- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отказах му свирка
ами...1 ти си права , щом не ти се прави , не си длъжна.....
2 явно пак си попаднала на идиот
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
offfff poredniq zagorql pyber,tarse6 samo sexПървоначално написано от zaiobaio
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
i az imah edin takav i go zarqzah tva sa MUHLIOVCI !!!
ZAREJI GO!!!
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
спокич всички, проблема е решен.
може да се заключи темата.
мерси на всички за съветите![]()
Първоначално написано от zaiobaio
ама не може така сега!кажи ни как го реши проблема. ще има да ме гложди
![]()
be a good boy!!!
Послушала ме и му е теглила ножаПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
Първоначално написано от Liar
Сигурно .. А по темата: дано да си го зарязала, голям идиот.
Ама все пак кажи какво стана де, не е честно.
![]()
Ебати загорелия смотаняк...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
пфФФ баси идиота ние не сме слуги когат каже духай да се изпълнява веднага....и къф приятел ти е кат го е гнус от тебе баси човека![]()
![]()
![]()
![]()
според мен го зарежи
OnLy God CaN Judge Me !
mila q go zarqzvai toq da ne go sritam az ot tvoe ime haha egati neuda4nikanameri si nqkoi po inteligenten i s malko pove4e umstven bagaj
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
абе вие в ред ли сте? Че си е поискал свирка.. не както трябва и веднага го преценихте, че е смотан и темподобни... и зарежи го тоя остави го тоя.. дрън дрън... Всеки си има добри и лоши дни.. при него явно са смотани и не смотани...
Ти си права..отношението му е много грубо и нагло.Амм..моя приятел не го е гнус..а твоя дори и да го е гнус(всеки човек е различен)поне да не ти го казва и показва по такъв начин![]()
Първоначално написано от Komar
Ооо и моя приятел все така си иска свирка дори да не съм неразположена....мн е тъпо ,щото за да го направя хубаво и с удоволствие тряя и аз да съм възбудена , а не изведнъж да ми се появи и да каже "Ай да ми направиш една свирка"... а аз отвръщам "Ти няма ли да направиш нещо за мен"..... а ако му откажа почва да се цупи като малко дете....
Момиче, ти сама си отговори - отново си с голям кретен. Как може да го е гнус от цикъла, това е нормално нещо, все едно теб да те е гнус ако сутрин е надървен (примерно)
2. Как така - "направи и свирка" ... супер грубо и тъпо, все едно си негова собственост и си му робиня ... Повечето мъже искат на тях да им е кеф без значение жената - попаднала си на точно такъв ....
Намери си някой, който ще угажда на теб и на него ще му е хубаво от това - повярвай ми имаостанали такива хора ... и тоя го махай ... да си го лапа сам като толко ще
Затова когато е в цикъл не ходя в приятелката си![]()
There Is Only One..
абе мацката се е издразнила на отношението.. а за нас, момичетата, отношението е нещо много важно..Първоначално написано от Komar
аз много ще се засегна ако той не ме докосва в "онези дни",не ме прегръща и го е гнус...![]()
и такова неандерталско отношение.. размахва си хуя и "айде направи ми свирка" .. никво уважение, няма "искаш ли, може ли" ... еми не става така бе.. обидно си е..
все едно е някъв парцал за секс..
само от тоя разказ момчето изглежда селянче, простак.. сигурно има и други лоши страни, може и да няма.. но е нормално коментарите да не са одобрителни..
аз след такова кофти отношение, даже да съм искала да му духам, няма да ми идва нито отвътре, нито нищо.. ще ми е кофти и няма да му направя! бахти селянита аз..
и бтв, zaiobaio как оправи проблема? поговори ли с него, скъсахте ли.. да чуем? :P
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
zareji go toq g1z![]()
![]()
Няма такива маниери хахаха и аз съм момче, ама никога не бих го извадил и да кажа на някой лапай. Къде отиде учтивоста... само не ми казвай че сте 13 годишни
предлагам ти няколко пъти го провери така, виж как се държи и сама си направи изводите.
Че е идеот-идеот е.Но вместо да го зарязваш просто поговори с него.Защото иначе ще си остане такъв.![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Глей го па тоя!Я се осъзнай,да скача веднага!С тая развинтена психика на бас,че никоя няма да ти прави квото и да било.Както са казали и много други-да не сме ви слуги?Първоначално написано от Jaden
И нз що ама имам чувството че си го написал тва колкото да всееш смут и дразгиразкрит си
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
drugiqt put kato si v menzis i si o6te s nego izkapva6 se otiva6 pri nego razkra4va6 se... i kazva6"piii ot izvora na 4ervenonogata....napravi mi 6pakla''!!!
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
не се занимавай с такива кретениПървоначално написано от zaiobaio
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
lelel napravo te sajalqvam 4e na takav kreten si popadnala ...ili neznae kak da se darji s pr si ili prosto te izpolzva za sex (vtoroto e po veroqtno no samo ti si znae6 )...tegli mu 4ertata da si tarsa dryga sex igra4ka
аз съм за теб ти си в правото си
Голям размер на картинката! /machoka/
Jaden написа:
Ti si VINOVNA! Momceto ne e idiot! Kogato momceto kaze ce iska svirka momiceto trebva da skaca vednaga (da klqka po tocno) i da ze zalavq za rabota! Momceto kato kaze ce ne iska da te pregrasta kato imas cikl znaci ne iska - TOVE E!!
Drugiat pyt kota ti kaze ce iska svirka vednaga da mu napravis svrika!!
Ти си селски коч ! Имаш поведение типично за 18-ти 19-ти век да не кажа и 17-ти !!!!!!!!!!!!! Един/о момче/мъж никога не би се държал/о с едно момиче по този начин в 21-и век !! Жалък си.... дори свирки няма да искат да ти правят да не говорим за ебане... не вярвам НЯКОЕ СТОЙНОСТНО момиче да иска да е с такъв некъдърен прилеп като теб ;]
Колкото до теб мила..... БЯГАЙ ОТ ТОЗИ НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ВИДИШ ОТ НЕГО ;]
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !