.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

bla...bla

ауе тия дет сте бачкали ве4е или поне имате информация маля споделете от каде я намерихте тая работа с раздаването на листовки и разнасянето на разли4ни глупости по по6тите и дали маже да наемат 4овек под 16 без връзки 6ото искам външни доходи а нещо не ми спори с търсенето

Re: Работа през лятото ?

Цитирай Първоначално написано от Fluffy^;pp
    Не видях дали скоро някой е пускал такава тема.. : х така че реших аз да питам ;Д Таа ще работите ли това лято?И ако да ..какво ? На мен ми се иска да започна работа...само че на 16 най-мн за сервитьорка да ме вземат..а това да си кажа честно ;/ хич не ми се нрави ..

Аз съм на 15 все още, но отдогодина ми се иска да почна нещо, на моите фр също. Мислех като сервитьорка, но нашите са твърдо против това, а и като цяло да работя не им се нрави
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

на 3-4 почвам като сервитьорка.И преди съм работила и съм доволна.Имах мн бакшиши и доста помогна и на срама ми,за жалост като напуснах пак станах страшно срамежлива.Сега се надявам да е по-добре и от преди
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми да работя Днес ми беше първия работен ден.В един голям магазин - нареждам стока,по касите, бе, изобщо където трябвам На 15 съм.
    П.П. миналата година също работих, но в една шивашка фирма пък бях на 14.. така че тея дет сте по-малки - с мерак всичко става
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Da Projects
    Ще работя като сервитьор на шведска маса.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Цитирай Първоначално написано от Lil`G`Girl
    em na 15 sam i 6i praq 16.. ii 6i ba4kam v akva parka v ravda za flaqri 6i razdaam.. zaplatata interesuva li vi 850 na mesec ..
    добре си се уредила....

Аз вече работя в McDonald's от няколко дни.
    Puedo escribir los versos m

Град
    Улицата
    ee kfo stana taq tema za4ezna ne6to kazvaite po4nahte li rabota kade i kfi pari
    az pravim toploizolaci podavam otdolu i zimam po 50 leva
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от durotar12
    Аз вече работя в McDonald's от няколко дни.
    Оууу,вуйчо ми работи там.Казват,че е мнооого трудно

Град
    Своге
    Аз също съм на 14...И дори като сервитьорка няма да ме вземат...Ама аз изкуквам в нас и нямам пари-вече ми е неудобно да искам на нашите Затова говорих с дядо ми...Той работи в горското и там и аз ще помагам Няма да е много пари,но поне няма да съм си в нас Даже след малко отивам за парвия работен ден
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Аз имам голямо желание да се захвана с нещо през лятото,но просто не мога да си намеря работа,на 15 съм и едва ли някой ще ме вземе
    МНОГО ПОЗНАТО. HELP !!!!!!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Monina
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Аз имам голямо желание да се захвана с нещо през лятото,но просто не мога да си намеря работа,на 15 съм и едва ли някой ще ме вземе
    МНОГО ПОЗНАТО. HELP !!!!!!
    kat sedite i 4akate nema da se namerite treqbva da se tarsi pitate ima slu4aino nqkolko vestnika v koito ima obqvi za rabota obajdate se pitate vestnicite sa sofia dnes pozvanete ima6e o6te nqkolko ama ne si spomnqm kak se kazvaha
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

аз лепя стикери всичко става с връзки
    мухахаха

Аз миналата година продавах сладолед и понички на центъра, ама тази година не мога вече 1 месец да си намеря работа.На 17г. съм и навсякъде ми казват, че безс таж и без години никаква сервитьорка съм нямало да стана...и така 1 месец вече замина....направо нз

Ем аз на няква рекламна
    агенция им пращах снимки
    на базик, и те ми пишат
    'елате на интервю'
    Аз няма да ходя, ама който
    има желание да се пробва..
    А бе влезте в jobs.bg и
    търсете по-упорито.

Аз ще мия и чистя в едно заведение...60лева на седмица.Приемливо е

Сега ще разгледам в т'ва jobs.bg
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

В McDonald's ще ви вземат стига да имате 16 години.Но работата си е доста и като подписваш договор-сезонен или постоянен трябва да го спазиш.Иначе можеш да си изкараш добри пари.
    Puedo escribir los versos m

и на мен ми се искаше някъде да работя това лято,но съм на 15 и никъв шанс да си намеря нещо..пък и на нашите не им се нрави много идеята...но за догодина ще помисля сериозно!
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Таз година го раздавам спасител на Дружба на плажа Заплатата не е голяма ама кои ти дава пари да ходиш на плажче !!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Неее нямам намерение да работя до 18 години къф е смисъла докато умреме ше бачкаме ,защо да почвам още от сега?

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    лелее мн жалко ,че не съм от София. Определено...там е бъкано с работа и възможности за развитие,стига човек да иска
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ае някои ако е звънял на обявите от позванете да каже дали за складове и флаяри взимат на 15 год. аз искам на склад

Голям фен Аватара на Ice
    Работя.Подреждам стоки в магазин.
    Everything happens for a reason..

Отидох спасител.. работих 2 седмици и се отказах. То няма такава скука - детски басейн, сам съм целия ден, едвам издържах да стоя и нищо да не правя. Само ме е яд, че парите бяха добри, но нищо.. друг път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си