- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Работа през лятото ?
Отидох спасител.. работих 2 седмици и се отказах. То няма такава скука - детски басейн, сам съм целия ден, едвам издържах да стоя и нищо да не правя. Само ме е яд, че парите бяха добри, но нищо.. друг път
Отидох спасител.. работих 2 седмици и се отказах. То няма такава скука - детски басейн, сам съм целия ден, едвам издържах да стоя и нищо да не правя. Само ме е яд, че парите бяха добри, но нищо.. друг път
Ем кои е спасител на БАСЕИН е..че и на детски..... ? Аз за тва съм на плажа пък и мацките там ми са лепят щто нали спасител..... пук и съм си УБАВЕЦ по природаПървоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
И аз бях голяма мераклийка да работя..е уредиха ме....в един детски клуб къдеот се организират рожденни партита глупости и каот има малки деца от възраст 1-5 годинки трябва да се грижа за тях да ги храня и сякфи щуротий..чеснто казано беше забавно..ама освен това с децата отделно чистене миене на чиний
и обслужване на по големите...
и така 2-3ма на мойта възраст го праивм..мн тежка работа..и малко пари
и на сичкото отгоре само 2 пъти ходих и спряха да ме викат.. : X
ии вече не ми се работи
![]()
Аз също подкрепям твоето мнение. Но има едно "но".Първоначално написано от UnABooMBeR
Например ако много искаш да си купиш нещо(скъпа дрешка, телефонче, реплика на Калашников), какво ще правиш? Ще пестиш 40 седмици от джобни, или ще работиш един месец някъде?
Амиии .... мамо абе как да ти кажа ... я ми дай едни 400 кинта че искам да си купя потниче...Първоначално написано от Sashakiss
![]()
![]()
момци и моми да ви се похваля спечелих си с честен труд първата заплата от 300 лева ( мн се учудих от многото десетачки но е истина )![]()
![]()
![]()
![]()
мухахаха
Та на 13 съм като стана на 14 баща ми ме уреди по 30лева на ден на басеинтам да пренасям шезлонги и тн.Мн се кефя.
![]()
Според мен в живота си има време за учене, почивка и работа.
Не смятам да работя през ваканцията.
Don't worry, be happy!