- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мога да си прекарвам добре свободното време?
Здравеите...Ами тека ето го и моят проблем на 14 год. сам и прекарвам доста от свободното си време пред компа (5-6 4аса на ден) и миналата година сам играл по долкова ,но тази определено е по разли4на за6тото усе6там 4е запо4вам да затапявам. Но окон4ателно искам да се променя да играя пред компа по (2-3 4аса) запо4на да спортувам и да излизам пове4е .. Та според вас как мога да си прекарам добре свободното време и по колко време да сядам пред компа. . Мерси предварително .
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Здравей.Аз мога да ти кажа,че като съм си у нас пц-т0 ми е включено по цял ден,и не съм затъпяла...Първоначално написано от ivan_1234
,просто правя и други неща нищо,че ми е включено по цял ден,я чистя,и подреждам, или много други неща....иначе и аз ходех до преди 2 месеца,но спях,пък и сега лятото поне няма да ходя мн често сигурно,защото от сряда почвам работа.
Иначе излизяй повечко с приятели,ходи на фитнес секи ден или през ден поне....сега тепърва почват жегите,ходи на басейни с приятели...и така.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Обърни повече внимание на приятелите си,стоенето пред компа е загуба на време,само се замисли колко мн неща може да направиш през всичкото това време.Лято е!![]()
излизай повече с приятели... както прая аз![]()
седя на компа само като няам ко да прая,а повечето време съм навън...
а тфа,че спортуваш е много добре![]()
Каза, че ти се спортува, тогава запиши се
на някакъв спорт.
Излизай с приятели, ако имаш, ако ли не намери си.Ходи на планина.
Прави това, което ти харесва.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хах...толкова ли не можеш сам да се сетиш какво би могъл да правиш???Нито знаем от къде си, нито какви са ти възможностите...
Би могъл да излизаш повече с приятели, да караш колело или да играеш футбол, да четеш книга (например тези от списъка,хем ще ти е полезно), да помагаш в домакинството, да си отидеш на село (ако имаш такова)...или ако си ученолюбив да се запишеш на курс по език...
Има хиляди неща, човек, определено по-добри от висене по 5 часа на компа![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ако имаш приятели ходи навън да играеш, после ги кани в къщи на по кола, малко пред компа, после пак навън. Ако си от по-малко градче можеш да си позволиш и да стоиш навън до 12 часаАз живея в Панчарево(селце баш до София) в къща и въпреки, че около мене има само старци като дойде братчед ми за няколко седмици и пада голям кеф
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!