- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отказах му свирка
Първоначално написано от saltbaby
![]()
Къртиш! Хахахаха...
![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
tozi e golqm oligofren,sorry ama e taka![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
+1 абсолютен, 100%-тов кретен!!!Първоначално написано от PsihoPatka
брей не бях забелязала че хората още пишат по мойта тема![]()
поговорихме с момчето и оправихме нещата. имаше доста външни фактори, които смекчиха караницата ни. не ми се обяснява, важното е че всичко е наред и се обичаме
разбира се ясно дадох да се разбере че при второ такова държане става лошо![]()
![]()
Евала.. и кфо излезна, че само аз съм прав в случая... що не послуша тея загеретелите и да оставиш момчето което обичаш.. заради една глупава ситуация...
az su6to mislq 4e tozi e idiot
LAPAI MU6TUKA MALAK KURVOOOOO
ако някое момче дойде така при мен .. просто ще го смеля ...кръв ще го направя .. какво е това отношение .. баси човека .. пълен тъпак ...
i trqbva da go zateje6,ti da ne si nqkoq ..4e da my ogajda6 na priqtqvkite,basi i,kak ti go e kazalПървоначално написано от MostHated
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
am kvo da ti kaja - po princip tva ne e na4ina da si iska6 ama sigurno go e bilo sram da si iska i e re6il da se pravi na interesen . pri si4ki polojeniq e kofti . a ti puk prejali se. xax . btw mn se kefim na "frenski laski" a za drugoto, kogat si v cikal - de a znam to si e do 4ovek. men primerno mi e m n qko togava da sam s moita priqtelka 6toto i super kef kat q dokosvam. aaaaaa i dori sme go pravili dokat tq e v tva polojenie . qko be6e .![]()
Прав е човека , тряя духаш когато поискаме , а не когато ти , глей я нашата марийка
от тоя форум единствено обичам модераторите - но без жените такива
ее да ви еба бе момичета , нали така =]
И аз МисЛя Така!!!^^Първоначално написано от sadsad
![]()
![]()
Курви сбогом, няма вече джипове... джетове... няма компаньонки... барове, няма да ги има лудите купони...![]()
По-темата - ... та тя е написана от толкова малоумно същество, чудя се как избощо може да пише![]()
Първоначално написано от mrs.smith
i moiq ne go e gnus vaob6tee
Обичам Андриан
Идиотът си е идиот. Явно в крайна сметка, щом ножът е опрял до кокала, се е сетил. Винаги става така.Първоначално написано от zaiobaio
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Лелееееее, ако аз бях на мястото на момичето в този момент, в който си размята пишката пред мен ставам, фащам го за пишката и го изфърлям от нас! Не ме ебе, квото ще да прави!
А следващия път (дано няма такъв) директно го късай!
zareji go![]()
xaxax не си виновна бе
еби му майката на тоя![]()
I Love
Vania
Kabakova
става въпрос за гаджето ми. бях неразположена тази седмица и като дойде в нас отиде в банята, изми си пишката, дойде при мен развявайки я и каза "айде да ми направиш свирка".![]()
toz e palen kreten parvo moje da te razbere vtoro ot kvo ima da go e gnus tva e sasem normalno ne6to qvno se e hvanal s teb samo zaradi sex mahai gooo ne ti trqq takav tapak
+1Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
баси нищожествот0
![]()
![]()
предлагам ти да му теглиш една майна![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]