- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мога да не свърша толкова бързо? ;(
naprai si 1 chikiq predi sexa xD
kvo kat e kuha,nali ti duha...
моя савет е да си одариш една чекиика до 30 мин преди акта иначе полза няма да има( изпробвано )
а може и докато ебеш да си представиш че ебеш кон и предполагам че няма да свършиш толко бързо ( несъм го изпробвалпробвай и кажи резултата)
Значи подмяташ стръвта и ме чакаш само да отворя уста и вече си издърпала въдицатаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
П.П. Сравнението ми е лудо![]()
Стига го ебавали...значи момче 1 е решението да удариш чикия преда да го правите(ако се налага и 2) и така ще удължиш с около 400% времето да кажем...
nali i az tfa kazahПървоначално написано от ss
kvo kat e kuha,nali ti duha...
погледни го от друга страна..може да се опиташ да подобриш рекорда за най-много извършени сексуални актове за едно денонощие..ако има такъв, пък и да няма излъжи некоя мома, че има, за да те подкрепи в начинанието успех![]()
Отиваш в най-близкия оръжеен магазин и казваш:
Дайте ми един лютив спрей за самозащита.По възможност бойните му вещества да са CS и CN
Ръсиш чурката с това, ако можеш, ръсни и в цепката рогчето ти.После ти си човекът.
Всичко с времето ще се оправи просто се опитвай да се расейваш от време на време примерно телевизора ала бала .... Ако вече няма на каде стискай здраво и дай по бавно![]()
Мило, ти така ли правиш?Първоначално написано от White_Man_Playing
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
nemisli za tovakoeto pravish i si misli za maika si 1 pat dokato pravih sex maikami zvana i nemojah da go vdigna nacqlo poveche
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
сЪжелявам .. живота е гаден![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Когато започнах сексуалния си живот и аз свършвах горе доло, бързо, но най-изпитания начин да издържаш повече е да набиеш една злобарка до 20-30 минути преди акта
Пък, и още си млад, след като приключиш, можеш да издържиш поне още 5-10 минути преди да ти спадне, ако не, довършваш с език
Брато, ти караш бял голф с старозагорска регистрация, не се перчи много на разни пубери! Пък и ако съдя по снимката, си див турист!сЪжелявам .. живота е гаден Sad
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!