.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от КурвиВашСъм
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    стига се карате за тъпотии кво те интересува какъв е диаметъра на хуя му
    Бих попитала само някой, с който съм се сближила, който наистина ме интересъва и който не би ме погледнал като ударен с мокър парцал като му задам въпроса. А питам защото едва ли нещо с дебелина колкото пръста ми би ме задоволило. И никой няма право да ме обинява за това, което искам, защото всеки търси по-доброто за себе си, без значение за какво се отнася...както да речем някои момичета предпочитат богати мъже и момчетата и мъжете предпочитат красиви и поддържани момичета..
    Значи ти трябва някой негър с 30-40см тупалка да има много пари и да се поддържа да те задоволява е тва е мечтата на всяка курва! нищо лично
    Кога съм казала, че искам това уе, тъпако?!?!!?!? Аман от идиотчета бе,аман! Като не знаеш за к'во говоря, к'во се мешеш само и дрънкаш врели-некипели!!? Ае, джа от тука, да не съм те мернала! Аз давам няк'ви примери, неслучайно казвам "някои", а не "Аз"! Ти пък сигурно гледаш и харесваш някакви с 500-600 кубика силикон в циците! Хохо, много яко...
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Бих попитала само някой, с който съм се сближила, който наистина ме интересъва и който не би ме погледнал като ударен с мокър парцал като му задам въпроса. А питам защото едва ли нещо с дебелина колкото пръста ми би ме задоволило. И никой няма право да ме обинява за това, което искам, защото всеки търси по-доброто за себе си, без значение за какво се отнася...както да речем някои момичета предпочитат богати мъже и момчетата и мъжете предпочитат красиви и поддържани момичета..
    Значи ти трябва някой негър с 30-40см тупалка да има много пари и да се поддържа да те задоволява е тва е мечтата на всяка курва! нищо лично
    Кога съм казала, че искам това уе, тъпако?!?!!?!? Аман от идиотчета бе,аман! Като не знаеш за к'во говоря, к'во се мешеш само и дрънкаш врели-некипели!!? Ае, джа от тука, да не съм те мернала! Аз давам няк'ви примери, неслучайно казвам "някои", а не "Аз"! Ти пък сигурно гледаш и харесваш някакви с 500-600 кубика силикон в циците! Хохо, много яко...
    Аз пък да съм казал че искам някоя с 600 кубика силикон??? Яж ми лайната пача тъпа

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Размерите се делят на 2 вида:

Нормални: 178 мм дължина (17.8 см) и 52 мм ширина (5.2 см)
    Големи: 205 мм дължина (20.5 см) и 56 мм ширина (5.6 см)

Научи кои видове на различните марки са нормални и кои - големи. Мога да ти помогна:

Durex
    Arouser - големи
    Classic - нормални
    Extra Safe - големи
    Select - нормални
    Elite - големи
    Performa - нормални
    Sensation - нормални
    Love - големи

Да ти кажа за мен разлика няма, въпреки че размера на пениса ми не е голям - стават ми всякакви, дори и големите. Ще ти препоръчам новите Love - не съм ги ползвал, но съм чувал само добри отзиви.
    Размера на презерватива има голямо значение . Веднъж бях сложил по малък - стягаше ми много и не можаш да вдигна самолета до подходящата височина
    Има го и това
    Начи мога само да кажа че дурекса нещо клисави ми се виждат щото много ги късам то 1 с 1 не можа да оцелеее до края ... пък има едни алтави Виталис те пък са ми малки да го Е Има едни от 30 стотинки за тях но мога да кажа щото не съм закъсвал толкос до сега че от тях да си копувам а най-съм доволен от спортекса държът яката те

Аз пък да съм казал че искам някоя с 600 кубика силикон??? Яж ми лайната пача тъпа
    Както ти правиш тъпи и недоказани заключения за мен, така и аз ще правя! Капиш!?
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

и накрая какво се получи тфа 5.2 см обиколка ли е :Д извинете ме ако не съм разбрал ама ...

относно спореткс - от страни на кутийката има размерите и мисля че различните видове варират и в различни размери (L) (M) (N) нз точно как са означенията, но ги има

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Ааа, ясно, щото обиколката на палецът ми е само около 6 см..
    Разлика между ширина и обиколка правиш ли?
    Като ти кажат широчина, може да си помислиш и за обиколка и за диаметър! Не ми се прави на много умен, 'щот не си! А и ми кажи как ще си премериш диаметъра на к*ра без да му премериш обиколката и да знаеш формулата за намиране на диаметър на окръжност?!
    със шублер вееее ..... не са ли ви учили
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

и какво се оказва,че някой мъже дето няат 5.2 см немогат да праят секс ли с презерватив

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да не си на 10?

смисъл ? разбрах сичко ама съм в шок

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ааа, ясно, щото обиколката на палецът ми е само около 6 см..
    Разлика между ширина и обиколка правиш ли?
    Като ти кажат широчина, може да си помислиш и за обиколка и за диаметър! Не ми се прави на много умен, 'щот не си! А и ми кажи как ще си премериш диаметъра на к*ра без да му премериш обиколката и да знаеш формулата за намиране на диаметър на окръжност?!
    Каква е формулата за намиране на лицето на "мъжкия полов орган" знаеш ли?
    Той няма правилна форма, така че не може да му се измери.. Тъп си баце..
    na okolnata ili na cqlata povurhnina

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    [quote="nikemilov"]

L0LiPoP - това е минималната ширина, ако помислиш с главата си (не с пичето си ) кондома е от латекс, а той се разширява. :P
    Айде на бас, че това е максималната широчина!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на galu6a
    Незнам за големината, но съм забелязала че във всяка кутийка на Дюрекс винаги има един койно сякаш е по различен от др дали с по-малко лубрикант или по малак и не качествен ИЛИ се къса или пък му стяга.А иначе наистина тези от които съм ползвала на Дюрекс най-добри са LOVE пък и има татос

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от viruskiller
    Начи мога само да кажа че дурекса нещо клисави ми се виждат щото много ги късам то 1 с 1 не можа да оцелеее до края ... пък има едни алтави Виталис те пък са ми малки да го Е Има едни от 30 стотинки за тях но мога да кажа щото не съм закъсвал толкос до сега че от тях да си копувам а най-съм доволен от спортекса държът яката те
    абсолютно вярно и аз съм така...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    аз щях да прая такава тема... ама викам ай някой друг ако се сети ... ... а някой да знае какво е със Sportex [смисъл размерите]
    Ау как си ми гепал аватара еми не знам аз презервативи не ползвам..тоест не ги купувам де

а колко струват по принцип една кутийка да кажем Durex някви нормални ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си