- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отказах му свирка
ние момичетата да ни сме слуги....чак да ТРЯБВА.....хахаПървоначално написано от Jaden
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от zaiobaio
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Kakvo znaci tova ce ne ste ni slugi???? Nekoi da e govoril za sluguvane? Kazvam samo ce momiceto trebva da slusa svoeto gadze! To tova ostana, nie momcetata da se sobrazqvame koga vie e udobno ce da vie naebem!!!!?>!??!??!?!!Първоначално написано от sadsad
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Айде момЦенЦе иди се научи да пишеш нормално и тогава казвай кой къде трЕбва да скаЦа. и товЕ е ! .. Пууу ужас,че и нахален,продължава да си държи на своето.Първоначално написано от Jaden
не си употребил думата слугувам, но баш това значеше.Значи на Вас като Ви е удобно ние веднага трябва да скачаме...а Ние ако искаме нещо..трябва да чакаме да Ви дойде кефа.....Да си слуша гаджето, ама чак до там....я моля ти се....това са глупости.Първоначално написано от Jaden
A.D.I.D.A.S.
тцтц ако бях на твое място какъв скандал щеше да има , след което да го зареже .. разбира се![]()
![]()
съгласна съм с останалите 4е е голям идиот,кретен и т.н.
Разкарай го и УспеХ :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Е*ати селянина![]()
тоя е голям боклуккккк![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Ni naistina me razmia!!!! Nemam kirilica, zatova pisa po tozi nacin! I te molia po temata, ne se zaiazdai!!!Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Тва че нямаш кирилица кво общо има?Ти бъркаш "ч" и "ц", "ж" и "з"...Първоначално написано от Jaden
"Brkam" tezi bukvi zastoto ne mi se pise po amerikanizirania nacin "ch" "sh" "j" "z" i "c"!!! Za bulgarski s latinski znaci sum vzpriel karadzicata!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Значи е по-правилно да пишеш 2 различни букви по еднакъв начин?Тъкмо ти става по-малка азбуката.Благодат.Първоначално написано от Jaden
И защо винаги пропускаш "ъ".В "американизирания начин" няма буква "ъ"...
Първоначално написано от Чичко_Полицай
Bukbava "ъ" ne moga na ia propuskam v dumite vrvia, kpia, prvi ili pisa ruka, kude, kum! Sega ne sum v Bugaria i nemam lirilica i zatoa pisa po tozi nacin!
намери ли сте за кво да се заяждате ..хората свирки отказват..![]()
![]()
hahaПървоначално написано от Yallama
![]()
хахахаха пък ти без кирилицата - сори или предпочиташ да не е на американски-Извинявай...Ама все пак и Чичко_Полицай е прав !Първоначално написано от Jaden
Az toia celia spor ne razbrah kakvo iskate da mi kazete?Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Vinagi predpocitam "izviniavai" i "blagodaria" pred "sorry" i "mercy"!!!
Приятелят ти е идиот и иска само секс от теб.Ако беше някое добро момче,което истински те обича щеше да се съобразява с желанията ти и нямаше да се сърди за такива глупости.
пък ние си имаме прахосмукачка която смуче много хубаво![]()
Абе къв е мъжа да казва кво да правиш бе...?!? Лелее и после жените били сатанински изчадия!! Некъв мухльо ще ми каже да му духам?! дабе точно никога ако искам ок ако не искам нема да стане и ще ми се тръшка тоя лелеекак ме дразнят такива като са от мъжки пол и смята че има света и жените ще му коленичат абе я......
![]()
![]()
FUCK OFF
Ти сама си отговори на въпроса..попаднала си на кретенСамо не ставай мъжемразка,защото има и такива дето няма да ги е гнус от тфа че си в цикъл,пък и защо му е на него да знае че си в цикъл О.о ?? Моя такива неща не го интересуват.Е веднъж се наложи да му обяснявам защо трябва да си махне ръката...а така хубаво си я беше спуснал отдолу
![]()
![]()
сори че се отплеснах...та има момчета които не са като кретена ти
![]()
П.П. Това момченце дето твърди че ТРЯБВА да правим свирки и секс по всяко време,когато ни се каже да отиде да се прегледа![]()
+1Първоначално написано от miss...шэмэтче
тоя наистина е идиот... ако някой на мен ми каже "направи ми свирка" дори и да ми се е искало... ако ми го каже така, ще го отрежа и ще го изгледам злобно...аз тука да не съм ......
ако иска някоя, която по всяко време да му прай свирки, да си купи една от онея надуваемите кукли с дупка и да ми се маха от главата..... ние да не сме робини????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
+1 туко що се ядосах..бахти простака е тоя...направи ми свирка..кат искаш толко духаи си сам,тва бих му казала след като му тегля едни яки шамари
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ох определено си попаднала на идиот.с приятела ми дори и да съм в цикъл пак го правим защото знам че и той е човек и на него му се иска. ама тва вече да му е гадно да те докосне...мн си е тъпичък още
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Копелеее и аз съм мъжко ама чак пък такава изцепка нещо не ме кефи , а и на мен да ми дойде гаджето евентуално, а преди тва да съм играл футбол да са ме изцепили в ташаците и тая да иска да го направи ме няма дастана а така да ходи да си измия путката и да дойде най нагло да сия забие в лицето ми и да ми каже да я лижа е вервайте ми няма да стане![]()
![]()
![]()
:P
![]()