- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- епилирах се и ми се появиха пъпчици, как да ги махна?
epilirah se ama problema e 4e v na4aloto mn me bole6e i po nqkolko pati minavah kosmite i sega mi stanaha papkimolq vi kajete kak da gi mahna 4e e mn grozno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
еми то винаги става така, не можеш да ги махнеш, трябва да минат поне 2, 3 часа. Ако искаш намажи се с крем здраве, ама няма да минат по-бързо.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мн е важно да не се мокри мястото 1-2 часа след епилация, чак след това се изкъпи, иначе рискуваш пъпчиците да станат повече и да се задържат по-дълго![]()
Аз така като си епилирам ръцете ми се появяват пъпчици около сгъвката и е много гадно.. минават ми бавничко за няколко дена.. мажа се с крем Здраве, но дали помага или не.. не знамЕпилирай се след баня, когато
са ти отворени порите, може и да не ти се получи така.. макарче при мен и това не помага..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз след като си епилирам краката се мажа с крем Здраве и много помага, веднага има огромна видима промяна!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
След епилация веднага се къпя и нямам пъпки или още докато се епилирам мокря мястото със студена водаПървоначално написано от mrs.smith
Не се мажа с никакви кремове.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Еми, да , нормални са тези пъпчициЩе се махнат от самосебе си след няколко часа.Заради това е най-хубаво да се епилираш вечер преди лягане, след къпане!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
дам права си и аз вечер преди лягане си ги епилирам, мажа с кремче и на сутринта няма нищо :PПървоначално написано от Elisa`Day
абе спирта ще ги раздразни повече, те не са пуберски пъпки, а пъпки от раздразнение, а пък ти я караш да ги дразни повечеПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
mindscan
Споко, махат се от само себе си, ако искаш може и да ги намажеш с някакъв крем.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
С каквото и да ги намажеш ще минат ден - два, докато се махнат пъпките. Може просто за хидратация да сложиш лосион за тяло.
az izpolzvam bebeshka pudra i sam dovolna.chuvala sam i za etilov spirt toi se raztvarq vav voda 1:1 i se maje6 s nego sled epilaciq i ne e kato drygite silni spirtove no az lichno sam po dovolna ot pudrata.![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
aa spokoino shte ti se mahnat do edno denonoshtie
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз винаги след като си епилирам краката ми излизат едни червени точици но с нищо не ги мажа и след 2-3 часа се махат сами![]()
Първоначално написано от comics