- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Работа през лятото ?
ауе тия дет сте бачкали ве4е или поне имате информация маля споделете от каде я намерихте тая работа с раздаването на листовки и разнасянето на разли4ни глупости по по6тите и дали маже да наемат 4овек под 16 без връзки6ото искам външни доходи а нещо не ми спори с търсенето
![]()
Първоначално написано от Fluffy^;pp
Аз съм на 15 все още, но отдогодина ми се иска да почна нещо, на моите фр също. Мислех като сервитьорка, но нашите са твърдо против това, а и като цяло да работя не им се нрави![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
на 3-4 почвам като сервитьорка.И преди съм работила и съм доволна.Имах мн бакшиши и доста помогна и на срама ми,за жалост като напуснах пак станах страшно срамежлива.Сега се надявам да е по-добре и от преди![]()
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Ми да работяДнес ми беше първия работен ден.В един голям магазин - нареждам стока,по касите, бе, изобщо където трябвам
На 15 съм.
П.П. миналата година също работих, но в една шивашка фирмапък бях на 14.. така че тея дет сте по-малки - с мерак всичко става
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ще работя като сервитьор на шведска маса.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
добре си се уредила....Първоначално написано от Lil`G`Girl
![]()
Аз вече работя в McDonald's от няколко дни.
Puedo escribir los versos m
ee kfo stana taq tema za4ezna ne6to kazvaite po4nahte li rabota kade i kfi pari
az pravim toploizolaci podavam otdolu i zimam po 50 leva![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Оууу,вуйчо ми работи там.Казват,че е мнооого трудноПървоначално написано от durotar12
![]()
Аз също съм на 14...И дори като сервитьорка няма да ме вземат...Ама аз изкуквам в нас и нямам пари-вече ми е неудобно да искам на нашитеЗатова говорих с дядо ми...Той работи в горското и там и аз ще помагам
Няма да е много пари,но поне няма да съм си в нас
Даже след малко отивам за парвия работен ден
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
МНОГО ПОЗНАТО. HELP !!!!!!Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
kat sedite i 4akate nema da se namerite treqbva da se tarsi pitate ima slu4aino nqkolko vestnika v koito ima obqvi za rabota obajdate se pitate vestnicite sa sofia dnes pozvanete ima6e o6te nqkolko ama ne si spomnqm kak se kazvahaПървоначално написано от Monina
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
аз лепя стикери![]()
всичко става с връзки
![]()
мухахаха
Ем аз на няква рекламна
агенция им пращах снимки
на базик, и те ми пишат
'елате на интервю'![]()
Аз няма да ходя, ама който
има желание да се пробва..
А бе влезте в jobs.bg и
търсете по-упорито.
Аз ще мия и чистя в едно заведение...60лева на седмица.Приемливо е![]()
Сега ще разгледам в т'ва jobs.bg![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
В McDonald's ще ви вземат стига да имате 16 години.Но работата си е доста и като подписваш договор-сезонен или постоянен трябва да го спазиш.Иначе можеш да си изкараш добри пари.
Puedo escribir los versos m
и на мен ми се искаше някъде да работя това лято,но съм на 15 и никъв шанс да си намеря нещо..пък и на нашите не им се нрави много идеята...но за догодина ще помисля сериозно!
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Таз година го раздавам спасител на Дружба на плажаЗаплатата не е голяма ама кои ти дава пари да ходиш на плажче !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Неее нямам намерение да работя до 18 години къф е смисъла докато умреме ше бачкаме ,защо да почвам още от сега?![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
лелее мн жалко ,че не съм от София. Определено...там е бъкано с работа и възможности за развитие,стига човек да иска![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ае някои ако е звънял на обявите от позванете да каже дали за складове и флаяри взимат на 15 год. аз искам на склад
Работя.Подреждам стоки в магазин.
Everything happens for a reason..
Отидох спасител.. работих 2 седмици и се отказах. То няма такава скука - детски басейн, сам съм целия ден, едвам издържах да стоя и нищо да не правя. Само ме е яд, че парите бяха добри, но нищо.. друг път