И това го има, но може да си в най-секси облеклото, но да не ти е ден - да имаш торбички под очите, да си отпуснат и пр.![]()
Все пак отговорът ми става същият. Най-важното е, че приятелят ми ме харесва такава, каквато съм, другите са без значение.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
На тая тема и давам още 1-2 часа ( докато някой модератор не се събуди , и не я види ) ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ми казвали си ми го много пъти . Ама на повечето не вярвам , защото се чудят как само да им падна в ръчичките. Но също зависи и от първото впечатление което ще направя.![]()
Все пак защо ми е този чар..![]()
![]()
То вярно, наште модератори спат до към 1 следобедПървоначално написано от Xtuning
![]()
Мързеливци....![]()
Mi ot tova ,koeto sa kazvali da ,ama zavisi kak s1m se napravila : D ako s1m si izleznala prosto ,bez da si obr16tam specialno vnimanie da se nakontya - edva li ,ama prosto znam kak da se obleka taka ,4e 100 4oveka da mi kajat ,4e s1m sexy . . . ; ) ama ne vseki den imam jelanie za tova
аз не мога да кажа дали сам хубава или не.това 6те определат околните![]()
Руса кукличка
Мм .. не мога да определя .. Трябва проотивоположния пол да каже ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много забавна тема.Еми вижте подписа и решете за вас![]()
Да,казвали са ми..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Определено съм атрактивна и правя впечатление. Не е нужно да ми го каже някой то се вижда в погледите на мъжете когато се разхождам. И не е необходимо да съм се гримирала или облякла кой знае как.
Sexy izluchvaneto zavisi ot nqkoi belezi na povedenie poveche ot kolkoto ot vunshniq vid i drehite. Mislq, che vseki chovek ima momenti, v koito se chuvstva sexy i obratnoto. Vajno e samovnushenieto![]()
Eating isn't cheating - Arnold
dali si sexy ne se opredelq ot edna snimka naprimer, gleda se finesa, 4upkite, pohodkat, na4ina po koito glega6, jenstvennosta(govorq za momi4eta samo) tova samo na pruv pogled bez da razgovqrq6 s momi4eto, no ima4e kato zapo4ne6 dialog e vajen i re4nika koito upotrebqva6, glasut i t.n.az ne bih kazala 4e privli4am vsi4ki mom4eto, no sum zabelqzala 4e privli4am ne tezi koito sa moite godini, a tezi deto sa s 6-7 i na gore godini po-golemi ot men, po-olegnalite
a tezi malkite, razglezenite, mamini sin4eta si haresvat oble4enite v skupi drehi, slabotelesni, ploski kato duski, s golqmo samo4uvstvie bez osnovanie
rqdkost sa mom4eta, koito trezvo mislqt nad ne6tata
![]()
![]()
![]()
Ммм да уе кво !!
ami mnogo mom4eta sa mi kazvali 4e sum sexy i 4e imam hubavo tqlo...no az specialno za sebe si...nz...ne moga da kaja ni6to...{:...drugite da precenqvat{}
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
това е въпрос на вкус,но кое момиче не се радва на мъжко внимание![]()
не,бих казала не..каквото и да ми говорят другите,аз си знам,4е съм дебела и не съм секси!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Абсолютно си прав. Да не говорим, че има жени и момичета, които може да са пълни, не толкова красиви и т.н. но са СТРАШНО сексапилни! Познавам такова момиче. Просто около нея лъха яко "секс".Първоначално написано от amatorium
По темата : да много често ми го казват и доказвати аз определено се чувствам секси я тялото си и в главата.
Da mislq i do nqkakva stepen tva dali misli6 4e si seksi opredelq i tva kak 6te te vyzpriemat drugite okolo teb! Taka 4e saveta mi e 4uvstaite se sks za da vi vijdat drugite hora taka![]()
![]()
Еми не ,не се харесвам! Не знам дали ги превличам ,но не ме и интересува на този етап ,защото в момента за мен има много по-важни неща отколкото момичетата и гаджета!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Миии Да...Определено привличам погледа било то с походка или облекло...Харесвам си тялото не съм дебел,грам мазнина нямам по тялото,което е доста стегнато и релефноАбе честно казано завиждам на всички само защото може да ме гледат постояно
![]()
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
По темата - "Да".
Друг е въпроса, че мисля, че една жена не трябва да бъде секси. Тя трябва да се държи така. И то не пред всички встествено, в противен случай "курва" би била по-уместната дума.