.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Град
    sofiqqq
    ами...1 ти си права , щом не ти се прави , не си длъжна.....
    2 явно пак си попаднала на идиот
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Re: отказах му свирка

Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    става въпрос за гаджето ми. бях неразположена тази седмица и като дойде в нас отиде в банята, изми си пишката, дойде при мен развявайки я и каза "айде да ми направиш свирка". на мен не ми беше въобще до секс и такива неща, знаете момичета как е като си в цикъл. и му отказах. + това самото отношение беше отвратително- няма може ли , няма искаш ли. и му се разсърдих за това, а той ми се разсърди че съм му отказала. според вас кой е прав?
    и още нещо- каза, че когато съм в цикъл му е гадно да ме пипа и дори да ме прегръща. това нормално ли е ?!
    или пак съм попаднала на голям идиот..
    offfff poredniq zagorql pyber,tarse6 samo sex
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    На края на дъгата :)
    i az imah edin takav i go zarqzah tva sa MUHLIOVCI !!!
    ZAREJI GO!!!
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Фен
    Град
    под масата ;)
    спокич всички, проблема е решен.
    може да се заключи темата.
    мерси на всички за съветите

ама не може така сега! кажи ни как го реши проблема. ще има да ме гложди
    be a good boy!!!

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z

Послушала ме и му е теглила ножа

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z

Послушала ме и му е теглила ножа
    Сигурно .. А по темата: дано да си го зарязала, голям идиот. Ама все пак кажи какво стана де, не е честно.

Ебати загорелия смотаняк...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Бургас
    пфФФ баси идиота ние не сме слуги когат каже духай да се изпълнява веднага....и къф приятел ти е кат го е гнус от тебе баси човека според мен го зарежи
    OnLy God CaN Judge Me !

mila q go zarqzvai toq da ne go sritam az ot tvoe ime haha egati neuda4nika nameri si nqkoi po inteligenten i s malko pove4e umstven bagaj
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

абе вие в ред ли сте? Че си е поискал свирка.. не както трябва и веднага го преценихте, че е смотан и темподобни... и зарежи го тоя остави го тоя.. дрън дрън... Всеки си има добри и лоши дни.. при него явно са смотани и не смотани...

Ти си права..отношението му е много грубо и нагло.Амм..моя приятел не го е гнус..а твоя дори и да го е гнус(всеки човек е различен)поне да не ти го казва и показва по такъв начин

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    абе вие в ред ли сте? Че си е поискал свирка.. не както трябва и веднага го преценихте, че е смотан и темподобни... и зарежи го тоя остави го тоя.. дрън дрън... Всеки си има добри и лоши дни.. при него явно са смотани и не смотани...

Ооо и моя приятел все така си иска свирка дори да не съм неразположена....мн е тъпо ,щото за да го направя хубаво и с удоволствие тряя и аз да съм възбудена , а не изведнъж да ми се появи и да каже "Ай да ми направиш една свирка"... а аз отвръщам "Ти няма ли да направиш нещо за мен"..... а ако му откажа почва да се цупи като малко дете....

Момиче, ти сама си отговори - отново си с голям кретен. Как може да го е гнус от цикъла, това е нормално нещо, все едно теб да те е гнус ако сутрин е надървен (примерно)
    2. Как така - "направи и свирка" ... супер грубо и тъпо, все едно си негова собственост и си му робиня ... Повечето мъже искат на тях да им е кеф без значение жената - попаднала си на точно такъв ....
    Намери си някой, който ще угажда на теб и на него ще му е хубаво от това - повярвай ми имаостанали такива хора ... и тоя го махай ... да си го лапа сам като толко ще

:)

Затова когато е в цикъл не ходя в приятелката си
    There Is Only One..

Цитирай Първоначално написано от Komar
    абе мацката се е издразнила на отношението.. а за нас, момичетата, отношението е нещо много важно..
    аз много ще се засегна ако той не ме докосва в "онези дни",не ме прегръща и го е гнус...
    и такова неандерталско отношение.. размахва си хуя и "айде направи ми свирка" .. никво уважение, няма "искаш ли, може ли" ... еми не става така бе.. обидно си е..
    все едно е някъв парцал за секс..
    само от тоя разказ момчето изглежда селянче, простак.. сигурно има и други лоши страни, може и да няма.. но е нормално коментарите да не са одобрителни..
    аз след такова кофти отношение, даже да съм искала да му духам, няма да ми идва нито отвътре, нито нищо.. ще ми е кофти и няма да му направя! бахти селянита аз..

и бтв, zaiobaio как оправи проблема? поговори ли с него, скъсахте ли.. да чуем? :P
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

zareji go toq g1z

Няма такива маниери хахаха и аз съм момче, ама никога не бих го извадил и да кажа на някой лапай . Къде отиде учтивоста... само не ми казвай че сте 13 годишни предлагам ти няколко пъти го провери така, виж как се държи и сама си направи изводите.

Че е идеот-идеот е.Но вместо да го зарязваш просто поговори с него.Защото иначе ще си остане такъв.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Ti si VINOVNA! Momceto ne e idiot! Kogato momceto kaze ce iska svirka momiceto trebva da skaca vednaga (da klqka po tocno) i da ze zalavq za rabota! Momceto kato kaze ce ne iska da te pregrasta kato imas cikl znaci ne iska - TOVE E!!
    Drugiat pyt kota ti kaze ce iska svirka vednaga da mu napravis svrika!!
    Глей го па тоя!Я се осъзнай,да скача веднага!С тая развинтена психика на бас,че никоя няма да ти прави квото и да било.Както са казали и много други-да не сме ви слуги?

И нз що ама имам чувството че си го написал тва колкото да всееш смут и дразги разкрит си
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

drugiqt put kato si v menzis i si o6te s nego izkapva6 se otiva6 pri nego razkra4va6 se... i kazva6"piii ot izvora na 4ervenonogata....napravi mi 6pakla''!!!
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Град
    СоФиЯ

Re: отказах му свирка

става въпрос за гаджето ми. бях неразположена тази седмица и като дойде в нас отиде в банята, изми си пишката, дойде при мен развявайки я и каза "айде да ми направиш свирка". на мен не ми беше въобще до секс и такива неща, знаете момичета как е като си в цикъл. и му отказах. + това самото отношение беше отвратително- няма може ли , няма искаш ли. и му се разсърдих за това, а той ми се разсърди че съм му отказала. според вас кой е прав?
    и още нещо- каза, че когато съм в цикъл му е гадно да ме пипа и дори да ме прегръща. това нормално ли е ?!
    или пак съм попаднала на голям идиот..
    не се занимавай с такива кретени
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Град
    Никъде и Навсякъде
    lelel napravo te sajalqvam 4e na takav kreten si popadnala ...ili neznae kak da se darji s pr si ili prosto te izpolzva za sex (vtoroto e po veroqtno no samo ti si znae6 )...tegli mu 4ertata da si tarsa dryga sex igra4ka

аз съм за теб ти си в правото си
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    В далечината... еййй там ;]

Ти си...

Jaden написа:
    Ti si VINOVNA! Momceto ne e idiot! Kogato momceto kaze ce iska svirka momiceto trebva da skaca vednaga (da klqka po tocno) i da ze zalavq za rabota! Momceto kato kaze ce ne iska da te pregrasta kato imas cikl znaci ne iska - TOVE E!!
    Drugiat pyt kota ti kaze ce iska svirka vednaga da mu napravis svrika!!

Ти си селски коч ! Имаш поведение типично за 18-ти 19-ти век да не кажа и 17-ти !!!!!!!!!!!!! Един/о момче/мъж никога не би се държал/о с едно момиче по този начин в 21-и век !! Жалък си.... дори свирки няма да искат да ти правят да не говорим за ебане... не вярвам НЯКОЕ СТОЙНОСТНО момиче да иска да е с такъв некъдърен прилеп като теб ;]

Колкото до теб мила..... БЯГАЙ ОТ ТОЗИ НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ВИДИШ ОТ НЕГО ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си