.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

епилирах се и ми се появиха пъпчици, как да ги махна?

epilirah se ama problema e 4e v na4aloto mn me bole6e i po nqkolko pati minavah kosmite i sega mi stanaha papki molq vi kajete kak da gi mahna 4e e mn grozno

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Намажи се с някакво по-мазно кремче.

cherry*kiss

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми то винаги става така, не можеш да ги махнеш, трябва да минат поне 2, 3 часа. Ако искаш намажи се с крем здраве, ама няма да минат по-бързо.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    пенатен крем !
    mindscan

Град
    в съня на елфите
    мн е важно да не се мокри мястото 1-2 часа след епилация, чак след това се изкъпи, иначе рискуваш пъпчиците да станат повече и да се задържат по-дълго

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз така като си епилирам ръцете ми се появяват пъпчици около сгъвката и е много гадно.. минават ми бавничко за няколко дена.. мажа се с крем Здраве, но дали помага или не.. не знам Епилирай се след баня, когато
    са ти отворени порите, може и да не ти се получи така.. макарче при мен и това не помага..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз след като си епилирам краката се мажа с крем Здраве и много помага, веднага има огромна видима промяна!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    мн е важно да не се мокри мястото 1-2 часа след епилация, чак след това се изкъпи, иначе рискуваш пъпчиците да станат повече и да се задържат по-дълго
    След епилация веднага се къпя и нямам пъпки или още докато се епилирам мокря мястото със студена вода Не се мажа с никакви кремове.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми, да , нормални са тези пъпчици Ще се махнат от самосебе си след няколко часа.Заради това е най-хубаво да се епилираш вечер преди лягане, след къпане!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Еми, да , нормални са тези пъпчици Ще се махнат от самосебе си след няколко часа.Заради това е най-хубаво да се епилираш вечер преди лягане, след къпане!
    дам права си и аз вечер преди лягане си ги епилирам, мажа с кремче и на сутринта няма нищо :P

бебешко олио помага
    обичкам си наскоОо!!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    спирт!!
    абе спирта ще ги раздразни повече, те не са пуберски пъпки, а пъпки от раздразнение, а пък ти я караш да ги дразни повече
    mindscan

Споко, махат се от само себе си, ако искаш може и да ги намажеш с някакъв крем.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

С каквото и да ги намажеш ще минат ден - два, докато се махнат пъпките. Може просто за хидратация да сложиш лосион за тяло.

Град
    V. TARNOVO
    az izpolzvam bebeshka pudra i sam dovolna.chuvala sam i za etilov spirt toi se raztvarq vav voda 1:1 i se maje6 s nego sled epilaciq i ne e kato drygite silni spirtove no az lichno sam po dovolna ot pudrata.
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

aa spokoino shte ti se mahnat do edno denonoshtie
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    По света и у нас :)
    Аз винаги след като си епилирам краката ми излизат едни червени точици но с нищо не ги мажа и след 2-3 часа се махат сами
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си