- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерите на ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ ....
Кога съм казала, че искам това уе, тъпако?!?!!?!?Първоначално написано от КурвиВашСъм
Аман от идиотчета бе,аман! Като не знаеш за к'во говоря, к'во се мешеш само и дрънкаш врели-некипели!!? Ае, джа от тука, да не съм те мернала! Аз давам няк'ви примери, неслучайно казвам "някои", а не "Аз"! Ти пък сигурно гледаш и харесваш някакви с 500-600 кубика силикон в циците! Хохо, много яко...
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Аз пък да съм казал че искам някоя с 600 кубика силикон??? Яж ми лайната пача тъпаПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
Има го и товаПървоначално написано от Xtuning
![]()
Начи мога само да кажа че дурекса нещо клисави ми се виждат щото много ги късам то 1 с 1 не можа да оцелеее до края ... пък има едни алтави Виталис те пък са ми малки да го Е Има едни от 30 стотинки за тях но мога да кажа щото не съм закъсвал толкос до сега че от тях да си копувам а най-съм доволен от спортекса държът яката те
Както ти правиш тъпи и недоказани заключения за мен, така и аз ще правя! Капиш!?Първоначално написано от КурвиВашСъм
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
и накрая какво се получи![]()
тфа 5.2 см обиколка ли е :Д
![]()
![]()
![]()
извинете ме ако не съм разбрал ама ...
![]()
![]()
![]()
и какво се оказва,че някой мъже дето няат 5.2 см немогат да праят секс ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с презерватив
![]()
смисъл ? разбрах сичко ама съм в шок![]()
na okolnata ili na cqlata povurhninaПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="nikemilov"]Айде на бас, че това е максималната широчина!Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Незнам за големината, но съм забелязала че във всяка кутийка на Дюрекс винаги има един койно сякаш е по различен от др дали с по-малко лубрикант или по малак и не качествен ИЛИ се къса или пък му стяга.А иначе наистина тези от които съм ползвала на Дюрекс най-добри са LOVE![]()
![]()
пък и има татос
![]()
абсолютно вярно и аз съм така...Първоначално написано от viruskiller
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ау как си ми гепал аватараПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
еми не знам аз презервативи не ползвам..тоест не ги купувам де
![]()
а колко струват по принцип една кутийка да кажем Durex някви нормални?